- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.021
Bende oldum.o da her an bise olcak diye korkuyor aynen.ama korkunun ecele faydasi yok diye yaptim gitti bir hafta kala hemde.benimki bi kere kimyasal olmuştum o yüzden korkuo. ama belki kandırırım bi kaç saat sonra kan vermeye gideriz :)
Kizlar bisey soracam.. Ben adetimden tam 1 hafta once ogrendim gebe oldugumu. Acaba diyorum bu kadar erken olmasina sebeb ikiz olabilirmiki. Aklim takildi. Millet adetinden sonra cizgileri gorur ben 1 hafta once gordum.. Hani nebilim hcg hormonu iki bebisten olunca daha fazla salgiladida o yuzden dahami erken ciktiki cizgiler? Kafamda deli sorularrr
Hadi yaa.. Hani hep duyarizya hamilelerin midesinin bulandigini. Dedim acaba bendemi var bi tuhaflik..bulantı çok kötü birşey.ilk hamileliğimde yaşamadım çok şükür,bunda da olmaz inşallah.bir arkadaşımın hamileliği bulantılı olmuştu,kilo alacağına zayıflamıştı.
Ayy bende hafif yorgunluktan baska hicbiseyim yok.. Kasik agrilarim filan gitti..Maşallah annesi :) Allah kucağına almayı nasip eylesin <3
Korkma bebişim korkma, bende de bulantı yok :)) En çok hamileliği hissettiren kasık ağrısı:) Doktora ne zaman gideceksin kese için?
Bende oldum.o da her an bise olcak diye korkuyor aynen.ama korkunun ecele faydasi yok diye yaptim gitti bir hafta kala hemde.
Hmmm saglik olsun canim.umitlenmistim bende.onumuzdeki ay insyapptım canım kan testi negatif
Yorgunluk bende hissediyorum.kasik agrilarimda epey azalma oldu gercekten.adet zamaninda epey olmustu simdi az az oluyor arada.pzrtsi gitsem de bi rahatlasam ins hersey yolundadir.sanirim belirtiler azalnca hepimiz evham yapiyoruz :)Ayy bende hafif yorgunluktan baska hicbiseyim yok.. Kasik agrilarim filan gitti..
Canım açıkcası çok düzenli olmasada kılmaya çalışıyorum..bi sıkıntı olmuyor sadece çabuk yoruluyorum..Kızlar aranızda namaz kılan varmı ? Bu dönemde sakıncalı olurmu bize
Cnm çok istiyorum kılmayı ama eğilmek falan bu dönemde sakıncalı ya oyüzden sordum. ..ama çok doğru nasip eden Allah sonuçta şükrumu etmem şartCanım açıkcası çok düzenli olmasada kılmaya çalışıyorum..bi sıkıntı olmuyor sadece çabuk yoruluyorum..
gördüğüm şu ki çevremde hamileliğin verdiğği yorgunluk uyku hallerinden aksatanlar var ama onun haricinde zararı yerine aksine faydası olur diye düşünüyorum..
Sonuçta nasip eden Allah canım..yinede dr unada danışarak bi riskin yoksa devam et..
Gunaayydinnn pinkcim.hayirdir ne olmus bebisine.miden mi bulandi yoksa benm bu sabah cok bulaniyor da.buyumeye basladilar herhaldeGünaydınnn uykucu annecikler :) Bebişime bir haller olmuş bugün benim.
Kizlar egilmek bu donemde cok sakincali gercekten.oturarak kilinsa rabbim kabul eder bence sonucta sikintimiz var.yine de hoca benden iyi bilir tabiki:)Cnm çok istiyorum kılmayı ama eğilmek falan bu dönemde sakıncalı ya oyüzden sordum. ..ama çok doğru nasip eden Allah sonuçta şükrumu etmem şart
Hayirli ugurlu olsun canimHerkese mrb arkadaşlar
bende ptesi önce evde testle sonra hastanede kan tahliliyle öğrendim..
arasıra buraları okurdum da bu grupta yer alacağım hiç aklıma gelmezdi..
inş hepimiz sağlıkla kucagımıa alırız ve Allah isteyen herkeste bizim yasadıgımız bu duyguyu yasamayı nasip eder..
ocak annesi olabilmek çok heyecanlı..kışı da hiç sevmem ama olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?