2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bisey soracam.. Ben adetimden tam 1 hafta once ogrendim gebe oldugumu. Acaba diyorum bu kadar erken olmasina sebeb ikiz olabilirmiki. Aklim takildi. Millet adetinden sonra cizgileri gorur ben 1 hafta once gordum.. Hani nebilim hcg hormonu iki bebisten olunca daha fazla salgiladida o yuzden dahami erken ciktiki cizgiler? Kafamda deli sorularrr

Kizlar bisey soracam.. Ben adetimden tam 1 hafta once ogrendim gebe oldugumu. Acaba diyorum bu kadar erken olmasina sebeb ikiz olabilirmiki. Aklim takildi. Millet adetinden sonra cizgileri gorur ben 1 hafta once gordum.. Hani nebilim hcg hormonu iki bebisten olunca daha fazla salgiladida o yuzden dahami erken ciktiki cizgiler? Kafamda deli sorularrr

Ben de adetimden 3 4 gun once Ogrendm idrarda da cıktı kanda da 400lerdeydi 2 gün oldu zatn ögreneli bugun kese bile göründü ikiz olabilir dedi doktr bence bir doktra git canm

bulantı çok kötü birşey.ilk hamileliğimde yaşamadım çok şükür,bunda da olmaz inşallah.bir arkadaşımın hamileliği bulantılı olmuştu,kilo alacağına zayıflamıştı.
Hadi yaa.. Hani hep duyarizya hamilelerin midesinin bulandigini. Dedim acaba bendemi var bi tuhaflik..

Ayy bende hafif yorgunluktan baska hicbiseyim yok.. Kasik agrilarim filan gitti..
Yorgunluk bende hissediyorum.kasik agrilarimda epey azalma oldu gercekten.adet zamaninda epey olmustu simdi az az oluyor arada.pzrtsi gitsem de bi rahatlasam ins hersey yolundadir.sanirim belirtiler azalnca hepimiz evham yapiyoruz :)

İyi geceler kızlar bugün asilamanin 12. Günü sabah testim silik çıktı ama yinede güvenmiyorum doktorum 6 mayısta beta hcg baktir dedi dayanamicam galiba ptesi kan vericem eğer tutmussa bende aranıza katilicam rabbimin izniyle

Herkese mrb arkadaşlar
bende ptesi önce evde testle sonra hastanede kan tahliliyle öğrendim..
arasıra buraları okurdum da bu grupta yer alacağım hiç aklıma gelmezdi..

inş hepimiz sağlıkla kucagımıa alırız ve Allah isteyen herkeste bizim yasadıgımız bu duyguyu yasamayı nasip eder..

ocak annesi olabilmek çok heyecanlı..kışı da hiç sevmem ama olsun:)

Kızlar aranızda namaz kılan varmı ? Bu dönemde sakıncalı olurmu bize
Canım açıkcası çok düzenli olmasada kılmaya çalışıyorum..bi sıkıntı olmuyor sadece çabuk yoruluyorum..

gördüğüm şu ki çevremde hamileliğin verdiğği yorgunluk uyku hallerinden aksatanlar var ama onun haricinde zararı yerine aksine faydası olur diye düşünüyorum..
Sonuçta nasip eden Allah canım..yinede dr unada danışarak bi riskin yoksa devam et..

Canım açıkcası çok düzenli olmasada kılmaya çalışıyorum..bi sıkıntı olmuyor sadece çabuk yoruluyorum..

gördüğüm şu ki çevremde hamileliğin verdiğği yorgunluk uyku hallerinden aksatanlar var ama onun haricinde zararı yerine aksine faydası olur diye düşünüyorum..
Sonuçta nasip eden Allah canım..yinede dr unada danışarak bi riskin yoksa devam et..
Cnm çok istiyorum kılmayı ama eğilmek falan bu dönemde sakıncalı ya oyüzden sordum. ..ama çok doğru nasip eden Allah sonuçta şükrumu etmem şart

Cnm çok istiyorum kılmayı ama eğilmek falan bu dönemde sakıncalı ya oyüzden sordum. ..ama çok doğru nasip eden Allah sonuçta şükrumu etmem şart
Kizlar egilmek bu donemde cok sakincali gercekten.oturarak kilinsa rabbim kabul eder bence sonucta sikintimiz var.yine de hoca benden iyi bilir tabiki:)

Herkese mrb arkadaşlar
bende ptesi önce evde testle sonra hastanede kan tahliliyle öğrendim..
arasıra buraları okurdum da bu grupta yer alacağım hiç aklıma gelmezdi..

inş hepimiz sağlıkla kucagımıa alırız ve Allah isteyen herkeste bizim yasadıgımız bu duyguyu yasamayı nasip eder..

ocak annesi olabilmek çok heyecanlı..kışı da hiç sevmem ama olsun:)
Hayirli ugurlu olsun canim
Benimde aklima hic ocak annesi olacagm gelmemisti.kis bebegi de zor gercekten.bir sure evden cikamicaz sanirim.ama olsun.veren rabbime sonsuz sukurler olsun dimi..insallah hepimiz kucagmza alirz bebislermizi:)

Back
X