- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.361
Canım bebeğin kaç kilo ve kaç aylıkHayır, dediğim gibi kilosunu önemsemiyorum. Hareketlendiğinde ya da arka dişleri çıkarırken verecek zaten. Obez olmaz :) Sadece ağlayıp ağlayıp uyur ama alışkanlıktan mı açlıktan mı onu anlayamayacağım için yazdım. Açlıktan ağlamasın yavrucak, alışkanlıksa kesmem lazım bence. Dediğini deneyeceğim, umarım aç kalıp ağlarsa anlarım. Saol :)
Sebze puresi yapar gibi.Kızlar bebeğiniz e ıspanağı nasıl veriyorsunuz
Sade mi verdin yoksa içine birşey koydun muSebze puresi yapar gibi.
Soğanı suda haşlıyorumSade mi verdin yoksa içine birşey koydun mu
evet. ama devam edıcemneyi? antibiyotiği mi canım?
kaç aylık, emzırmıyorsun galıba?Günaydın :) Gece bebeğine mama veren anneler var mı? Ben en son 10'da kaşık maması yediriyorum bir daha 2-3 gibi uyandığında 7 ölçek yediriyorum. Sabah 9 gibi bakıcısında kahvaltı yapıyor. Sabah evde kahvaltı hazırlamak istemiyorum, 1 saat de olsa uykuya ihtiyacım oluyor. Gece hiç yedirmesem 9'da kadar bekleyebilir mi acaba? Siz neler yapıyorsunuz gece beslenmesinde?
sevmıyor. bende krep yapıp verıyorumKızlar bebeğiniz e ıspanağı nasıl veriyorsunuz
benımkı de öyle başladı. geçmiş olsun. ateşi gecmezse doktora götür canım.Bizde de ates oldu sonunda. Dun aksam hafif vardi fark ettim,takip ederim dedim. Uyuyordu gece bi baktm cok fena yaniyor,39.3 olmus atesi. Paracetamol fitil attm cunku baska bise yok oyle surup yok.biraz uyudu cogunda uyanikti inledi ama hic aglamadi. Diger olcumde 38.3tu simdi 38.7. Az daha dursun banyo yaptircam sonra yine veririm fitil olmazsa
Canım antibiyotiği en az 5 gün vermen gerekiyor yoksa tekrarlarevet. ama devam edıcem
bu gece ve sabah baya ateşlendi yine.
Nasıl yapıyorsunsevmıyor. bende krep yapıp verıyorum
1 hafta verıcem evet.Canım antibiyotiği en az 5 gün vermen gerekiyor yoksa tekrarlar
yumurta, tam bugday veya beyaz un. ıspanakları yıkayıp dogruyorum ve hepsını karıstırıyorumNasıl yapıyorsun
Çısrıkçım sana da geçmiş olsunSagolun annisler, daha gecmedi atesi,hala 39.3,kontrol ediyoruz surekli. Olmazsa ev dokturunu arayacagiz. Cocuk halsiz ve uykusunu da alamiyor,simdi ayagimda
Lollapollosaa cnm sana da cok gecmis olsun,gozlemle duru hanimi...
Havuc irmik sogan ispanak. Sen degistirebilirsin icindekileri. Ben cok karisik hazirlamiyorum birde havucu her yemege koyuyorum cok guzel tat veriyor gazida aliyor. Kimyon nane kekik malzemeye goreSade mi verdin yoksa içine birşey koydun mu
2-3 saatte bir uyanıp 3-4 ölçek yiyor :) yenidoğan sanıyor benimki kendini. Vermemeyi denedim ağlıyor uyumuyor. Mamayı yiyince dalıyor. Mama yerine su denedim uykuda bile anlıyor içmiyor. Keşke kesebilsem daha uzun uyur eminim..Günaydın :) Gece bebeğine mama veren anneler var mı? Ben en son 10'da kaşık maması yediriyorum bir daha 2-3 gibi uyandığında 7 ölçek yediriyorum. Sabah 9 gibi bakıcısında kahvaltı yapıyor. Sabah evde kahvaltı hazırlamak istemiyorum, 1 saat de olsa uykuya ihtiyacım oluyor. Gece hiç yedirmesem 9'da kadar bekleyebilir mi acaba? Siz neler yapıyorsunuz gece beslenmesinde?
Normal yemek gibi pişiriyorum pirinçli. Sadece tuz yok.Kızlar bebeğiniz e ıspanağı nasıl veriyorsunuz
Öyle bi alıntı olmuş ki alıntını alıntılayamadımBu nasıl alıntı
Aaa 11 aylık mı senin kızın ? Bilmiyordum. Ne zamandı doğum günü.benımkı de 8.5 kilo 11 aylık. bazı bebeklerın yapısı o sekılde bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?