- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.341
haklısın canım,en önemlisi sağlık sağlık sağlıkSukur kilo kaybetmemis,hastaligi gecsin de
Gecmis olsun Alp eBizde de ates oldu sonunda. Dun aksam hafif vardi fark ettim,takip ederim dedim. Uyuyordu gece bi baktm cok fena yaniyor,39.3 olmus atesi. Paracetamol fitil attm cunku baska bise yok oyle surup yok.biraz uyudu cogunda uyanikti inledi ama hic aglamadi. Diger olcumde 38.3tu simdi 38.7. Az daha dursun banyo yaptircam sonra yine veririm fitil olmazsa
Şimdi nasıl...ofyaaa...Bizde de ates oldu sonunda. Dun aksam hafif vardi fark ettim,takip ederim dedim. Uyuyordu gece bi baktm cok fena yaniyor,39.3 olmus atesi. Paracetamol fitil attm cunku baska bise yok oyle surup yok.biraz uyudu cogunda uyanikti inledi ama hic aglamadi. Diger olcumde 38.3tu simdi 38.7. Az daha dursun banyo yaptircam sonra yine veririm fitil olmazsa
Şimdi nasıl...ofyaaa...
7-8 de yiyor. Gece iki kere bazen de sabah veriyorum. Gece vermesem aggliyir mecbur veriyorum. 8-9 arasi kahvalti . Gece beslenmesini kimisi kesilsin diyor. Ama seninki bir kere iciyor zaten. Birde sadece acliktan degil rahatlamak icin istiyorlarmis. Pispisleyip uyutmaya calisiyorum ama agliyo uyaniyo mam ham diyo.Günaydın :) Gece bebeğine mama veren anneler var mı? Ben en son 10'da kaşık maması yediriyorum bir daha 2-3 gibi uyandığında 7 ölçek yediriyorum. Sabah 9 gibi bakıcısında kahvaltı yapıyor. Sabah evde kahvaltı hazırlamak istemiyorum, 1 saat de olsa uykuya ihtiyacım oluyor. Gece hiç yedirmesem 9'da kadar bekleyebilir mi acaba? Siz neler yapıyorsunuz gece beslenmesinde?
Evet salgin var ayni gun bende hasta oldm bu kis bi daha hasta olmadan atlatirizben aşı da yaptırmadım canım...bence de aşıdan değil,mevsimsel salgına aynı anda yakalandık
Obur bir bebek. Kilosu da kendi ayının maximum sınırında. Kilolu olmasını sorun yapmıyorum ama uykusunu düzenleyebilmek için mamadan kesmek istiyorum. Doktora sorsam kes der, ama acıkır da aç yatırırsam diye endişe ediyorum. Açlıktan ağlamasın yavrum.7-8 de yiyor. Gece iki kere bazen de sabah veriyorum. Gece vermesem aggliyir mecbur veriyorum. 8-9 arasi kahvalti . Gece beslenmesini kimisi kesilsin diyor. Ama seninki bir kere iciyor zaten. Birde sadece acliktan degil rahatlamak icin istiyorlarmis. Pispisleyip uyutmaya calisiyorum ama agliyo uyaniyo mam ham diyo.
7 olcek mama bebegi obez yapmaz. Kilosu sorunsa diyet ayarlayabilir siniz drla. Tanidik vardi onun bebegide istahliydi obez olmamasi icin diyet listeye gore beslendi obez olmadi hic. Ac kalmaz . Sende pispislemeyi dene uyanip agliyorsa vereceksin mecbur . Sonraki haftalarda denersin onlar icinde zor. Aklima bu oneriler geldi. Bende ayni durumdayim.Obur bir bebek. Kilosu da kendi ayının maximum sınırında. Kilolu olmasını sorun yapmıyorum ama uykusunu düzenleyebilmek için mamadan kesmek istiyorum. Doktora sorsam kes der, ama acıkır da aç yatırırsam diye endişe ediyorum. Açlıktan ağlamasın yavrum.
Gecmis olsun canim smdi nasil düştü mu atesiBizde de ates oldu sonunda. Dun aksam hafif vardi fark ettim,takip ederim dedim. Uyuyordu gece bi baktm cok fena yaniyor,39.3 olmus atesi. Paracetamol fitil attm cunku baska bise yok oyle surup yok.biraz uyudu cogunda uyanikti inledi ama hic aglamadi. Diger olcumde 38.3tu simdi 38.7. Az daha dursun banyo yaptircam sonra yine veririm fitil olmazsa
gece sadece emziriyorum ben .gece iki kere klkıyor sadeceGünaydın :) Gece bebeğine mama veren anneler var mı? Ben en son 10'da kaşık maması yediriyorum bir daha 2-3 gibi uyandığında 7 ölçek yediriyorum. Sabah 9 gibi bakıcısında kahvaltı yapıyor. Sabah evde kahvaltı hazırlamak istemiyorum, 1 saat de olsa uykuya ihtiyacım oluyor. Gece hiç yedirmesem 9'da kadar bekleyebilir mi acaba? Siz neler yapıyorsunuz gece beslenmesinde?
Kızlar dyry mutfakta düştü
Başını çarptı şişlik var biraz
Başka bişeyi ypk ama dpktora götürmeme gerek var mı
kusmadıysa sorun yok diyor doktorlar canım .. bi de geç uyut gözlemleKızlar dyry mutfakta düştü
Başını çarptı şişlik var biraz
Başka bişeyi ypk ama dpktora götürmeme gerek var mı
7 olcek mama bebegi obez yapmaz. Kilosu sorunsa diyet ayarlayabilir siniz drla. Tanidik vardi onun bebegide istahliydi obez olmamasi icin diyet listeye gore beslendi obez olmadi hic. Ac kalmaz . Sende pispislemeyi dene uyanip agliyorsa vereceksin mecbur . Sonraki haftalarda denersin onlar icinde zor. Aklima bu oneriler geldi. Bende ayni durumdayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?