2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun Alp e

Şimdi nasıl...ofyaaa...

Günaydın :) Gece bebeğine mama veren anneler var mı? Ben en son 10'da kaşık maması yediriyorum bir daha 2-3 gibi uyandığında 7 ölçek yediriyorum. Sabah 9 gibi bakıcısında kahvaltı yapıyor. Sabah evde kahvaltı hazırlamak istemiyorum, 1 saat de olsa uykuya ihtiyacım oluyor. Gece hiç yedirmesem 9'da kadar bekleyebilir mi acaba? Siz neler yapıyorsunuz gece beslenmesinde?

7-8 de yiyor. Gece iki kere bazen de sabah veriyorum. Gece vermesem aggliyir mecbur veriyorum. 8-9 arasi kahvalti . Gece beslenmesini kimisi kesilsin diyor. Ama seninki bir kere iciyor zaten. Birde sadece acliktan degil rahatlamak icin istiyorlarmis. Pispisleyip uyutmaya calisiyorum ama agliyo uyaniyo mam ham diyo.

Obur bir bebek. Kilosu da kendi ayının maximum sınırında. Kilolu olmasını sorun yapmıyorum ama uykusunu düzenleyebilmek için mamadan kesmek istiyorum. Doktora sorsam kes der, ama acıkır da aç yatırırsam diye endişe ediyorum. Açlıktan ağlamasın yavrum.

7 olcek mama bebegi obez yapmaz. Kilosu sorunsa diyet ayarlayabilir siniz drla. Tanidik vardi onun bebegide istahliydi obez olmamasi icin diyet listeye gore beslendi obez olmadi hic. Ac kalmaz . Sende pispislemeyi dene uyanip agliyorsa vereceksin mecbur . Sonraki haftalarda denersin onlar icinde zor. Aklima bu oneriler geldi. Bende ayni durumdayim.

Gecmis olsun canim smdi nasil düştü mu atesi

gece sadece emziriyorum ben .gece iki kere klkıyor sadece

Kızlar dyry mutfakta düştü
Başını çarptı şişlik var biraz
Başka bişeyi ypk ama dpktora götürmeme gerek var mı

Canım benim arkadaşın bebeği de yataktan düşüp başını çarpmıştı dr aradılar bir süre uyutmayın durumunu takip edin sersemlik kusma gibi şeyler olursa getirin demişti. Nasıl bebeğinin şu anki durumu ?
Çok geçmiş olsun bu arada.

Hayır, dediğim gibi kilosunu önemsemiyorum. Hareketlendiğinde ya da arka dişleri çıkarırken verecek zaten. Obez olmaz :) Sadece ağlayıp ağlayıp uyur ama alışkanlıktan mı açlıktan mı onu anlayamayacağım için yazdım. Açlıktan ağlamasın yavrucak, alışkanlıksa kesmem lazım bence. Dediğini deneyeceğim, umarım aç kalıp ağlarsa anlarım. Saol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…