- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.381
evet, anne baba zayıf. cocuklugumuzda da öyleydı. bu ayın sonunda tam 11 aylık olacakÖyle bi alıntı olmuş ki alıntını alıntılayamadım
Inşallah dediğin gibi büyüdükce geçer egzamalari. Benim hiç vucudumda yoktu. Saç derimde çıkmıştı yıllar evvel. Tedavi görüyorum bi 6ay-1yil arası rahat geçiyor . Sonra hop yeniden çıkıyor. illet bişey gerçekten.
Bebeklerin alerjisi 2yastan sonra geçebiliyormuş. Alerji değil bu ama umudum o yönde. 2den sonra biter gider inşallah
Aaa 11 aylık mı senin kızın ? Bilmiyordum. Ne zamandı doğum günü.
Okuyorum maşallah güzel de yediriyorsun.. anne baba zayıf mı? bize de çekiyorlar.
Bebeginiz ayin kacinda dogdu.anne sutu almiyomu.bide maksimum agirlik dediginz ne kadar kilosu suanObur bir bebek. Kilosu da kendi ayının maximum sınırında. Kilolu olmasını sorun yapmıyorum ama uykusunu düzenleyebilmek için mamadan kesmek istiyorum. Doktora sorsam kes der, ama acıkır da aç yatırırsam diye endişe ediyorum. Açlıktan ağlamasın yavrum.
Gecmis olsun tekrar . Kışın daha başindayiz. İnsallah daha hasta olmadan atlatirlar yaAtes 39.9olunca artk baska bise oldugunu anladim,cok halsiz..ates ve halsizlik disinda sikayetimiz yoktu,acile gittik,bogazi kizarmis virus kapmis. Korkulcak bir sey yok,bebeklerde sk rastlanir,39-40derece ates de cok fazla gozlemlenir korkmayin dedi doktor. Su an 40.0,evdeki fitil de cok hafif dozmus ise yaramadi diyordum ben de... bebekken almistik asi sonrasi iki kez kullanmistik. 120lik aldik tam ayine gore,kullandim az once. Simdi emiyor cok durgun,ins kisa surede etkisini gosterir. Alismamisim onun bu hallerine,her seye ragmen hala laf verip guluyor,anneee hadeeee diyor,alkis yapiyor... annelik babalik yurek istiyormus
Canım çok geçmiş olsun. Duru iyi mi simdiKızlar dyry mutfakta düştü
Başını çarptı şişlik var biraz
Başka bişeyi ypk ama dpktora götürmeme gerek var mı
Geçmiş olsun cisrigm ınş.hemencecik geçer. Hiç sevmiyorum su ateesiAtes 39.9olunca artk baska bise oldugunu anladim,cok halsiz..ates ve halsizlik disinda sikayetimiz yoktu,acile gittik,bogazi kizarmis virus kapmis. Korkulcak bir sey yok,bebeklerde sk rastlanir,39-40derece ates de cok fazla gozlemlenir korkmayin dedi doktor. Su an 40.0,evdeki fitil de cok hafif dozmus ise yaramadi diyordum ben de... bebekken almistik asi sonrasi iki kez kullanmistik. 120lik aldik tam ayine gore,kullandim az once. Simdi emiyor cok durgun,ins kisa surede etkisini gosterir. Alismamisim onun bu hallerine,her seye ragmen hala laf verip guluyor,anneee hadeeee diyor,alkis yapiyor... annelik babalik yurek istiyormus
benımkıne olanlar işte bunlardı.Ates 39.9olunca artk baska bise oldugunu anladim,cok halsiz..ates ve halsizlik disinda sikayetimiz yoktu,acile gittik,bogazi kizarmis virus kapmis. Korkulcak bir sey yok,bebeklerde sk rastlanir,39-40derece ates de cok fazla gozlemlenir korkmayin dedi doktor. Su an 40.0,evdeki fitil de cok hafif dozmus ise yaramadi diyordum ben de... bebekken almistik asi sonrasi iki kez kullanmistik. 120lik aldik tam ayine gore,kullandim az once. Simdi emiyor cok durgun,ins kisa surede etkisini gosterir. Alismamisim onun bu hallerine,her seye ragmen hala laf verip guluyor,anneee hadeeee diyor,alkis yapiyor... annelik babalik yurek istiyormus
Sağol mismommy ☺Gecmis olsun lolla. Gun gectikce tehlike artiyor
Spğuk mikropları öldürür bildiğim kadarıylakızlar, antıbıyotık dolapta saklanıyorya hani. ee soguk verınce bogazı daha cok şişmez mı?
bende önceden yogurdu soguk verıyordum. ama ben yerken bile baya soguk gelıyorSpğuk mikropları öldürür bildiğim kadarıyla
Yoğurdunu bile çıkar çıkmaz veriyorum dolaptan
Hiç sıkıntı yaşamadım sörr
Olmaz tahminimce bişey
Kıyamam ya alpişeAtes 39.9olunca artk baska bise oldugunu anladim,cok halsiz..ates ve halsizlik disinda sikayetimiz yoktu,acile gittik,bogazi kizarmis virus kapmis. Korkulcak bir sey yok,bebeklerde sk rastlanir,39-40derece ates de cok fazla gozlemlenir korkmayin dedi doktor. Su an 40.0,evdeki fitil de cok hafif dozmus ise yaramadi diyordum ben de... bebekken almistik asi sonrasi iki kez kullanmistik. 120lik aldik tam ayine gore,kullandim az once. Simdi emiyor cok durgun,ins kisa surede etkisini gosterir. Alismamisim onun bu hallerine,her seye ragmen hala laf verip guluyor,anneee hadeeee diyor,alkis yapiyor... annelik babalik yurek istiyormus
Çok şükür ki iyiCanım çok geçmiş olsun. Duru iyi mi simdi
Geçmiş olsun cisrigm ınş.hemencecik geçer. Hiç sevmiyorum su ateesi
benımkıne olanlar işte bunlardı.
Kıyamam ya alpişe
Takip et bakalım çısrık
Eklem yerlerine ılık bez koy
Çok kalın giydirme
Düşer inşallah
benımkı 3 gündür ateşli. gidip gelıyor ateş. en son sabah vardı şurup verdım. şuan yok ama el ayak buz gıbı, bu da gece ateş olacagını gösterıyor. ya da 1 saat sonra...antıbıyotık verdı mı?Evet iyi hatirliyorum,ben de yazmistim sana hatta,ates de olmadi bile demistim. Haftasonuna kadar surerse korkmayin devam ederse tekrar gelin dedi,fitil hafifletti biraz smdi yeni gecti gece uykusuna. Senin bebegin nasil oldu cnm ins daaha iyidir o da
He o kadar büyük değilmiş yaa. 10bucuk ay gibi. benimki de 10ay. bizde de ben zayıfım. bana mı çekti ne. evet haşlama sebze ne kilo yapacak ki. ek gidaya kadar ne aldiysa aldi benimki gibi mama almayip memeye de nazlaninca bi daha toparlanmiyor işte. 1-2 kaka bizde de var. gayet de zayif görünüyor. heralde buranin en minnak çocuğu bendeevet, anne baba zayıf. cocuklugumuzda da öyleydı. bu ayın sonunda tam 11 aylık olacak
28 aralık dogumlu. yemesi hastalanmadan önce ıyıydı. ıyıydı dedıgım yemek için hiç zorlamadım
oyunla yedırdım ama istediği kadar yedırdım hep. saglıklı beslenme kilo aldırmaz bılıyorsun :=) sebze ne kadar kilo aldırır kigünde 2 kere de kaka yapıyor. gözüme hiç zayıf da gelmıyor bu arada :=)
Gecmis olsun canim hareketlerini kontrol et bisey yoksa gotrme yazali cok olms naptn bilmyrm amaKızlar dyry mutfakta düştü
Başını çarptı şişlik var biraz
Başka bişeyi ypk ama dpktora götürmeme gerek var mı
Normal psiriyorum canim kendimize kiymali onada oyle yediriyormKızlar bebeğiniz e ıspanağı nasıl veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?