2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gidiyorum dizimi izleyeceğim arkamdan konuşmayın heee dizim bitince kontrol edicem
Kız mazeee masallah pıtırcıgayürümüşte teyzeler habersiz heebizimki tutunarak koşacak nerdeyse masallah çocuga bir cesaret geliyo elini bırakıyo totosunun üzerine yapışıyo yerehayırlı olsun ksymak cocuun annesine yürüyen paşayada masallah tekrardonra nazar degdi demag bşze

Ay neslii allah iyiliğini versin Ben demiyorum sör diyo
Darısı başınıza hadi bakem bebişleriniz ortalıkta koştursun da sizin de işleriniz çoğalsın
Şaka bir yana da allah hepimize sağlık sıhhat ve kolaylıklar versin
söründüürr
Bamlandınmı kız etiketleyemedim

Bende 10 aylikken yurumusum bakalm bizimki ne zaman yurucek bi iki adm atabiliyo sadece sinirlendigimde ayni seyleri yapiyomusum kendimi sikar bi yerleri isirirmisim benim gbi arda da aynisini yapiyyo gecen gun mememi isirdi kanatti dun kolumu isirdi kolumun derisi soyuldu bide bluzun ustunden isirdi

Herşey ne kadar sıkıcı yaaa

bizim de uykular rezil oldu. İkisi de şu an ayakta keşke yatılı bir bakicim bir de hizmetcim olsaydı....
On tane de dogururdum
10 10-30 gibi uyurdu benim tospik
Son bi haftadır yeni moda çıktı
12 yi bile geçiyo
Bi de nası enerjik
Düz duvara tırmnaıyo resmen

Lolla nasilsin? Ne zamandir aklmdasin yazamadim malesf
İyiyim canım
Zaten yazsan da cevap yazamazdım yasaklıydım malum ...
Tospik kızım dün itibariyle 10 aylık oldu
Her geçen gün daha da bağlanıyorum ona :)
Ek gıdada sprun var birazcık et köfte balık yemiyo
Onun dışında iyi ama
Zaten deli gibi emiyo ve kilosuve boyu öndeymiş ayına göre .
2.dönem işe başlıycam .hem istiyorum hem istemiyorum .kafamda deli sorular var...
Sen nasılsın?bebişin iyi mi?fabrika ne durumda?

İyi geceler kızlar bisey danisacaktim size. daha doktora gitmedim de benim oğlumu sütten kesmem mi gerekiyor gerçekten herkes kesmen lazim diyor kafam karıştı doktora sorcam ama bilgisi olan yazarsa sevinirim
Gerekmiyo canım
Tandem emzirme diye bi araştır
Seni ne kadar emerse kardır
Sağlıkla kucağına al inşallah
Doktora da git bi an önce
Keseyi gör folik aside başla mutlaka

Gerekmiyo canım
Tandem emzirme diye bi araştır
Seni ne kadar emerse kardır
Sağlıkla kucağına al inşallah
Doktora da git bi an önce
Keseyi gör folik aside başla mutlaka
Evet o olayı duymuştum galiba bende emziricem inşallah tabi bi de doktora sorayim acaba emzirirken folik asitin bi sakıncası olur mu ki

Bizimki yumurtadan sogudu iyice..dun bebekler icin olan elma-armutlu pekmez bi de fistik ezmesi aldim,fistik ezmesinden verdim begenmedi. Normal pekmezi var zatn o yuzden digerini acmadim da.. ama nutella yiyor fena seyy
Canım geçici bi dönem olabilir
Duru da 15 gündür yemiyodu ara verdim zorlamadım iki gündür yiyo yeniden
Fıstık dokunmasın alpişe
Çok alerjen bildiğim kadarıyla 2 yaş sonrası

Bizimki yumurtadan sogudu iyice..dun bebekler icin olan elma-armutlu pekmez bi de fistik ezmesi aldim,fistik ezmesinden verdim begenmedi. Normal pekmezi var zatn o yuzden digerini acmadim da.. ama nutella yiyor fena seyy
Benimkide oyle cisrik, yedigi ne varsa simdi yemiyo. hatta 1 aydir iskence haline geldi artik.... bazen sesimde yukseliyor.. neden bilmiyorum... biraksam 3 gun ac yasar.

Opturuyormu hala? Bizimki o kadar huysuz, sinirli bisey olduki zorla opuyorum, benide operdi simdi opmuyo. Ama yurutursem opuyo isine gelince yani... ayh icime fenalik geliyo bu aralar gene ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…