- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.821
Kız mazeee masallah pıtırcıgaBen gidiyorum dizimi izleyeceğim arkamdan konuşmayın heee dizim bitince kontrol edicem
Ay neslii allah iyiliğini versinKız mazeee masallah pıtırcıgayürümüşte teyzeler habersiz hee bizimki tutunarak koşacak nerdeyse masallah çocuga bir cesaret geliyo elini bırakıyo totosunun üzerine yapışıyo yere hayırlı olsun ksymak cocuun annesine yürüyen paşayada masallah tekrar donra nazar degdi demag bşze
Kocakari hesabi bu kiz ama tutar mi bilmiyorum.İlki mayis ayında yumurtlama ayı canım oğlum oldu. Bunda ekim yumurtlama cinsiyeti heyecanla bekliyoruz bakalım
Bende 10 aylikken yurumusum bakalm bizimki ne zaman yurucek bi iki adm atabiliyo sadece sinirlendigimde ayni seyleri yapiyomusum kendimi sikar bi yerleri isirirmisim benim gbi arda da aynisini yapiyyo gecen gun mememi isirdi kanatti dun kolumu isirdi kolumun derisi soyuldu bide bluzun ustunden isirdiYürür kız acelesi ne
Ben de 10 aylıkken yürümüşüm bana çekmiş
Bi de sibnirlenince ellerini yumruk yapıp sıkıyo ve bağırıyo çok fenaa bi çocuk oldu. Bu konuda bana benzememiş demek isterdim amaa.. Annem bu yaptığını ilk gördüğünde de mazeee aynı seenn sen de böyleydin dedi dehşet içinde
10 10-30 gibi uyurdu benim tospikHerşey ne kadar sıkıcı yaaa
bizim de uykular rezil oldu. İkisi de şu an ayakta keşke yatılı bir bakicim bir de hizmetcim olsaydı....
On tane de dogururdum
İyiyim canımLolla nasilsin? Ne zamandir aklmdasin yazamadim malesf
Yürüme arkadaşıyla gidiyo bizimkiNabersiniz? Bebesi yürüyen var mı?
Gerekmiyo canımİyi geceler kızlar bisey danisacaktim size. daha doktora gitmedim de benim oğlumu sütten kesmem mi gerekiyor gerçekten herkes kesmen lazim diyor kafam karıştı doktora sorcam ama bilgisi olan yazarsa sevinirim
Ne oluyor şimdi hesaba göreKocakari hesabi bu kiz ama tutar mi bilmiyorum.
Evet o olayı duymuştum galiba bende emziricem inşallah tabi bi de doktora sorayimGerekmiyo canım
Tandem emzirme diye bi araştır
Seni ne kadar emerse kardır
Sağlıkla kucağına al inşallah
Doktora da git bi an önce
Keseyi gör folik aside başla mutlaka
Bir an önce doktora git benceEvet o olayı duymuştum galiba bende emziricem inşallah tabi bi de doktora sorayimacaba emzirirken folik asitin bi sakıncası olur mu ki
Pazar günü doktora gidicez inşallah bakalım doktor ne diyecekBir an önce doktora git bence
En sağlıklı bilgileri o verir
Folik asit önemli ama ihmal etmemen gerekir
benimki 8 ay 10 günlükken yürüdü.şimdi profösyonel ama o kafa baya bi şişti düşmektenNabersiniz? Bebesi yürüyen var mı?
Canım geçici bi dönem olabilirBizimki yumurtadan sogudu iyice..dun bebekler icin olan elma-armutlu pekmez bi de fistik ezmesi aldim,fistik ezmesinden verdim begenmedi. Normal pekmezi var zatn o yuzden digerini acmadim da.. ama nutella yiyorfena seyy
Yok canim baslayamadim malesef, haber bekliyorum diyim..
Benimkide oyle cisrik, yedigi ne varsa simdi yemiyo. hatta 1 aydir iskence haline geldi artik.... bazen sesimde yukseliyor.. neden bilmiyorum... biraksam 3 gun ac yasar.Bizimki yumurtadan sogudu iyice..dun bebekler icin olan elma-armutlu pekmez bi de fistik ezmesi aldim,fistik ezmesinden verdim begenmedi. Normal pekmezi var zatn o yuzden digerini acmadim da.. ama nutella yiyorfena seyy
Opturuyormu hala?aynen benımkı de çok agresıf zilli. aynı sekılde her bka sınırlenıyor
onun dedıgı olsun ıstıyor. hele bi olmasın yıkıyor ortalıgı çığlık çığlıga.
çok şekerler maşallah yaaaben öp öp doyamıyorum zilloşa
Kız oluyor bakalim soylersin cinsiyeti belli oluncaNe oluyor şimdi hesaba göre
Hayırlı haberler alırsın inşallah atomanneYok canim baslayamadim malesef, haber bekliyorum diyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?