- 5 Haziran 2014
- 926
- 376
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.801
Canim bebegin 4 aylik olana kadar simdiki bebegini emzirebiliyosun diye biliyorum yanlis hatirlamiyosamİyi geceler kızlar bisey danisacaktim size. daha doktora gitmedim de benim oğlumu sütten kesmem mi gerekiyor gerçekten herkes kesmen lazim diyor kafam karıştı doktora sorcam ama bilgisi olan yazarsa sevinirim
Bi süre daha emziririm öyle hemen biraktiramam ki düşündükçe çok üzülüyorumCanim bebegin 4 aylik olana kadar simdiki bebegini emzirebiliyosun diye biliyorum yanlis hatirlamiyosam
Aah canım sağolSeriday canım allah kolaylık versin nasıl bıraktıracaksın ki yawrum daha çok küçük. Dr a sor bi yine de kıyamadım bee sana kıydım ona kıyamadım
Teşekkür ederim canım çok sağol maşallah bebisleriniz yürümüş benim ki asla elini bırakmıyor tay tay bile durduramiyorum aşırı temkinli bırakacağımi anlayınca oturuyorÖyle be sörr çekmece dolap ne varsa boşaltyo tamam yürümeden önce de yapıyodu ama şimdi daha bi fena günde en az beş kere o boşaltıyo ben dolduruyorum. Masanın üstünde tepsi tabak bişi görmesin hemen uzanıp atıyo amaann neler neler yazmaya dayanamam zaptedemiyorum
Yaa çok tatlı yani @cemre29 duy bunları
38i geçerse duş falan aldır üstünü ince giydir geçmezse ateş düşürücü verirsin bence. Gerçi çabuk geçiyo demişsin. Burun akıntısı gripten kalmış olabilir diş çıkarma döneminde de üst solunum yolu enfeksiyonu olabilir. Devam ederse içim rahat etsin dersen dr a gösterebilirsin. Geçmiş olsun tekrar.
Yapma beni de ağlatıcan bu aralar bi ağlak oldum zatenAah canım sağolvalla bende kiyamiyorum çok küçük dediğin gibi nasıl biraktiririm O ağlar ben ağlarım heralde birakana kadar
Evet canim oyle yap.4 aylik olana kadar kucuk bebisin buyukte birakmis olur iyice.hatta 4 ayi gectikten sonra sut zehirliyo diye biliyorum.buyuk emdikce geri kusuyomus sutu.zaten sutunun tadida degisir 4.aydan sonraBi süre daha emziririm öyle hemen biraktiramam ki düşündükçe çok üzülüyorum
Benimki de öyleydi canım vakti gelince yürüyecekler nasıl olsa allah sağlık sıhhat versin bebişlerimize de bizlere de en önemlisi..Teşekkür ederim canım çok sağol maşallah bebisleriniz yürümüş benim ki asla elini bırakmıyor tay tay bile durduramiyorum aşırı temkinli bırakacağımi anlayınca oturuyor
Tamam tamamYapma beni de ağlatıcan bu aralar bi ağlak oldum zaten
Belki bi süre daha emzirebilirsin ve bebeğin kolay bırakır. İnşalah ne diyelim..
Amin canım inşallahBenimki de öyleydi canım vakti gelince yürüyecekler nasıl olsa allah sağlık sıhhat versin bebişlerimize de bizlere de en önemlisi..
Iyi geceler maze.Yatacak olanlara iyi geceler
Aynen canım zamana yayarak biraktiririm iki üc ayda birden kesmemiş olurum en azındanEvet canim oyle yap.4 aylik olana kadar kucuk bebisin buyukte birakmis olur iyice.hatta 4 ayi gectikten sonra sut zehirliyo diye biliyorum.buyuk emdikce geri kusuyomus sutu.zaten sutunun tadida degisir 4.aydan sonra
İnşallah canım ikinizde çok üzülmeden halledersiniz.Tamam tamaminşallah kolay olur dua et bize
Sutun fazlaysa sagip dondurucuyada atabilirsin.sutten kestiginde lazim oldukca verirsin.simdiden donducuya atmaya baslayabilirsin hatta.kiz kardesimde subatta dogum yapti kizi 9 aylik.onlarda ikinci bebegi cok istiyolar.ama sutten kesme isi oldugu icin.2 yasina kadar bekliyolar mecburAynen canım zamana yayarak biraktiririm iki üc ayda birden kesmemiş olurum en azından
İnşallahİnşallah canım ikinizde çok üzülmeden halledersiniz.
Olmadı öyle yapayım bakalım biraz zor gunler beni bekliyor sanırımSutun fazlaysa sagip dondurucuyada atabilirsin.sutten kestiginde lazim oldukca verirsin.simdiden donducuya atmaya baslayabilirsin hatta.kiz kardesimde subatta dogum yapti kizi 9 aylik.onlarda ikinci bebegi cok istiyolar.ama sutten kesme isi oldugu icin.2 yasina kadar bekliyolar mecbur
Oyle tabiki haklisinOlmadı öyle yapayım bakalım biraz zor gunler beni bekliyor sanırımTabi her güzel şeyin zorluğu olduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?