2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar bisey danisacaktim size. daha doktora gitmedim de benim oğlumu sütten kesmem mi gerekiyor gerçekten herkes kesmen lazim diyor kafam karıştı doktora sorcam ama bilgisi olan yazarsa sevinirim
Canim bebegin 4 aylik olana kadar simdiki bebegini emzirebiliyosun diye biliyorum yanlis hatirlamiyosam

Seriday canım allah kolaylık versin nasıl bıraktıracaksın ki yawrum daha çok küçük. Dr a sor bi yine de kıyamadım bee sana kıydım ona kıyamadım
Aah canım sağol valla bende kiyamiyorum çok küçük dediğin gibi nasıl biraktiririm O ağlar ben ağlarım heralde birakana kadar

Teşekkür ederim canım çok sağol maşallah bebisleriniz yürümüş benim ki asla elini bırakmıyor tay tay bile durduramiyorum aşırı temkinli bırakacağımi anlayınca oturuyor

Aah canım sağol valla bende kiyamiyorum çok küçük dediğin gibi nasıl biraktiririm O ağlar ben ağlarım heralde birakana kadar
Yapma beni de ağlatıcan bu aralar bi ağlak oldum zaten
Belki bi süre daha emzirebilirsin ve bebeğin kolay bırakır. İnşalah ne diyelim..

Bi süre daha emziririm öyle hemen biraktiramam ki düşündükçe çok üzülüyorum
Evet canim oyle yap.4 aylik olana kadar kucuk bebisin buyukte birakmis olur iyice.hatta 4 ayi gectikten sonra sut zehirliyo diye biliyorum.buyuk emdikce geri kusuyomus sutu.zaten sutunun tadida degisir 4.aydan sonra

Teşekkür ederim canım çok sağol maşallah bebisleriniz yürümüş benim ki asla elini bırakmıyor tay tay bile durduramiyorum aşırı temkinli bırakacağımi anlayınca oturuyor
Benimki de öyleydi canım vakti gelince yürüyecekler nasıl olsa allah sağlık sıhhat versin bebişlerimize de bizlere de en önemlisi..

Evet canim oyle yap.4 aylik olana kadar kucuk bebisin buyukte birakmis olur iyice.hatta 4 ayi gectikten sonra sut zehirliyo diye biliyorum.buyuk emdikce geri kusuyomus sutu.zaten sutunun tadida degisir 4.aydan sonra
Aynen canım zamana yayarak biraktiririm iki üc ayda birden kesmemiş olurum en azından

Aynen canım zamana yayarak biraktiririm iki üc ayda birden kesmemiş olurum en azından
Sutun fazlaysa sagip dondurucuyada atabilirsin.sutten kestiginde lazim oldukca verirsin.simdiden donducuya atmaya baslayabilirsin hatta.kiz kardesimde subatta dogum yapti kizi 9 aylik.onlarda ikinci bebegi cok istiyolar.ama sutten kesme isi oldugu icin.2 yasina kadar bekliyolar mecbur

Olmadı öyle yapayım bakalım biraz zor gunler beni bekliyor sanırım Tabi her güzel şeyin zorluğu olduğu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…