2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

o da iyi. benımkı yürümüyor bu arada

Yürür kız acelesi ne
Ben de 10 aylıkken yürümüşüm bana çekmiş
Bi de sibnirlenince ellerini yumruk yapıp sıkıyo ve bağırıyo çok fenaa bi çocuk oldu. Bu konuda bana benzememiş demek isterdim amaa.. Annem bu yaptığını ilk gördüğünde de mazeee aynı seenn sen de böyleydin dedi dehşet içinde

ee armut dıbıne düşer
ablam da 8 aylıkken yurumuş haspam
benımkı de sinirlenince aynı sekılde yapıyor, sonra hızlı sekılde elınde ne varsa agzına sokuyor sinirle
çok tatlı oluyor yaa

Ayyyy nasıl kesecegim onu da bilmiyorum kiyamam da Bana kalsa dogurana kadar emziririm hatta doğduktan sonra ikisini birden

ee armut dıbıne düşer
ablam da 8 aylıkken yurumuş haspam
benımkı de sinirlenince aynı sekılde yapıyor, sonra hızlı sekılde elınde ne varsa agzına sokuyor sinirle
çok tatlı oluyor yaa
Walla benimki çok korkunç oluyo sör bi de kendini sıkıyo ki anlatamam hele o bağırışıı.. Kulaklarıma işkence resmen yedi mahalle duyar. Ota b.ka da sinirleniyo bu arada cimcik.
Sonra kandırıyorum şükür uzatmıyo amaa çok güzel gülüyo bee içimin yağları eriyo
Psikilojimi bozdu sıpa bi korkutuyo bi güldürüyo beni

aynen, gercekten büyük rahatlık hani alışır eder dıyorlar ya? bence alıskanlıktan vazgecırmek 1 hafta
bılemedın 15 gün olsun. o yuzden hem o rahat hem de ben :=)
Ben bi değişiklik yaptım. Büyüyen besiginin önünü söktüm korkuluklarını kendi yatağımın yanına dayadım. Yatağının altını da destekleyip aynı yüksekliğe getirdim. Çakma anne yanı beşik oldu
Şimdi hem yatağında yatmış oluyor. Hemde uyanınca sokuluyorum yanına emziriyorum.

Sör diyo ya ne desem nazar değiyo diye ya değerse
Taam taam yürüyo işte
Maşallah ne tatlı gidiyordur o şimdi badi badi benimki de sehpadan koltuga geçerken neyine güveniyorsa bi an bırakıyor ellerini hazır olda bekliyorum yakalamak için. Oyuna dalıp kendini yurutecte mi sanıyor ne

aynen benımkı de çok agresıf zilli. aynı sekılde her bka sınırlenıyor
onun dedıgı olsun ıstıyor. hele bi olmasın yıkıyor ortalıgı çığlık çığlıga.
çok şekerler maşallah yaaa ben öp öp doyamıyorum zilloşa

Herşey ne kadar sıkıcı yaaa

bizim de uykular rezil oldu. İkisi de şu an ayakta keşke yatılı bir bakicim bir de hizmetcim olsaydı....
On tane de dogururdum
biricikim ne guzel demissin valla bende bazen esime diyorum 2 cocukla cok yoruluyorum eve bi hizmetci sart diye.hatta 3. Cocuga cok hevesli kesinlikle annemlere yakin olmadan olmaz diyorum cok yakin degiliz arabayla 45 dakika

bu benım fikrim tabii ki . emzıren de var
sen bılırsın. ama iyice bi arastır ıstersen. helekı gece meme ıle uyuyorsa cok zor olur kesmek
Yok kazara olmadı isteyerek Gece aslında emerek uyumuyor da gece uyandığında emziriyorum öyle dalıyor geri üc beş kez uyanır en fazla ama bu ara dislerinden dolayi baya rahatsız kuzucuk kesmem gerekirse de geceden baslarim sanırım

ayy şuan yurumesı demek evın altını üstüne getırmek demek, 4 kat sorumluluk ve yorgunluk demek
Öyle be sörr çekmece dolap ne varsa boşaltyo tamam yürümeden önce de yapıyodu ama şimdi daha bi fena günde en az beş kere o boşaltıyo ben dolduruyorum. Masanın üstünde tepsi tabak bişi görmesin hemen uzanıp atıyo amaann neler neler yazmaya dayanamam zaptedemiyorum
Yaa çok tatlı yani cemre29 duy bunları
Yükselmiyor ateş 38 çabuk da düşüyor burun akıntısı var
38i geçerse duş falan aldır üstünü ince giydir geçmezse ateş düşürücü verirsin bence. Gerçi çabuk geçiyo demişsin. Burun akıntısı gripten kalmış olabilir diş çıkarma döneminde de üst solunum yolu enfeksiyonu olabilir. Devam ederse içim rahat etsin dersen dr a gösterebilirsin. Geçmiş olsun tekrar.

Aynen yaa mesela tam kumandaya uzanırken yakalıyorum bunu hemen kapıyorum kumandayı bi bağırıyo bi bağırıyo bana azarlıyo resmen
Ama dediğin gibi tadına da doyulmuyo öpüp koklarken gaza geliyorum üç beş tane istiyorum ben bundan diyorum neyime güveniyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…