- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.881
var da ben yürütmüyomsenin evde yürüyen var mı?
Yürümeyen şey paslanırvar da ben yürütmüyom
paslanırsa paslansın yaa napimYürümeyen şey paslanır
Off çok kötü o zaman yaAdetim 10 gün geçtiğinde ve 15. günde tekrar yaptım yok tabi hamile değilim ama doğumdan 4 ay sonra başlamıştım normal adet olmaya. Bikaç gün oynama oluyodu ama bu nedir arkadaş şiştim şiştim patlayacam ara ara akıntımın rengi değişiyo diyorum hah geliyo işte olacak yok yok yok. Kasıklarımda batmalar oluyo bazen hafif bel ağrısı falan umutlanıyorum yine geliyo diye yine yok çıldırıciim lollaa
bi yürütemedinpaslanırsa paslansın yaa napim
fış fış da derimSurr fışfış deme
Kiblerler valla
len yürü gitt
valla bunlar memeyı nasıl bıracaklar merak edıyorum. gece memesiz olmuyorSonunda mememe yapışık şekilde uyudu tospik yzde 34 şarjımla uykum yok
Benim de yüzde 28Sonunda mememe yapışık şekilde uyudu tospik yzde 34 şarjımla uykum yok
Bizimki emmiyo beni.Emzik anası yanımda yatmıyo kıpır kıpır oluyo.Bende yatagına atıyım uyuyo sonravalla bunlar memeyı nasıl bıracaklar merak edıyorum. gece memesiz olmuyor
emziğe yüklenseydım ıyı olurdu
benımkı koyu bı emiciBizimki emmiyo beni.Emzik anası yanımda yatmıyo kıpır kıpır oluyo.Bende yatagına atıyım uyuyo sonra
Çok fena bunlar yaaBende 10 aylikken yurumusum bakalm bizimki ne zaman yurucek bi iki adm atabiliyo sadece sinirlendigimde ayni seyleri yapiyomusum kendimi sikar bi yerleri isirirmisim benim gbi arda da aynisini yapiyyo gecen gun mememi isirdi kanatti dun kolumu isirdi kolumun derisi soyuldu bide bluzun ustunden isirdi
Ne zaman dopum yaptın
Bla bla tarihinde .
Korunuyor musunuz..
Ee ııı yanii
Bi idrar testi..
Suratına işiyimi dıhtor..
Kaseeye kaseye..
Pekii
5 dk sonra
Bişiyiniz yok,düzelir..
Hı..ay cok sevindim..
Sıradaki
Hem de ne nimet yaa nasıl rahatlıyodum her ay sonra yalan oldu..Off çok kötü o zaman ya
Valla adet görmek büyük nimetmiş
Resmen inceldim
Karnım hamile gibiydi
Seni çok iyi anlıyorum
Belki adet söktürücü gibi bişey verir
Ay ben de sörsırf bana zaman kalsın dıye uykum gelse de yatmıyorum
Ben emzik hiç vermedim 5 yaşımda bıraktığım için.eşimin de travması vardı bu konıyla ilgili.ama emme işi bitince hiç uyumıycak diye korkuyorum.resmen bağımlı gibi oldu memeyevalla bunlar memeyı nasıl bıracaklar merak edıyorum. gece memesiz olmuyor
emziğe yüklenseydım ıyı olurdu
len yürü gitt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?