- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.921
Demek kii bu aylarda hepsi böyle bi benimki kuduruk değilBem anlatırsam sabah olur
Aman boşver sunu yaw. Bişi yapmış işte kireç çözdürmüş büyük basarıKadın bir işin ucundan tutuyum demez. Geçen geldiğinde de ben temizlik yapıyodum mutfakta kahvaltı bulaşığımız var dedi ben orayı halledeyim saatlerce çıkmadı mutfaktan ulen iki çatal iki bardak neyini yıkıyon bu kadar bi de çaydanlığın kirecini çözdürmüş iftiharla söyledi
Evin içinde uşak arıyom bazenDemek kii bu aylarda hepsi böyle bi benimki kuduruk değil
Yaw insan hiç mi yorulmaz 2 dk durmaz oturmaz yok yookk..
Doğumdan (sezeryan) 15 gün sonra evime geldim annemde kalıyodum. Neyse temizlik yapıyorum kv geldi. Oturuyo kanepede ben eğildim kanepelerin altlarını süpürüyorum dikişlerimi tuta tuta bana demesin mi ay mazee tüllerin kirli görünüyo onları da bi yıkayıver
Ayy ben de diyorum bazen evde bi uşak olsa işi gücü halletse ben de üç beş tane doğurup onlarla oynayıp ilgilensemAman boşver sunu yaw. Bişi yapmış işte kireç çözdürmüş büyük basarı
Ay ben susayım kiblerler şimdi dedikoducu diye
Evin içinde uşak arıyom bazen
Şştt dedikodu yasaaakk kibleniriz baksöyleyeceğim seyi söyleyemedim ifadeler yeter sanırım
Dedikodu yok dogrular varŞştt dedikodu yasaaakk kibleniriz bak
İçinden cıkamadım bıraktım oniÖnceki alıntının da anasını ağlatmışım
İyi geceler neslicanİyi geceler ben kaçar. Tusta eli olan kibciler yapabilirsiniz
Ayy allah kolaylık versin nesli. Mutfak bitmiş yatakodası da bitti mi dediğin gibi gerisi kolay inşallah. Allah yardımcınız olsun.Selam kızlar yarin tasiniyorumdun mutfağı yerleştirdik bugün de yatak odasını goturecem bunlar yerleşince geri kalan kolay olur inşallah şuan ellerimi ayaklarimi hissetmiyorum yorgunluktan pasa da annrmdeydi ben çok özlüyor sürekli seni aryor diyor annem gece de memeyi burakmyor ben pert inşallah hemen yerlesirim taşınmak rezillik
yok canım tutunarak yürüyor.. arada cesaret geliyor bırakıyo ellri.. tay tay duruyo yerden kalkıyo faln ama tam yürümüyoyoksa senınkı yürüyor mu?
bende iyiyim çok şükür.. bebiş yürüme heyecanında galiba uyumuyo. fabrika yapılıyo canımİyiyim canım
Zaten yazsan da cevap yazamazdım yasaklıydım malum ...
Tospik kızım dün itibariyle 10 aylık oldu
Her geçen gün daha da bağlanıyorum ona :)
Ek gıdada sprun var birazcık et köfte balık yemiyo
Onun dışında iyi ama
Zaten deli gibi emiyo ve kilosuve boyu öndeymiş ayına göre .
2.dönem işe başlıycam .hem istiyorum hem istemiyorum .kafamda deli sorular var...
Sen nasılsın?bebişin iyi mi?fabrika ne durumda?
Hahasırf bana zaman kalsın dıye uykum gelse de yatmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?