2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Doğumdan (sezeryan) 15 gün sonra evime geldim annemde kalıyodum. Neyse temizlik yapıyorum kv geldi. Oturuyo kanepede ben eğildim kanepelerin altlarını süpürüyorum dikişlerimi tuta tuta bana demesin mi ay mazee tüllerin kirli görünüyo onları da bi yıkayıver

Aman boşver sunu yaw. Bişi yapmış işte kireç çözdürmüş büyük basarı
Demek kii bu aylarda hepsi böyle bi benimki kuduruk değil
Yaw insan hiç mi yorulmaz 2 dk durmaz oturmaz yok yookk..
Evin içinde uşak arıyom bazen

söyleyeceğim seyi söyleyemedim ifadeler yeter sanırım

Aman boşver sunu yaw. Bişi yapmış işte kireç çözdürmüş büyük basarı
Ay ben susayım kiblerler şimdi dedikoducu diye
Evin içinde uşak arıyom bazen
Ayy ben de diyorum bazen evde bi uşak olsa işi gücü halletse ben de üç beş tane doğurup onlarla oynayıp ilgilensem

Selam kızlar yarin tasiniyorum dun mutfağı yerleştirdik bugün de yatak odasını goturecem bunlar yerleşince geri kalan kolay olur inşallah şuan ellerimi ayaklarimi hissetmiyorum yorgunluktan pasa da annrmdeydi ben çok özlüyor sürekli seni aryor diyor annem gece de memeyi burakmyor ben pert inşallah hemen yerlesirim taşınmak rezillik

Ayy allah kolaylık versin nesli. Mutfak bitmiş yatakodası da bitti mi dediğin gibi gerisi kolay inşallah. Allah yardımcınız olsun.

bende iyiyim çok şükür.. bebiş yürüme heyecanında galiba uyumuyo. fabrika yapılıyo canım

Kizlar arda gece 100 kere kalkiyo nedenini bulamadm bi turlu cok guzel yedigi zamanda kalkiyo az yedigi zamanda dis felan da yok ortada cok yoruldm artk sirtim agriyo kalk yat besige koy geri al niye uyaniyo bu cocuk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…