2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yoktyr ya
Şunun şurasında ne kadar oldu doğum yApalı
Doktorum emzirdiğin sürece düzensizliklwr olur demişti
Ben de kontrolw gitsem mi diyorum ama erteliyorum şimdilik

benımkı koyu bı emici
işim sonrası için zor gibi sanki
Bırakır zamanı gelince sur.Keşkr benimde sütüm olaydıda emeydi.Üc ay emdi.Süt bitti. Mama içiyo gece ve sabah en fazla günde üç biberon içiyo gece bazen kalmıyo iki oluyo. Maşallah emsinler sizinkiler

Şarşları bilmem kaçmışta uyuyamıuolarmış ulen ben 2 sepet çamaşır katlıcam şimdi makine de de çamaşır yıkanıyo asılacak
Ölem ben
Ben hepsini attım kanepeye ölece duruyolar
Takma kafana boşver
Çılgın kalabalıktan uzakta kendi dağınıklığında mutlu ol mazeee

Ben hepsini attım kanepeye ölece duruyolar
Takma kafana boşver
Çılgın kalabalıktan uzakta kendi dağınıklığında mutlu ol mazeee
Geçen gardrobu açık bırakmışım lolla 2 dk mutfağa gittim bizimki sinsi sinsi süzülmüş yatak odasına sessiiizcee bütün çekmeceleri uzandığı rafları hep boşaltmış
Aldım aldım tıktım öylece çünkü bem katladıkça o bozuyo sinirim geldi ay dolabın içi harman yeri. Bunları katlayınca nereye yerleştircem ? Yazlık kışlık değişimi yapamadım daha koca kişisi haftasonları da çalışıyo haftaiçi hep geç geliyo çok yoğun bu aralar. Bizim sıpa bütün odaları mutfağı tek tek gezip dağıtıyo kapıları kapattığımda sinir krizleri geçiriyo illa gidecek dağıtacak..
Ben ortalığı mı toplayım temizlik mi yapayım yemek mi yapayım oğlanla mı ilgileneyim iiissyyeeaann
Mazenin suçu ne ?

Ayyybenimkide katlanacak valla sabah yapcam ayak tabanlarım agrıy
Benimki katlatmıyo anacım ben katlıyorum geliyo çığlık çığlığa sevinç içinde onları yere atıyo üstünde tepiniyo nereyi topladığımı görse anında gelir dağıtır toplatmaz asla deli mi ne

Kv kişisi geldi bugün oğlan uyuyodu benim salon dağınık bütün çekmeceleri boşaltmıştı yine benimki. Kv baktıı baktıı sanki çocuk uyuyo da bu da buraları toplamamış kıçını yaymış oturuyo der gibi. Dedim ki walla günde en az 5 beş kere topluyorum ben bu salonu çekmeceleri oğlan tekrar boşaltıyo o yüzden toplamadım bu sefer uyanınca ilk işi yine buraları dökmek olacak çünkü dedim. Hıımm olsun canım napcan dedi

Kadın bir işin ucundan tutuyum demez. Geçen geldiğinde de ben temizlik yapıyodum mutfakta kahvaltı bulaşığımız var dedi ben orayı halledeyim saatlerce çıkmadı mutfaktan ulen iki çatal iki bardak neyini yıkıyon bu kadar bi de çaydanlığın kirecini çözdürmüş iftiharla söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…