2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam annişler. Kızım 3gecedir ateslenip sabaha kadar ağlıyor. Dün gece 2de artık ağlamasına dayanamayip dra gittik. Dişin kolay kolay bu kadar inatçı ateş ve ağrı yapmayacagini söyledi. Kana bakalım dedi. Kanda da çok önemli bir şey çıkmadı. Boşu boşuna eziyet çekti yavrum.
Aylar sonra yeniden salyasi akıyor. Meme delisi olmasina rağmen ağlarken emmeyi reddediyor. Alsa bile ağzında tutuyor ememiyor. Bi süre sakinlesip sonra birden iğne batmış gibi çığlık atarak ağlıyor.
Sizde bu diş mi?

aft mı var acaba canım yada boğaz enfeksiyonu..bzim yine boğazda enfeksiyon başladı,dediğin gibi üç gün ateşlendi,emmedi,salyası akıyo hala..geçmiş olsun kuzucuğa..bu salgınlar mahvetti çocukları ,bizim bu üçüncü hasta oluşumuz..

nasıl bişi, memnun kaldınız mı? ben guvenlık barıkatları kurduk
aştı yaa.. üzerinden zıpladı takla attı yere cakıldı
Suan icin memnunum oyuncaklariyla oyalaniyor ayaga kalkiyor citlerden tutunarak ama oyuncaklari disari atiyor bazen en azindan ufak tefek osler halledilebilir orada oynarken bizimki yataginda oynuyodu hep aslinda oynamiyordu surekli verdigim seyleri asagiya atip sonrada mizirdanip duruyordu citin icinde en azindan bir sure oynuyor ayrica citte saglammis yani devrilmoyor bu kadarini beklemiyordum almadan once pilsan handy aldik 6 parcasi var 100 tl

Selam kızlar bizim uyku duzeni iyice bozuldu iki kez uyuyor hele aksam 7 den sonra uyandysa 12 1 de uyuyor bur kez uyutsam mız mız durmuyor 4. Dış de geliyor sanırım ağzını kilitliyor tek severek yediği şey yoğurt yemek olayı hepmiz için hemen hemen ayni sıkıntı

Selam kızlar bizim uyku duzeni iyice bozuldu iki kez uyuyor hele aksam 7 den sonra uyandysa 12 1 de uyuyor bur kez uyutsam mız mız durmuyor 4. Dış de geliyor sanırım ağzını kilitliyor tek severek yediği şey yoğurt yemek olayı hepmiz için hemen hemen ayni sıkıntı

Bizdede salya var. Bogazda az kizarik hafif enf birsey var. Disten dolayi normal dedi dr. Birde salya icin diş belirtisi yoksa reflude yapiyor

Aksam karanlik olunca bizim yatakta uyumak istiyor. İmkani yok diger turlu uyutmanin. Gunduz agrisimi midesimi bulaniyor uyumuyor pek yatirinca agliyor beti benzi atti . Kucakta gezdiriyorum sicakta zar zor koyuyorum.

Yine dis cikariyo bnm oglan ondan heralde hep 2 ser 2 ser cikiyo mahvediyo cocugu
Bizde de oyle herhalde dis cikarirken aci aci agliyor surekli kucagimda uyumak istiyor yerine birakinca uyaniyor gecen tv de saracoglu demis papatya yagi surmek iyiymis dis etlerine onuda alip denemeyi dusunuyorum belki rahatlatir

Enfeksiyon olsa kan tahlilinde çıkardı heralde. Aft deyince şüphelendim birden çünkü yemek yedirirken canı yandı kan geldi damagindan geçen gün. Ağızlarına da baktırmıyorlar ki inatçı keçiler.
Size de çok geçmiş olsun. Kış çilesiyle birlikte geldi.
Yine ateş nöbetindeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…