2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

enfeksiyon ateş yapıyor cemre..kan tahlilinde önemsenmeyecek kadar az çıktı da doktor es mi geçti acaba..çoğaldı mı sonra yoksa..

Slm kızlar Şifremi kaybettim yazamadım 2016 ocak annesiyle oğlum da öksürük geçmedi napsam fikriniz varmi
canım doktor bize sekrol ve antibiyotik verdi,ateşi de vardı çünkü..odaya peteğin üstüne ıslak havlu koyuyorum..burda mı yoksa başka konuda mı okudum hatırlamıyorum ama pekmezle tereyağ ısıtıp veriliyormuş o geçiriyor yazmışlardı..kızlar bilgisi olan varsa bi el atsın ,neydi bu ?

Hala doğumgünü hazırlığı yapmayan ve kilolarını bi türlü veremeyen bi ben miyim?

Aramizda iki hafta gibi bi sure var yas olarak ben de baslamadim daha cok var cunku sen vermeye baslamistin ama lollacimmm,daha gelir devami,durduysa da endiselenme bazenoluyor vucutta boyle. Ah ama insan nefsine hakim olsa o tatlilarr olmasaaaa

Ay yok bunun cadiligi bitmez gun gectikce daha zor bi cocuk oluyo, o yuzden umitlenmiyorum hic... uykuda gitti simdi, 12de yatti dun ayagimda salladim.
benımkı koltuklara cıkıyor
tek çare koltuk mınderıının arasına yastık koyup boyunu yukseltmek oldu
mutfaktaydım bı geldım cama dayanmıs kremlerle oynuyor bende bu yontemı buldum
öfff daha da zorlastı yaa

Hala doğumgünü hazırlığı yapmayan ve kilolarını bi türlü veremeyen bi ben miyim?
benım kilo 6-7 kaldı. sorun etmıyorum onu da zaten
çünkü 50 ile hamıle kalmıstım. dogum günü konseptı olarak aynı kıyafetı gıyıcez. onunkı bıraz daha kokoş olacak .
malzemelerı ise bi yer var oradan alıcam
pastayı 5 gün öncesınden sıparıs edıcem. şuan bi hazırlığım var mı? yok 28 aralığa cok az kaldı

Ben tereyag pekmezi oksurugu ve hiriltisi icin yaptim bir kac gun sanki faydasi oldu bize hakiki tereyag buldum getirttim ve keci boynuzu ozuyle yaptim birer tatli kasigi ikisindende ve bir tatli kasigi da su iyice kivam alana dek pisirdim ac karnina verdim cok gecmis olsun kuzucuguna

Aramizda iki hafta gibi bi sure var yas olarak ben de baslamadim daha cok var cunku sen vermeye baslamistin ama lollacimmm,daha gelir devami,durduysa da endiselenme bazenoluyor vucutta boyle. Ah ama insan nefsine hakim olsa o tatlilarr olmasaaaa
Bi haftada bi kilo aldım çısrık
2 ileri bi geri derken hala 9 kilo fazlam var
Doğum gününe de bir aydan fazla var ondan rahatım ama ufaktan yapmak lazım bişeyler
Dediğin gibi tatlılar...

Sırf kilolarımı veremedim diye kombin yaptırmadım .istiyodum aslında
Bi de yazın tütülü elbise almıştık
Sanırım onun üstüne badi yaptırıcam duru 1 yaşında diye
Kitap ayracı için foto çekmem lazım ona bile üşeniyorum surr
Sen iyi verdin maşallah kiloları
Ben 17 aldım ama yarısı duruyo
Bütün gün de durunun peşindeyim ama..
Gitmeywn kilo almışım

Ben yazmstm sanirim tereyağını eritip icine pekmez katiyosn ilik bi sekilde iciriyosn sabahlari ben yaptm bi kac kez hemen gecti X xeda

metobolızma dıyelım. özel hiçbi şey yapmıyorum. hatta suan nutella kasıklıyorum :
amnnn canımdan kıymetlı mı yaa
ben nelere üşeniyorum bı bılsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…