- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.501
enfeksiyon ateş yapıyor cemre..kan tahlilinde önemsenmeyecek kadar az çıktı da doktor es mi geçti acaba..çoğaldı mı sonra yoksa..Enfeksiyon olsa kan tahlilinde çıkardı heralde. Aft deyince şüphelendim birden çünkü yemek yedirirken canı yandı kan geldi damagindan geçen gün. Ağızlarına da baktırmıyorlar ki inatçı keçiler.
Size de çok geçmiş olsun. Kış çilesiyle birlikte geldi.
Yine ateş nöbetindeyim..
canım doktor bize sekrol ve antibiyotik verdi,ateşi de vardı çünkü..odaya peteğin üstüne ıslak havlu koyuyorum..burda mı yoksa başka konuda mı okudum hatırlamıyorum ama pekmezle tereyağ ısıtıp veriliyormuş o geçiriyor yazmışlardı..kızlar bilgisi olan varsa bi el atsın ,neydi bu ?Slm kızlar Şifremi kaybettim yazamadım 2016 ocak annesiyle oğlum da öksürük geçmedi napsam fikriniz varmi
ben doğumgünü hazırlığı yapmadım ,o konuda yalnız değilsin canım.Hala doğumgünü hazırlığı yapmayan ve kilolarını bi türlü veremeyen bi ben miyim?
Hala doğumgünü hazırlığı yapmayan ve kilolarını bi türlü veremeyen bi ben miyim?
Canım ayni durumdayız kilolar duruyor halaHala doğumgünü hazırlığı yapmayan ve kilolarını bi türlü veremeyen bi ben miyim?
Uzun suren oksurukte dr a gidin oncelikle. İhlamur cayi verebilirsin.Slm kızlar Şifremi kaybettim yazamadım 2016 ocak annesiyle oğlum da öksürük geçmedi napsam fikriniz varmi
benımkı koltuklara cıkıyorAy yok bunun cadiligi bitmezgun gectikce daha zor bi cocuk oluyo, o yuzden umitlenmiyorum hic... uykuda gitti simdi, 12de yatti dun ayagimda salladim.
benım kilo 6-7 kaldı. sorun etmıyorum onu da zatenHala doğumgünü hazırlığı yapmayan ve kilolarını bi türlü veremeyen bi ben miyim?
Ben varım canım sanırım benim durumum senden kötü adette olmadım halaHala doğumgünü hazırlığı yapmayan ve kilolarını bi türlü veremeyen bi ben miyim?
Ben tereyag pekmezi oksurugu ve hiriltisi icin yaptim bir kac gun sanki faydasi oldu bize hakiki tereyag buldum getirttim ve keci boynuzu ozuyle yaptim birer tatli kasigi ikisindende ve bir tatli kasigi da su iyice kivam alana dek pisirdim ac karnina verdim cok gecmis olsun kuzucugunacanım doktor bize sekrol ve antibiyotik verdi,ateşi de vardı çünkü..odaya peteğin üstüne ıslak havlu koyuyorum..burda mı yoksa başka konuda mı okudum hatırlamıyorum ama pekmezle tereyağ ısıtıp veriliyormuş o geçiriyor yazmışlardı..kızlar bilgisi olan varsa bi el atsın ,neydi bu ?
Bi haftada bi kilo aldım çısrıkAramizda iki hafta gibi bi sure var yas olarakben de baslamadim daha cok var cunku sen vermeye baslamistin ama lollacimmm,daha gelir devami,durduysa da endiselenme bazenoluyor vucutta boyle. Ah ama insan nefsine hakim olsa o tatlilarr olmasaaaa
Geçmşş olsun neslicimCanım ayni durumdayız kilolar duruyor haladogum gününe daha var havalar çok soğuk ya o kadar dikkat ettim yüne de paşanın burnu tikqndi nefes alamıyor yavrum ya
ben de geçen ay oldum ilk defaBen varım canım sanırım benim durumum senden kötü adette olmadım hala
Sırf kilolarımı veremedim diye kombin yaptırmadım .istiyodum aslındabenım kilo 6-7 kaldı. sorun etmıyorum onu da zaten
çünkü 50 ile hamıle kalmıstım. dogum günü konseptı olarak aynı kıyafetı gıyıcez. onunkı bıraz daha kokoş olacak .
malzemelerı ise bi yer var oradan alıcam
pastayı 5 gün öncesınden sıparıs edıcem. şuan bi hazırlığım var mı? yok28 aralığa cok az kaldı
Ben yazmstm sanirim tereyağını eritip icine pekmez katiyosn ilik bi sekilde iciriyosn sabahlari ben yaptm bi kac kez hemen gecti X xedacanım doktor bize sekrol ve antibiyotik verdi,ateşi de vardı çünkü..odaya peteğin üstüne ıslak havlu koyuyorum..burda mı yoksa başka konuda mı okudum hatırlamıyorum ama pekmezle tereyağ ısıtıp veriliyormuş o geçiriyor yazmışlardı..kızlar bilgisi olan varsa bi el atsın ,neydi bu ?
Ay bende adwt olmadim sinir oluyorum bu duruma doktorada gitmek istemiyorum muayene etcek.diyeben de geçen ay oldum ilk defa
Ama kilolar duruyo
Ne metabolizmaymış yaa
metobolızma dıyelım. özel hiçbi şey yapmıyorum. hatta suan nutella kasıklıyorum :Sırf kilolarımı veremedim diye kombin yaptırmadım .istiyodum aslında
Bi de yazın tütülü elbise almıştık
Sanırım onun üstüne badi yaptırıcam duru 1 yaşında diye
Kitap ayracı için foto çekmem lazım ona bile üşeniyorum surr
Sen iyi verdin maşallah kiloları
Ben 17 aldım ama yarısı duruyo
Bütün gün de durunun peşindeyim ama..
Gitmeywn kilo almışım
Emziriyorsan normaldir canım olmamasıAy bende adwt olmadim sinir oluyorum bu duruma doktorada gitmek istemiyorum muayene etcek.diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?