- 30 Ocak 2015
- 19.911
- 29.002
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.461
Sagol canimilknurrr22 canım geçmiş olsun
M Mismommy kuzunun daha iyi mi bugün
M MazeGuase06 canım bence onun içinde rahat durmaz elini kolunu oynatır çıkarır dışarı. bizim kozmonot var çok da iyi büyük oğluma kullanmistm. şimdi de küçüğe kullancm
Benmkide cok duskun ya gece mahvediyo beni sirtim agriyarak kalkiyorm her sabah gunduzde bi rahat vermiyo ki dinleniyimöff benımkı de aynı sekılde memeye cok düşkün.
napıcaz?
Canim senin lavanta ise yaradimi uykusuna fayda etti mi bende almayi dusunuyorumBenmkide cok duskun ya gece mahvediyo beni sirtim agriyarak kalkiyorm her sabah gunduzde bi rahat vermiyo ki dinleniyim
bıraktırırken napıcaz bakalım. gece uyanıyor memeyı verınce uyuyorBenmkide cok duskun ya gece mahvediyo beni sirtim agriyarak kalkiyorm her sabah gunduzde bi rahat vermiyo ki dinleniyim
biz genelde arabayla gıdıyoruz. dısarda durdugumuz zaman ıse en fazla 1 saat
o yuzden bana pek gereklı gelmedı
ankara acayıp buz olur evet
çok da guzelmıs
Tropikal meyveler yasak bir yasa . Az kalmissa bir iki hafta biryaşa birsey olmaz. Yada karadeniz kivisiyse sorun yok bence. Cikiya muzda tropikal meyve bizim guney muzundan veriuorumGunaydin anneler kivi verdiniz mi hic bebislerinize 1 yasina kadar yasakti ben verdim bugün cunku burun akintsi hapsirik vardi 20 gun evvel yine agir bir enfeksiyon gecirdik tekrarlamasindan korkuyorum bilemedim sakincasi olur mu
nasıl bişi, memnun kaldınız mı? ben guvenlık barıkatları kurdukBiz kızıma oyun çiti aldık bakalım içinde durup ne kadar rahat ettirecek beni dün akşam kurduk
o zaman alın. daha uygunu yok mu? ya da kv dıkebılıyorsa kapıtone kumastan dıksınEşim de gerekli olmadığını düşünüyo ama arabasız çıktığımızda - ki arabamız yok bizim kv delerin arabasını alıyoruz hep - yarım saatliğine bile olsa donar çocuk kozmonotu giydirip bunun içine de koyarsam donmaz inşallah diye düşünüyorum.
birickm kozmonot giysiriyorum ama tek başına yeterli olmuyo o yüzden düşündüm böyle bişey almayı.
Ve benim oğlanda memeye çok düşkün. Şöyle ki gündüz pek emmez uyuyacağı zamanlarda emer genelde ama gece çok fena memeden ayrılmak istemiyo hiç. Kertenkelelerin kuyruğunu bırakıp kaçtığı gibi benim de mememi bırakıp kaçasım geliyo bazen meme ağzındayken
Sabah yemedi. Mide bilsntisi icin damla aldik. Ondan sonra yogurt dkmek yedi. Mukuslu kaka yapti. Uyumuyor bide karin agrisi oluyor. Nane karanfil veriyorum bulantisi icin. Krec gibi rengi gem ac hem uykusuzilknurrr22 canım geçmiş olsun
M Mismommy kuzunun daha iyi mi bugün
M MazeGuase06 canım bence onun içinde rahat durmaz elini kolunu oynatır çıkarır dışarı. bizim kozmonot var çok da iyi büyük oğluma kullanmistm. şimdi de küçüğe kullancm
canim oyle sey olurmu cocugun ici karami olacak. Normal siyah olmasi.Kızlar bu kan ilacını düzenli kullanamiyordum birkaç gün duzrnli kullandım. akşam altını bi açtım ki büyük abdesti bildiğiniz kömür rengindeydi. eşim de yanımdaydı o ne ya diyerek korktu. ona korkma kan ilacı yapiyo dedim. verme bir daha sakin bu ne hal kim bilir çocuğun içini ne hale sokuyodur dedi. gerçi ilk defa bu kadar koyu renkli yaptı. siz de de böyle oluyor mu
2 gun cok guzel uyudu ondan sonra ayni devam etti canim ya ise yaradi diye sevinmistm bendeCanim senin lavanta ise yaradimi uykusuna fayda etti mi bende almayi dusunuyorum
Aynen pispisliyorm kucağıma aliyorm uykuya dalinca koyuyorm memeyi emene kadar surekli uyaniyo ben gece emmeyi bıraktırmak istyrm aslindabıraktırırken napıcaz bakalım. gece uyanıyor memeyı verınce uyuyor
bende öyle. ama bı yandan da benım için kolaylık oluyorAynen pispisliyorm kucağıma aliyorm uykuya dalinca koyuyorm memeyi emene kadar surekli uyaniyo ben gece emmeyi bıraktırmak istyrm aslinda
be işin tek çaresi zaman :=)2 gun cok guzel uyudu ondan sonra ayni devam etti canim ya ise yaradi diye sevinmistm bende
Kullandım ama hiç bu kadar kararmamistikullanıldıgı sure boyunca cok normal
sen hamılelıkte kullanmadın mı?
Bu konuda sana kesinlikle katiliyordum büyük oğlum resmen 22 saat uykusuz duruyordu neler yapmadım ki hocalara gittim iki kere muska bile yazdrdm ama sonuç aynı su an 3 yaşına girmek üzere çok şükür çok daha iyi anladım ki bazı şeylerin tek çaresi ilacı zaman.....be işin tek çaresi zaman :=)
Nerdee onu dikecek adam. Ben dikerdim aslında da makinem yok anneminki problemli almakta istemiyorum millet dikiş işlerini bana kitler sonrao zaman alın. daha uygunu yok mu? ya da kv dıkebılıyorsa kapıtone kumastan dıksın
bi tane de fermuar bıttı ıste
Yazin zaten yavas yavas birsktirmaya baslarim okudugum kitapta birden biraktirmayin yazıyordubende öyle. ama bı yandan da benım için kolaylık oluyor
3-4 ay gecsın bakalım bi
memeyı bıraktırmak ıstıyorum.
Galiba oyle insallah cabuk gelir o zamanlarbe işin tek çaresi zaman :=)
evet canım koyu yeşil yapıyorKızlar bu kan ilacını düzenli kullanamiyordum birkaç gün duzrnli kullandım. akşam altını bi açtım ki büyük abdesti bildiğiniz kömür rengindeydi. eşim de yanımdaydı o ne ya diyerek korktu. ona korkma kan ilacı yapiyo dedim. verme bir daha sakin bu ne hal kim bilir çocuğun içini ne hale sokuyodur dedi. gerçi ilk defa bu kadar koyu renkli yaptı. siz de de böyle oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?