2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biz genelde arabayla gıdıyoruz. dısarda durdugumuz zaman ıse en fazla 1 saat
o yuzden bana pek gereklı gelmedı
ankara acayıp buz olur evet
çok da guzelmıs

Eşim de gerekli olmadığını düşünüyo ama arabasız çıktığımızda - ki arabamız yok bizim kv delerin arabasını alıyoruz hep - yarım saatliğine bile olsa donar çocuk kozmonotu giydirip bunun içine de koyarsam donmaz inşallah diye düşünüyorum.
birickm kozmonot giysiriyorum ama tek başına yeterli olmuyo o yüzden düşündüm böyle bişey almayı.

Ve benim oğlanda memeye çok düşkün. Şöyle ki gündüz pek emmez uyuyacağı zamanlarda emer genelde ama gece çok fena memeden ayrılmak istemiyo hiç. Kertenkelelerin kuyruğunu bırakıp kaçtığı gibi benim de mememi bırakıp kaçasım geliyo bazen meme ağzındayken

Gunaydin anneler kivi verdiniz mi hic bebislerinize 1 yasina kadar yasakti ben verdim bugün cunku burun akintsi hapsirik vardi 20 gun evvel yine agir bir enfeksiyon gecirdik tekrarlamasindan korkuyorum bilemedim sakincasi olur mu
Tropikal meyveler yasak bir yasa . Az kalmissa bir iki hafta biryaşa birsey olmaz. Yada karadeniz kivisiyse sorun yok bence. Cikiya muzda tropikal meyve bizim guney muzundan veriuorum

o zaman alın. daha uygunu yok mu? ya da kv dıkebılıyorsa kapıtone kumastan dıksın
bi tane de fermuar bıttı ıste

Sabah yemedi. Mide bilsntisi icin damla aldik. Ondan sonra yogurt dkmek yedi. Mukuslu kaka yapti. Uyumuyor bide karin agrisi oluyor. Nane karanfil veriyorum bulantisi icin. Krec gibi rengi gem ac hem uykusuz
canim oyle sey olurmu cocugun ici karami olacak. Normal siyah olmasi.

kullanıldıgı sure boyunca cok normal
sen hamılelıkte kullanmadın mı?
Kullandım ama hiç bu kadar kararmamisti
be işin tek çaresi zaman :=)
Bu konuda sana kesinlikle katiliyordum büyük oğlum resmen 22 saat uykusuz duruyordu neler yapmadım ki hocalara gittim iki kere muska bile yazdrdm ama sonuç aynı su an 3 yaşına girmek üzere çok şükür çok daha iyi anladım ki bazı şeylerin tek çaresi ilacı zaman.....

o zaman alın. daha uygunu yok mu? ya da kv dıkebılıyorsa kapıtone kumastan dıksın
bi tane de fermuar bıttı ıste
Nerdee onu dikecek adam. Ben dikerdim aslında da makinem yok anneminki problemli almakta istemiyorum millet dikiş işlerini bana kitler sonra Geçenlerde 80 liraya bulmuştum bi yerde ha aldım ha alıcam derken bitmiş

evet canım koyu yeşil yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…