- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.441
bende polar buyuk battanıye vardı
kese seklınde dıktım onu kullanıyorum ara sıra.
zaten ayagında ayakkabısı ve dısarı uygun kıyafetı var yeter
Yastikta yatmiyorki dönuyor yataginda habire. Zayifladi zaten yemiyor birseycok geçmiş olsun canım.
eğer genze akıntı varsa ciğere inmesin diye başını yüksekte tutacak bir yastıkta yatırman iyi olabilir.
dilerim çabucak iyileşir.
Sagol cabim insallah belim hafif agriyo hala kaldirima vurdum belimi kayıncageçmiş olsun canım.
ben de 7 haftalık hamileyken düşmüştüm, bebeğim 11 aylık oldu halen ağrım oluyor.
dilerim seninki benimkine benzemez.
Bi tek sabah kahvaltida mama sandalyesinde oturmuyo otrma odasnda kahvalti yapyrm bazen tepsiye koyup hemen geliyo yanima agzini aciyo ayakta gezinerek yiyo agzindaki bitincr yine yanima geliyo oylede olmuyo otryo kalkiyo boğazına felan kacarsa diye korkyrmmama sandalyesınde yedırıyorsan değiştir
ben yere sofrabezı serıp, dızıme oturtup oyle kahvaltı yaptırıyorum
bende yapıyorum onunla
o sekılde yıyıyor idare edecek sekılde
Su iciriyorum canim, emzikde emiyo zaten gece, dalinca atiyo. Iyi yemedigi gun devam sutu icirdigim oluyo zorla uykusunda, 140 cc sutu uyandirmadan 1 saat icinde icirme cabasiemmıyor ya
gece uyandıgında ne yapıyorsun?
ayyy allah korumuş canım ,geçmiş olsun..iyiki çocuk yanında değilmişKizlar biraz once kaydim dustum belim acayip agriyo iyi ki cocuk yoktu kucagimda kolum felan hep soyuldu ay hayatimda ilk defa dustum yaa o kadsr guldm smdide agrisindan duramiyorm
bizim küçük adam maşallah güzel yiyodu..şimdi hastaandı az yiyr..artık herşeyi yiyor..kaşık kullanmaya çalışyor ..en büyük hedefim ev yemeklerine kendi elimin lezzetine alıştırmaktı,,ayrı yemek yapmak bana usandırıcı geliyordu..başardım sonunda,,sorunsuz bizle yemek yiyor..tabi yemeklerde minimum değişikler yaptım tuz salça yağ felan..selam kızlar, ne alemdesınız? bebeler nasıl
yemek durumları nasıl? balık corbası yapıyordum artık yapmıyorum
haftada bı balık yıyoruz, ona da yapıyorum tavada. meyveyi genelde muhallebılerle veryordum ama baktım kı sevıyor
elımle koparıp yedrıyorum ( üzüm )
muhallebılerı elma ıle, sofra dısında yedıgı yemeklerı domatesle yedırıyorum. bi ondan bi diğerinden verıyorum
bu sekılde yıyor. sorun yaşayanlar denesın. hatta yenı favorımız elmayı kasıkla yemek
sırayla yedırıyorum
Aynen canim sonra da cocukla indm kvdeydik korka korka nasl gitcegimi sasrdm esime arabayi binanin icine sok dicektm yani nerdeyseayyy allah korumuş canım ,geçmiş olsun..iyiki çocuk yanında değilmiş
Ben daha hiç vermedim. soğuk algınlığına karşı mandalina veriyrmGunaydin anneler kivi verdiniz mi hic bebislerinize 1 yasina kadar yasakti ben verdim bugün cunku burun akintsi hapsirik vardi 20 gun evvel yine agir bir enfeksiyon gecirdik tekrarlamasindan korkuyorum bilemedim sakincasi olur mu
Biliyor musun daha neredeyse oğluma hiç özel bise yapmadım muhallebi akıtmak gibi. biz ne yiyip içsel onu veriyorum.selam kızlar, ne alemdesınız? bebeler nasıl
yemek durumları nasıl? balık corbası yapıyordum artık yapmıyorum
haftada bı balık yıyoruz, ona da yapıyorum tavada. meyveyi genelde muhallebılerle veryordum ama baktım kı sevıyor
elımle koparıp yedrıyorum ( üzüm )
muhallebılerı elma ıle, sofra dısında yedıgı yemeklerı domatesle yedırıyorum. bi ondan bi diğerinden verıyorum
bu sekılde yıyor. sorun yaşayanlar denesın. hatta yenı favorımız elmayı kasıkla yemek
sırayla yedırıyorum
Kızlar bu kan ilacını düzenli kullanamiyordum birkaç gün duzrnli kullandım. akşam altını bi açtım ki büyük abdesti bildiğiniz kömür rengindeydi. eşim de yanımdaydı o ne ya diyerek korktu. ona korkma kan ilacı yapiyo dedim. verme bir daha sakin bu ne hal kim bilir çocuğun içini ne hale sokuyodur dedi. gerçi ilk defa bu kadar koyu renkli yaptı. siz de de böyle oluyor mu[/QUOkk8kTE]
Benim de geçen öyle oldu canım ne yedirdim de boyle diye düşündüm korktum resmen ama kan ilacı ben de düzenli kullanmiyirum canım sen iki çocukla iyi yetisiyorsun maşallah Rabbim yardimcin olsun
biz genelde arabayla gıdıyoruz. dısarda durdugumuz zaman ıse en fazla 1 saatBenimde aklıma geldi ama tulumlarda çok kullanışlı geldi be sör. Ankaranın soğuğunda ben bile donuyorum kat kay kıyafet ve kabanımla normal mont ya da kaban değil kozmonot aldım ki bacakları da üşümesin diye ama kar etmiyo bence.
http://m.n11.com/babyjem-bebek-arab...yW-ELhfObKQqWrP3PGTaEaAihj8P8HAQ&gclsrc=aw.ds
Baksana çok kullanışlı değil mi amaaa..
unutmusumSu iciriyorum canim, emzikde emiyo zaten gece, dalinca atiyo. Iyi yemedigi gun devam sutu icirdigim oluyo zorla uykusunda, 140 cc sutu uyandirmadan 1 saat icinde icirme cabasi
ben yemeklerı normal yapıyorum sadece tuzu cok az atıyorum o kadar.bizim küçük adam maşallah güzel yiyodu..şimdi hastaandı az yiyr..artık herşeyi yiyor..kaşık kullanmaya çalışyor ..en büyük hedefim ev yemeklerine kendi elimin lezzetine alıştırmaktı,,ayrı yemek yapmak bana usandırıcı geliyordu..başardım sonunda,,sorunsuz bizle yemek yiyor..tabi yemeklerde minimum değişikler yaptım tuz salça yağ felan..
kullanıldıgı sure boyunca cok normalKızlar bu kan ilacını düzenli kullanamiyordum birkaç gün duzrnli kullandım. akşam altını bi açtım ki büyük abdesti bildiğiniz kömür rengindeydi. eşim de yanımdaydı o ne ya diyerek korktu. ona korkma kan ilacı yapiyo dedim. verme bir daha sakin bu ne hal kim bilir çocuğun içini ne hale sokuyodur dedi. gerçi ilk defa bu kadar koyu renkli yaptı. siz de de böyle oluyor mu
öff benımkı de aynı sekılde memeye cok düşkün.Biliyor musun daha neredeyse oğluma hiç özel bise yapmadım muhallebi akıtmak gibi. biz ne yiyip içsel onu veriyorum.
Bu arada uykusuz gecelere devam. gece tam bir meme bağımlısı. en fazla 20 dakka memeden ayrı durabiliyor. buna bir çözüm bulmam lazım. yoksa perişan olucm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?