2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende polar buyuk battanıye vardı
kese seklınde dıktım onu kullanıyorum ara sıra.
zaten ayagında ayakkabısı ve dısarı uygun kıyafetı var yeter

Benimde aklıma geldi ama tulumlarda çok kullanışlı geldi be sör. Ankaranın soğuğunda ben bile donuyorum kat kay kıyafet ve kabanımla normal mont ya da kaban değil kozmonot aldım ki bacakları da üşümesin diye ama kar etmiyo bence.
http://m.n11.com/babyjem-bebek-arab...yW-ELhfObKQqWrP3PGTaEaAihj8P8HAQ&gclsrc=aw.ds
Baksana çok kullanışlı değil mi amaaa..

mama sandalyesınde yedırıyorsan değiştir
ben yere sofrabezı serıp, dızıme oturtup oyle kahvaltı yaptırıyorum
bende yapıyorum onunla
o sekılde yıyıyor idare edecek sekılde
Bi tek sabah kahvaltida mama sandalyesinde oturmuyo otrma odasnda kahvalti yapyrm bazen tepsiye koyup hemen geliyo yanima agzini aciyo ayakta gezinerek yiyo agzindaki bitincr yine yanima geliyo oylede olmuyo otryo kalkiyo boğazına felan kacarsa diye korkyrm

bizim küçük adam maşallah güzel yiyodu..şimdi hastaandı az yiyr..artık herşeyi yiyor..kaşık kullanmaya çalışyor ..en büyük hedefim ev yemeklerine kendi elimin lezzetine alıştırmaktı,,ayrı yemek yapmak bana usandırıcı geliyordu..başardım sonunda,,sorunsuz bizle yemek yiyor..tabi yemeklerde minimum değişikler yaptım tuz salça yağ felan..

Kızlar bu kan ilacını düzenli kullanamiyordum birkaç gün duzrnli kullandım. akşam altını bi açtım ki büyük abdesti bildiğiniz kömür rengindeydi. eşim de yanımdaydı o ne ya diyerek korktu. ona korkma kan ilacı yapiyo dedim. verme bir daha sakin bu ne hal kim bilir çocuğun içini ne hale sokuyodur dedi. gerçi ilk defa bu kadar koyu renkli yaptı. siz de de böyle oluyor mu

Gunaydin anneler kivi verdiniz mi hic bebislerinize 1 yasina kadar yasakti ben verdim bugün cunku burun akintsi hapsirik vardi 20 gun evvel yine agir bir enfeksiyon gecirdik tekrarlamasindan korkuyorum bilemedim sakincasi olur mu
Ben daha hiç vermedim. soğuk algınlığına karşı mandalina veriyrm

Biliyor musun daha neredeyse oğluma hiç özel bise yapmadım muhallebi akıtmak gibi. biz ne yiyip içsel onu veriyorum.
Bu arada uykusuz gecelere devam. gece tam bir meme bağımlısı. en fazla 20 dakka memeden ayrı durabiliyor. buna bir çözüm bulmam lazım. yoksa perişan olucm

Allah razı olsun yoruyor beni yaramazlar. küçüğü sabaha kadar resmen karnımın üstünde yatıyor onu tutmaktan ve büyüğü de tuvalete getirip( bu arada t.eğitiminin üçüncü haftasindayz) götürmekten ınan bileklerim ağrıyor. bugüne şükür Allah acılarını göstermesin hepsi gecer nesli_ankara06

biz genelde arabayla gıdıyoruz. dısarda durdugumuz zaman ıse en fazla 1 saat
o yuzden bana pek gereklı gelmedı
ankara acayıp buz olur evet
çok da guzelmıs

Su iciriyorum canim, emzikde emiyo zaten gece, dalinca atiyo. Iyi yemedigi gun devam sutu icirdigim oluyo zorla uykusunda, 140 cc sutu uyandirmadan 1 saat icinde icirme cabasi
unutmusum
emzık emıyorsa valla çok şanslısın. senınkı baya zilloş çıktı
sabret az kaldı :=)

ben yemeklerı normal yapıyorum sadece tuzu cok az atıyorum o kadar.
zaten yemeklerde baharat kullanmıyorum.

kullanıldıgı sure boyunca cok normal
sen hamılelıkte kullanmadın mı?

öff benımkı de aynı sekılde memeye cok düşkün.
napıcaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…