2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen oyle valla kimsr dikkat etmiyo bisey diyincede bi siz mi buyuttunuz cocuk diyolsr

Bence toplama kalsin oyle bi haftadr evi supirmuyorum sadece yatağı toplyrm bulasigi kaldırıyorum her yer her yerde

Ben de bugun dogumgunune davetliydim,burdaki tanidigim ve arkadasm olan tek aile.. ama esim tum gun yok,kadin ozel getirip goturecekti istemedim,cok da kalabalik olacak coluk cocuk,benimki ikindi vakti de uyuyor,aksam gec de kalmiyor yatiyor. Dedm gelemicem kusura bakma.. hadi babasi olsa iki saat dur gel,huysuzlandi mi atlar gelirdim. Canim da istemiodu aslinda,biraz da bahanem oldu. Valla dedign gbi evde rahat cocuklar,oraya buraya gidiyorlar ama baska evde olmuyor. Zaten durmuyorlar da.. oyle oraya buraya gezenlere,bi yerlerde kalanlara imreniyorum

Ben artık toplamıyom
Dağıtınca yerden topladığım gibi top yapıp çekmeceys ge ri koyuyorum
Bu düzensizlik içindeki düzene alıştım
Şuraya da mutlu bi lolla çizelim

Onlar pek umursamiyolar ya bugun orda ki çocukların anneleri birakmislar kendileri baska odada napiyo haberi yok yani buyuk olsa neyse 2 3 yaslarindalar yani

Kizlar sabah oglen aksam nadil menunuz.benimki cok istahsiz.8.500 kilosu.boyuda kisa zaten.cok moralim bozuluto.sinirlwnince esimde bana kiziyo.kavga halindeyiz surekli.ne yapacagimi sadirdim.gecede 10 kere kalkiyoz.sizindemi boyle.

Kizlar sabah oglen aksam nadil menunuz.benimki cok istahsiz.8.500 kilosu.boyuda kisa zaten.cok moralim bozuluto.sinirlwnince esimde bana kiziyo.kavga halindeyiz surekli.ne yapacagimi sadirdim.gecede 10 kere kalkiyoz.sizindemi boyle.
Cok istahli değil biraz yiyo ama kahvalti hic yapmiyo gecede cok kalkiyo ayni yani canim 10u bile geciyodur

Emiyorsa zor yemesi. Kilolu olup yurumeye baslayonca bir yasindan donra zayif olanda var. Agiz tadina gore yap. Benimki baharatli seviyor meyveyi zor yiyor yogurtla yada kasik mamasina katiyorum. Yada findik ekliyorum biraz tatliligini aliyor. Kasik mamasinida yememeye basladi. Sabah kahvalti. Oglen sebze puresi . İkindi meyve. Aksam sulu kofte yogurt yada sebzeli makarna yogurt . Yada yaptigim yemegin icine patates havuc atip onlari veriyorum. Pilav havuc haslama . Tattiriyorum herseyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…