2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sabah oglen aksam nadil menunuz.benimki cok istahsiz.8.500 kilosu.boyuda kisa zaten.cok moralim bozuluto.sinirlwnince esimde bana kiziyo.kavga halindeyiz surekli.ne yapacagimi sadirdim.gecede 10 kere kalkiyoz.sizindemi boyle.
kahvaltı
öğlen yemeği
yogurt
mama ya da yemek
meyve
uyku saatıne yakın mama. bazen 1 öğün aksıyor bellı olmuyor yani. sofraya oturmayı cok sevıyor. bu saydıklarımı bi şekilde yedırmeye calısıyorum.. yemeklerı domatesle kandırıp yedırıyorum
muhallebılerı meyve ile. bu aralar üzüm ezıp yedırıyorum. sevıyor üzümü. elımle soyup yedırıyorum
yani, baya bı ugrasmak lazım yemek yedırmek ıcın. öyle böyle bı ugraş degıl
baya bı sabır işi. gece kalkmasının nedeni hem meme alıskanlıgı hem de diş. açlık kesınlıkle degıldır.

Umursamazlari hic sevmem,biz oyle olmadigimiz icin evde rahat ediyoruz iste
aynen öyle. komsuya gıttım onunkı uyuyordu
benımkı oyuncaklarla oynarken ses cıkarıyor dıye cocugu sureklı kontrol halındeydım. kadın bile '' rahat bırak oynasın'' dedi. ama ben asla rahat bırakamam. sonucta onun cocugu uyuyor

Canım emiyor mu seni. Bn 3 öğün verin bazen 4 öğün az mı veriyorum

Doğum günü için 2 çocuklu arkadaşların hazırlıkları veya fikirleri nelerdir?
Abi yada ablayi nasıl bir sürpriz bekliyor?

Hemde ne sabir isi sevdigi seyleri yavas yavas buluyoruz artik benmki pirasayi ispanagi seviyo eti kiymayi cok seviyo boyle taneli seyleri seviyo makarnaa eriste pilav kahvalti hic yapmiyo ama bi menemen yiyo yaptgmda her gunde menemen olmaz ki oglen corba ve yogurt aksamda ne yemek yaptysam onlardan yiyo yatmadan once kasik mamasi meyveyide kafama gore ya aksam ya oglen veryrm

Kizlar sabah oglen aksam nadil menunuz.benimki cok istahsiz.8.500 kilosu.boyuda kisa zaten.cok moralim bozuluto.sinirlwnince esimde bana kiziyo.kavga halindeyiz surekli.ne yapacagimi sadirdim.gecede 10 kere kalkiyoz.sizindemi boyle.
uykusuzluğa alıştım artık..sabah 6.30 a kadar debil debil,ondan sonra 9 akadar deliksiz uyuyo ..e o saatten sonrada ben uyuyamıyorum mecburen işe giden okula giden

Doğum günü için 2 çocuklu arkadaşların hazırlıkları veya fikirleri nelerdir?
Abi yada ablayi nasıl bir sürpriz bekliyor?
biz büyük bir doğumgünü yapmıcaz,,diğer iki çocuğum kıskançlık çıkardı başımıza.bi pasta ,resim felan çekeriz kendi aramızda diye düşünüyoruz.

Uc gundur ikindi uykusunu 4te uyuyor,5gibi uyaniyor. Gece uykusuna da anca 9-9.30gibi geciyor. Gerci bundan mi bilmem,uc gundur gece daha az uyaniyor.. aylaaar sonra ilk defa araliksiz 5saat uyumusum
Darisi bizr ya dun tum gum uyumamsti 4 buçukta bi yatti 7 bucukta kalkti sonra 11 buçukta uyudu ve gece daha cok uyandi

Vollahiii tükenmişaaam
Saymaya kalkamıcam ...yaldır yaldır bi sağa bi sola goş goş pembe koşş gooşş...
Gün 48 saat olsa yinada yetmiiicağk bana
Sen napan ,cadaloz kızın napar?
Kesinnnn herşeye illee bi el atıyordur. ..
Acayip tatlı oldular be

en zor donemleri her seye burunlarını sokuyorlar. ayy bana gına geldı
koltuk L benım, bı ucundan cıkıyor diğerine gelıyor, indiiryorum tekrar uca gıdıp cıkıyor
ordan alıyorum başka yere saldırıyor
zamanın gecmesını sabırsızlıkla beklıyorum. acayıp tatlılar ama kök söktürme dönemlerıne gırdıler
bayılazamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…