2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım emiyor mu seni. Bn 3 öğün verin bazen 4 öğün az mı veriyorum
emıyor evet. bizim beslenmemiz öğlen 12 de başlıyor
akşam 22-30 a kadar bu saydıgım ögünler. bi ara bende 4 öğün verıyordum az geldı bana
araya yogurt ve meyve sıkıstırdım.
emzırmeyı öğün olarak vermıyorum ama. gunduz uyutmalarında emzırıyorum

Televizyonun onunden alamiyorum benimkini de. Ben de bayilaazaamm

Televizyonun onunden alamiyorum benimkini de. Ben de bayilaazaamm
Benimkide top oynamak istiyor habire. Gelip elimden tutuyor . Kolundan tutuyorum aksama kadar topa vuruyor. Belim agriyor. Gezmesini istemiyordum erkenden ama artik gezsinde kendi oynasin. Oynatmazsam agliyor bir yeri agriyor sanirsin. Onune gelen herseye ayagiyla vuruyor yada araba gibi suruyo büüb diye. Yemek disinda oturmuyor. Ben oynatiyorum onu hep kendi basinada oynamayi bilmiyor.

Bence toplama kalsin oyle bi haftadr evi supirmuyorum sadece yatağı toplyrm bulasigi kaldırıyorum her yer her yerde
Ilknur bizim evi mi anlattın
Ya ben dağınıklığa hiç gelemeyen bi insandim. Resmen alıştım artık gözüme batmıyor. Ama temizlik yapamamak çok koyuyor. Pazar günü eşim tvnin üstündeki toza isimlerimizi yazmış. Bi bozuldum ki sinirimden ağlayasım geldi
Temizlemek lazım olmuyor böyle..
Kizlar sabah oglen aksam nadil menunuz.benimki cok istahsiz.8.500 kilosu.boyuda kisa zaten.cok moralim bozuluto.sinirlwnince esimde bana kiziyo.kavga halindeyiz surekli.ne yapacagimi sadirdim.gecede 10 kere kalkiyoz.sizindemi boyle.
Şimdi okudum geçmişi A ayse3011 boyu kaç bebeginin? Kız mı erkek mi?
Üzülme benim kız 8i dahi göremedi daha 11ayi doldurdu geçen gün. Boyu iyi. Emiyor ve istahsiz. Iki tane takviye mama verdi dr. Biberonda almıyor kaşık mamalara koyuyorum. Sütüm yağlı olsaydı bu kadar emmeye zayıf kalmazdi böyle.
Drunuz birsey diyor mu bu duruma?

Benm esimde gecen gun evi temzle bi zahmet diyordu cocuga baktida evi supurdum sildim ama dolap icleri felan duzeltilcek gecen gorumcemin dolaplarini gördüm de ne kadar duzenliydi kendimden utandim

Kizlar ben 3 4 gundur ardayi ortamizda yatiriyorum alisirsa alssin valla napiyim acayip rahat oluyo

Bizimki hep oyle kendini korusun diye yanastirdigim besik beni koruyor dusun halimi.. uyaninca hemen emip daliyorlar ya o acidan kolay. Ama alismasi kotu,sonra yataginda yatmiyor. Biz aylardir boyleyiz

selam, bugun dısarı cıkayım dedım sadece mınnoşla
45 dk sonra kurtlanmaya başladı ve ne mi oldu? tabii ki bin pişman oldum taksıyle eve döndüm

pek bulgur, pilav vermyordum. yeni yeni başladım vermeye
ciddi olarak tanelıye gectık. kendı ıstıyor .
hani püreye alısan taneli yemezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…