2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ınstagramdan egıtıcı ahsap oyuncaklar aldım bıraz
cumaya kadar elımde olur sanırım. eskı oyuncaklarını saklayayım bari
2-3 ay sonra verınce yenı sansın

pek bulgur, pilav vermyordum. yeni yeni başladım vermeye
ciddi olarak tanelıye gectık. kendı ıstıyor .
hani püreye alısan taneli yemezdi

Yemez olur mu yaa yer :) aslinda bence o soz su anlamda; puturlu yiyenler daha cesaretli.. benimkinde goruyorum bunu aylardir,tane tane veriyorum,koparip yiyor.. yoksa bu cingeneler ac kalir :)

Bizimki hep oyle kendini korusun diye yanastirdigim besik beni koruyor dusun halimi.. uyaninca hemen emip daliyorlar ya o acidan kolay. Ama alismasi kotu,sonra yataginda yatmiyor. Biz aylardir boyleyiz
Ben büyüyen besigin ön korkuluklarini çıkarıp kendi yatagima yapıştırdım. Cok rahat oluyor. Hem yatağında yatıyor hemde sokulup beşiğe doğru kaldirmadan emziriyorum. Hala emzirenler için fikir olur belki.

Bende oyle yapmak istyrm ama yatak odasinin seklini degstrmem lazm cpk uzun iş

Selam kızlar bebislerinizi gündüz kaç kez uyutuyorsunuz benim pasa 8 9 gibi uyanıyor 1 2 gibi uyuyor bur de 6 gibi sonra da gece 12 de ancak uyuyor cok gec oluyot halim kalmiyor artik ikinci uykuya yatirmsam mız mızlanıyor siz de nasıl uyku

Kizlar ben 3 4 gundur ardayi ortamizda yatiriyorum alisirsa alssin valla napiyim acayip rahat oluyo
Benimki de uzun süredir bizim yatakta
Ama ortamızda deil de beşiklw benim aramda beşiği bitişik yatağa.
Kaç ay oldu unuttum valla
Böle emzirmek kolay pluyo
Uyumaya devam ediyorım memeyi ağzına verip

Aynen yazdığın düzen var bizde de canim. Akşam uykusuna 10 gibi uyuyor tek farkı... ...sabaha kadar (saymistim bir keresinde) 18 kez uyanıyor yalnız.

Gunduz bir kere uyuyor. Aksam yatagimizda uyumaya alisti. Bazen 9 bazen 11 i buluyor uyumasi. Bence aksam uyutma bir iki saat sonra gece uykusina yatir

O niyetle kullanmak icin ahaap besik aldim yatak odasina cnm ama benim aldigim besik oyle olmuyormus cok uzuldum tabi.. cok rahat olacakti o sekilde...

Iki kez uyuyor,biri 10-12 arasi,digeri 14-16arasi.. cok nadir tek sefere dustugu oluyor. 2.uykusunu ne kadar gec uyursa gece uykusuna o kadar gec girer,seninki taa 6da uyuyormus bi de uyanmasi var.. o duzeni degistirmen lazim canim.. alp ucgun ust uste aksam 17.30gibi uyandi diye gece uykusuna 10a dogru gecti.. normalde 7de gecen cocuk. Mutlaka o saat degisecek yoksa 12lere seni alistirir

Benimki de uzun süredir bizim yatakta
Ama ortamızda deil de beşiklw benim aramda beşiği bitişik yatağa.
Kaç ay oldu unuttum valla
Böle emzirmek kolay pluyo
Uyumaya devam ediyorım memeyi ağzına verip
Aynen valla memeyi verip gozumu kapatiyorm bide uyandikca pis pisliyorm bugn 10da kalkti ilk defa

gündüz iki kere uyuyor canım..sabah 11 de ,birde öğleden sonra 4te..akşam 10 gece uykusuna geçiyoruz..

2 kere canim bazende bi kere 12de yatiyo birinde digerinde 4te yaada 4 bucukta 5i gectyse uyutmyrm yoksa gece gec yatiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…