- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.601
pek bulgur, pilav vermyordum. yeni yeni başladım vermeye
ciddi olarak tanelıye gectık. kendı ıstıyor .
hani püreye alısan taneli yemezdi
Ay valla uykumu aliyorm bgn oyle enerjiktim antredeki dolabi banyo dolabini ardanin crkmecelerini kendi dolabimi bastan asagi doktum sildim yerlestrdmuykusuz kalmak ıstemıyorsan mecbur
Benmkide pilavi cok seviyo ya pure hic yemiyo bi kasik mamasi yiyo pure yapinca oguruyopek bulgur, pilav vermyordum. yeni yeni başladım vermeye
ciddi olarak tanelıye gectık. kendı ıstıyor .
hani püreye alısan taneli yemezdi
Ben büyüyen besigin ön korkuluklarini çıkarıp kendi yatagima yapıştırdım. Cok rahat oluyor. Hem yatağında yatıyor hemde sokulup beşiğe doğru kaldirmadan emziriyorum. Hala emzirenler için fikir olur belki.Bizimki hep oylekendini korusun diye yanastirdigim besik beni koruyor dusun halimi.. uyaninca hemen emip daliyorlar ya o acidan kolay. Ama alismasi kotu,sonra yataginda yatmiyor. Biz aylardir boyleyiz
Bende oyle yapmak istyrm ama yatak odasinin seklini degstrmem lazm cpk uzun işBen büyüyen besigin ön korkuluklarini çıkarıp kendi yatagima yapıştırdım. Cok rahat oluyor. Hem yatağında yatıyor hemde sokulup beşiğe doğru kaldirmadan emziriyorum. Hala emzirenler için fikir olur belki.
Ben değiştirdim valla çaresiz çocuk düşmekten bi yerlerini kıracaktı yoksa artık.Bende oyle yapmak istyrm ama yatak odasinin seklini degstrmem lazm cpk uzun iş
püreye alısan pütürlü yemez dıyorlar hep. cesaretı ayrı tabii ki canımYemez olur mu yaa yer :) aslinda bence o soz su anlamda; puturlu yiyenler daha cesaretli.. benimkinde goruyorum bunu aylardir,tane tane veriyorum,koparip yiyor.. yoksa bu cingeneler ac kalir :)
Benimki de uzun süredir bizim yataktaKizlar ben 3 4 gundur ardayi ortamizda yatiriyorum alisirsa alssin valla napiyim acayip rahat oluyo
Selam kızlar bebislerinizi gündüz kaç kez uyutuyorsunuz benim pasa 8 9 gibi uyanıyor 1 2 gibi uyuyor bur de 6 gibi sonra da gece 12 de ancak uyuyor cok gec oluyot halim kalmiyor artik ikinci uykuya yatirmsam mız mızlanıyor siz de nasıl uyku
Gunduz bir kere uyuyor. Aksam yatagimizda uyumaya alisti. Bazen 9 bazen 11 i buluyor uyumasi. Bence aksam uyutma bir iki saat sonra gece uykusina yatirSelam kızlar bebislerinizi gündüz kaç kez uyutuyorsunuz benim pasa 8 9 gibi uyanıyor 1 2 gibi uyuyor bur de 6 gibi sonra da gece 12 de ancak uyuyor cok gec oluyot halim kalmiyor artik ikinci uykuya yatirmsam mız mızlanıyor siz de nasıl uyku
Ben büyüyen besigin ön korkuluklarini çıkarıp kendi yatagima yapıştırdım. Cok rahat oluyor. Hem yatağında yatıyor hemde sokulup beşiğe doğru kaldirmadan emziriyorum. Hala emzirenler için fikir olur belki.
püreye alısan pütürlü yemez dıyorlar hep. cesaretı ayrı tabii ki canım
Selam kızlar bebislerinizi gündüz kaç kez uyutuyorsunuz benim pasa 8 9 gibi uyanıyor 1 2 gibi uyuyor bur de 6 gibi sonra da gece 12 de ancak uyuyor cok gec oluyot halim kalmiyor artik ikinci uykuya yatirmsam mız mızlanıyor siz de nasıl uyku
Besikten mi dustuBen değiştirdim valla çaresiz çocuk düşmekten bi yerlerini kıracaktı yoksa artık.
Aynen valla memeyi verip gozumu kapatiyormBenimki de uzun süredir bizim yatakta
Ama ortamızda deil de beşiklw benim aramda beşiği bitişik yatağa.
Kaç ay oldu unuttum valla
Böle emzirmek kolay pluyo
Uyumaya devam ediyorım memeyi ağzına verip
gündüz iki kere uyuyor canım..sabah 11 de ,birde öğleden sonra 4te..akşam 10 gece uykusuna geçiyoruz..Selam kızlar bebislerinizi gündüz kaç kez uyutuyorsunuz benim pasa 8 9 gibi uyanıyor 1 2 gibi uyuyor bur de 6 gibi sonra da gece 12 de ancak uyuyor cok gec oluyot halim kalmiyor artik ikinci uykuya yatirmsam mız mızlanıyor siz de nasıl uyku
2 kere canim bazende bi kere 12de yatiyo birinde digerinde 4te yaada 4 bucukta 5i gectyse uyutmyrm yoksa gece gec yatiyoSelam kızlar bebislerinizi gündüz kaç kez uyutuyorsunuz benim pasa 8 9 gibi uyanıyor 1 2 gibi uyuyor bur de 6 gibi sonra da gece 12 de ancak uyuyor cok gec oluyot halim kalmiyor artik ikinci uykuya yatirmsam mız mızlanıyor siz de nasıl uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?