2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dün doğum günüydü benim miniğin
Ne çabuk büyüdüler
Her geçen gün daha çok bağlanıyorum
Aşık oldum resmen
Yere oturunca geliyo arkamdan sarıluyo saçımı çekiyo
Boğuşuyoruz resmen ☺☺
Benm oglanda bayiliyo yere egilip bisy almaya kalkarsam hemen sirtima biniyo ne anliyosa:D

Dün doğum günüydü benim miniğin
Ne çabuk büyüdüler
Her geçen gün daha çok bağlanıyorum
Aşık oldum resmen
Yere oturunca geliyo arkamdan sarıluyo saçımı çekiyo
Boğuşuyoruz resmen ☺☺
Aynen ben de ya paşam herseyim herkesten kıskanıyorum onu salı günü bizim de doğum günümüz çok heveslendim ama çok hastaym olduğu kadar ypcsz birşeyler :KK200:

Selam kızlar doğum günü olan tüm minislerin gününü kutluyorum biz de bugün bir pastayla aile arasında bir yaşımizi kutladık . Zaten annemlerdeyim eşim de yok o yüzden çok sade bir kutlamaydi.
Bu bir yaş aşıları benim oğlumu çok etkiledi çok huzursuz oldu uyuyamadi ateş deyaptı.
Kontrolünu de yaptık çok şükür herşey iyiydi.
Buraya pek giremiyorum güya annemlere geldim yüküm hafifleyecek dedim. Çocuklarım iyice burada bana bağımlı bir hale geldiler. Küçüğü beni kucagindan indirme diyor büyüğü de onu kiskaniyor.
Hepinizi ve meleklerinizi opuyorum:KK15:

Bizimkide ayni mutfaga gitsem pesimden agliyo kumanda hastasi napcaz bu canavarlarla tatli canavarlar:olamaz:
Ya sanırım benimkinin dişleri kaşınıyor ondan bağırıyor sinirleniyor ağzı açık her yere sürtüyo bağırırken dişlerini jel sürdüm ama gayda etmedi galiba nasıl hafifletebilirim??

Ya sanırım benimkinin dişleri kaşınıyor ondan bağırıyor sinirleniyor ağzı açık her yere sürtüyo bağırırken dişlerini jel sürdüm ama gayda etmedi galiba nasıl hafifletebilirim??
Canim tetagil granul sase diye toz var.onu kullanabilirsin.ben oglumda dis cikarirken cok sikinti cektik.prof. bunu onerdi.cok etkili.hatta kizimdada az bi mizmizlansa kullandim tavsiye ederim.karneye gecmiyo ozel.yani bosuna yazdirmayla falan ugrasma.hatta yanlis hatirlaniyosam gunde 5veya 6 taneye kadar bile kullaniyo.yetiskinlerde bile kullaniyo kardesimin disi agridiginda kullandi kisa surede gecirdi

Back
X