2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar anne sütü konusunda hepimiz aynı durumdayız gerçekten çok yoruluyoruz ama şurada 5-6 ay daha sıkalım dişimizi bizim doktor dedi ki üç damlası üç gün ömrünü uzatır gerisini varın siz düşünün yani o kadar faydalı sabredin kızlar çoğu bitti azı kaldı

Tabi kiyamadigi icin yapiyor,anliyorum:) bu arada oyle biseler surmeyin diye okumustum anne ile bebek arasindaki guven duygusunu mu zedelermis nedir,o tarz.. ins tekrar kolay unutur seninki,sen ne zaman istersen tabi
Evet canim bende okumustum ama baska hic bi turlu sogutamadm memeden balalm 2 yasina kadar emsin nolcak bugn adet oldum cok sukur nasl mutluyum

Senin ki de mi yemiyor. Sabahtan beri sadece 2 kaşık çorba ile duruyor
Evet canım, 18ay aşısını olduğundan beri yemiyor malesef.
Sadece balli süt içiyor iki kez toplamda 350 ml kadar.
Ne yaptiysam olmuyor, sicaklardan mi bilmiyorum.

Zaten ufacık tefecik pamuğum, 78cm ve 8.5 kilo.

Ama zihinsel ve motor gelişimi iyi cok sukur.

benım yedırme şeklim; mama sandalyesıne oturtuyorum. sevdıgı seyı acıyorum telefondan
o bakıyor ben sokuyorum agzına. telefon olmasaydı benımkı de yemezdı
Benimki kazara agzina istemediği bir kasik birşey sokulduysa tukuruyor direkt
Ancak ve ancak kendisi isterse yiyor.

Bana çok fena geliyor valla. Sortlari 6-9 ay aldım bu yaz. Bikini 6-9 ay büyük geldi
Seninkide 9lardaydi galiba kilo olarak? Zayıf görünmüyor mu? Memeden kestin mi dicektim.. yazmışsın.
benımkı maşallah biraz daha toparladı gibi .
öğünlerde çeşidi cogalttım. çorba, pilav ya da makarna, yogurt.
çorba, köfte ya da tavuk, yogurt
bu sekılde yani. bi sekılde yedırmeye calısıyorum işte napim.
mamayı da kestim. memeyı uyku dısında kestım . ve dısarı cıktıgımda verıyorum arabada.
bana 9 kilo da olsa. 9.5 da olsa hıc zayıf gelmedı. hep normal geldı yani. bence takma boyu uzuyorsa.

Bende acılı surdum...banamisin demedi
boyle bakka kaldim

Önemli olan da o zaten canım. Benim ki de zayıf. Artık akışına bırakmaya karar verdim oğlumuda kendimi de yıpratıyorum çünkü

Boyu uzuyor cok sukur ya 16bucuk ay gitmiştik en son. 45 günde 1.5cm uzamış. Drumuzda boya önem veriyor. Balık yağı verdi ama yinede.

Benimkinden minnak bi bebek gördüm ilk defa. Kız mıydı erkek miydi sizin pamuk? Bir haftadır benimki de yemiyor 18ay aşısı hiç aklıma gelmemişti sıcaklardan olduğunu düşünmüştüm.

hepsı bi cins işte

Aynen oyle canım.
Sevimli küçük insanlar işte.. Ağzını burnunu yediklerim :)

Önemli olan da o zaten canım. Benim ki de zayıf. Artık akışına bırakmaya karar verdim oğlumuda kendimi de yıpratıyorum çünkü
Haklısın canım. Geriliyor insan ama, sinirlerimi ziplatmayacak kadar uğraşıyorum yine de.
İnşallah iştahları açılır ne diyim...

Benimkinden minnak bi bebek gördüm ilk defa. Kız mıydı erkek miydi sizin pamuk? Bir haftadır benimki de yemiyor 18ay aşısı hiç aklıma gelmemişti sıcaklardan olduğunu düşünmüştüm.
Kız cocugu benim çıtırım
Artık yememe dönemi oncesinde olan alışılmadık her durumu sorguluyorum canım.
Zeytin, dondurma, yogurt, muz, kuru uzum, yaban mersini, findik, fıstık, yayla çorbası severek yediği bazı şeyler. En fazla 3-4 lokma/kasik kadar.
Citlembigim ufak tefek ama "dondurma(dondonna)"dan "cam damacana(damdamaya)"ya kadar 100 den fazla kelime söylüyor
Bebek arabasindayken beni gösterip "anne şüüşün (anne sürsün)" der.
Bizim de yüzümüz konuşmasıyla güldü cok sukur.
Tek sağlıklı olsunlar da kuzular varsın gürbüz olmasin. Babasi ve ben de öyle selvi boylu değiliz zaten. Boyu da oradan kaybediyoruz.

Merhaba anneler, ben 2017 ocak annesiyim ama indirimler bitmeden kızıma gelecek yaz için alışveriş yapmak istiyorum, sizin tecrübelerinizden faydalanmak istedim. Kızım genellikle alt üst giyinince rahat edemiyor kucakta tutarken tişörtlerin beli sıyrıldığı/göbeğine lastik geldiği zaman rahatsız oluyor. O yüzden daha çok tek parça tulum giydiriyorum, yazın da hep çıtçıtlı atletle, askılı balon tulumla gezdi. Gelecek yaz için yürümeye başlar diye düşünerek elbiseler de almak istiyorum ama bacak araları birbirine sürtüp pişik gibi olur mu emin olamadım. Sizin kızlar tulumlarla mı, elbiselerle mi rahat ediyor? günlük giyim için soruyorum. Evde, yaZlıkta vs. Ne tür kıyafetler alayım? Bu seneki gibi çıtçıtlı atletlerle idare eder mi cicili giyinmek ister mi?

Kızlar Merhaba meme bıraktirma fln konusu olmuş bende çok zorlanıyorum Nerede olursak olalım memeee suuttt diye yakami parcaliyor nerdeyse

Bu ay azaltarak bıraktircam çok zor oluyor birde nur topu gibi bel fıtığım çıktı yarın 15gunluk fizik tedavi başlıyorum

Kızlar bu arada maşallah diyin kızıma
Kızım bir haftadır tuvalete yapıyor söylüyor ilk başlarda kaciriyordu bir haftadır kacirmiyor gecede baglamiyorum

14 aylıkken başladım kızım ben cise gidiyorum tuvalete CIS kaka yapılıyor diyordum yaz girince gündüzleri bezi çıkartıp şort giydirdim lazimlik aldım onunla sadece oynadı tuvalete oturttum sürekli üzerine kacirinca annneee cis kaka diye ağlıyordu

Cisini kakasini yapıp bide onlara baybay yapıyor kızım onlar evlerine gidiyor diyorum gülüyor

Çok mutluyum anlatilanlar gibi olmadı darısı sizlerin başına

Gelisimide iyi çok şükür 18 aylık aşı kontrolünde 13kilo 84cm boy

merhaba ooo maşallah kuzuya. benim kızımda çişini söylüyor. annemde anlamış ama henüz erken olduğunu düşündüğüm için eğitimi erteledim. belki işe başlamasaydım uğraşırdım ama annem ben ayarlarım dedi bakalım umut geldi bana da şimdi :) birkaç kere kendi tuvalete yaptı. boyu kilosu da iyiymiş. bizimkide geçen ay 92 cm 13.5 kiloydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…