- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #109.501
kiz ben 3 yasina kadar emmisim. meme meme sarkisi yapmisim. artik annem biraktirayim diye camur surmus
Evet canim bende okumustum ama baska hic bi turlu sogutamadm memeden balalm 2 yasina kadar emsin nolcak bugn adet oldum cok sukur nasl mutluyumTabi kiyamadigi icin yapiyor,anliyorum:) bu arada oyle biseler surmeyin diye okumustum anne ile bebek arasindaki guven duygusunu mu zedelermis nedir,o tarz.. ins tekrar kolay unutur seninki,sen ne zaman istersen tabi
Evet canım, 18ay aşısını olduğundan beri yemiyor malesef.Senin ki de mi yemiyor. Sabahtan beri sadece 2 kaşık çorba ile duruyor
Benimki kazara agzina istemediği bir kasik birşey sokulduysa tukuruyor direktbenım yedırme şeklim; mama sandalyesıne oturtuyorum. sevdıgı seyı acıyorum telefondan
o bakıyor ben sokuyorum agzına. telefon olmasaydı benımkı de yemezdı
Evet canim bende okumustum ama baska hic bi turlu sogutamadm memeden balalm 2 yasina kadar emsin nolcak bugn adet oldum cok sukur nasl mutluyum
Yok canim daha az oluyorm ben baya cok olurum diyodm ama 18 ay dogmdan sonra 9 ayda hamilelik buyuk bisey bekkliyodmE hadi gozun aydin,rahatladin mi kiz :)
benımkı maşallah biraz daha toparladı gibi .Bana çok fena geliyor valla. Sortlari 6-9 ay aldım bu yaz. Bikini 6-9 ay büyük geldi
Seninkide 9lardaydi galiba kilo olarak? Zayıf görünmüyor mu? Memeden kestin mi dicektim.. yazmışsın.
hepsı bi cins işteBenimki kazara agzina istemediği bir kasik birşey sokulduysa tukuruyor direkt
Ancak ve ancak kendisi isterse yiyor.
Bende acılı surdum...banamisin demediNe kadar duskun olduğunu biliyo ya kiyamiyo arda elini göğsümden cekmez oynar oyle bi birini emer bi birini canim ben salca sürdüm dedm ki oglum bak cıs olms aciyo emme olur mu artk buyudun dedim emmedi istemedi bile arada bi actirip bakti geri kapattrdi
Benimkide aciyi sever oyle gorunce hic emmedi ama tadin baksaydi emerdi belkiBende acılı surdum...banamisin demedi
boyle bakka kaldim
Önemli olan da o zaten canım. Benim ki de zayıf. Artık akışına bırakmaya karar verdim oğlumuda kendimi de yıpratıyorum çünküEvet canım, 18ay aşısını olduğundan beri yemiyor malesef.
Sadece balli süt içiyor iki kez toplamda 350 ml kadar.
Ne yaptiysam olmuyor, sicaklardan mi bilmiyorum.
Zaten ufacık tefecik pamuğum, 78cm ve 8.5 kilo.
Ama zihinsel ve motor gelişimi iyi cok sukur.
Boyu uzuyor cok sukur ya 16bucuk ay gitmiştik en son. 45 günde 1.5cm uzamış. Drumuzda boya önem veriyor. Balık yağı verdi ama yinede.benımkı maşallah biraz daha toparladı gibi .
öğünlerde çeşidi cogalttım. çorba, pilav ya da makarna, yogurt.
çorba, köfte ya da tavuk, yogurt
bu sekılde yani. bi sekılde yedırmeye calısıyorum işte napim.
mamayı da kestim. memeyı uyku dısında kestım . ve dısarı cıktıgımda verıyorum arabada.
bana 9 kilo da olsa. 9.5 da olsa hıc zayıf gelmedı. hep normal geldı yani. bence takma boyu uzuyorsa.
Benimkinden minnak bi bebek gördüm ilk defa. Kız mıydı erkek miydi sizin pamuk? Bir haftadır benimki de yemiyor 18ay aşısı hiç aklıma gelmemişti sıcaklardan olduğunu düşünmüştüm.Evet canım, 18ay aşısını olduğundan beri yemiyor malesef.
Sadece balli süt içiyor iki kez toplamda 350 ml kadar.
Ne yaptiysam olmuyor, sicaklardan mi bilmiyorum.
Zaten ufacık tefecik pamuğum, 78cm ve 8.5 kilo.
Ama zihinsel ve motor gelişimi iyi cok sukur.
hepsı bi cins işte
Haklısın canım. Geriliyor insan ama, sinirlerimi ziplatmayacak kadar uğraşıyorum yine de.Önemli olan da o zaten canım. Benim ki de zayıf. Artık akışına bırakmaya karar verdim oğlumuda kendimi de yıpratıyorum çünkü
Kız cocugu benim çıtırımBenimkinden minnak bi bebek gördüm ilk defa. Kız mıydı erkek miydi sizin pamuk? Bir haftadır benimki de yemiyor 18ay aşısı hiç aklıma gelmemişti sıcaklardan olduğunu düşünmüştüm.
Kızlar Merhaba meme bıraktirma fln konusu olmuş bende çok zorlanıyorum Nerede olursak olalım memeee suuttt diye yakami parcaliyor nerdeyse
Bu ay azaltarak bıraktircam çok zor oluyor birde nur topu gibi bel fıtığım çıktı yarın 15gunluk fizik tedavi başlıyorum
Kızlar bu arada maşallah diyin kızıma
Kızım bir haftadır tuvalete yapıyor söylüyor ilk başlarda kaciriyordu bir haftadır kacirmiyor gecede baglamiyorum
14 aylıkken başladım kızım ben cise gidiyorum tuvalete CIS kaka yapılıyor diyordum yaz girince gündüzleri bezi çıkartıp şort giydirdim lazimlik aldım onunla sadece oynadı tuvalete oturttum sürekli üzerine kacirinca annneee cis kaka diye ağlıyordu
Cisini kakasini yapıp bide onlara baybay yapıyor kızım onlar evlerine gidiyor diyorum gülüyor
Çok mutluyum anlatilanlar gibi olmadı darısı sizlerin başına
Gelisimide iyi çok şükür 18 aylık aşı kontrolünde 13kilo 84cm boy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?