- 30 Ocak 2015
- 19.510
- 26.148
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #109.481
Ben birktrcaktmda esim sagolsun geri aklina soktu memeyi cocuk emmiyodu bile kapattiriyodu memeyi kafasini dayadi resmen memeye emsin diye daha kucukms bi karismadigi o kalmsti meyve benimkide yemiyo yaa bi ara cilek yiyodu bide portakal portakali sabah kahvaltilarinda sktm icirdim kisin hep smdi uzum koyuyorm karpuz koyuyorm onune minciklayip birakiyo agzina bile surmuyo bilerek bende yanina otryrm benden gorsunde yesin diye yok cocuk oynuyo oyle yada yaliyo sadece isir diyorm isiriyo bi kere sonrada yenisini istiyo agliyo manyak midir nedir bitti mi saniyo isirinca acabaBnm ki ağzına meyveyi hiç almadı canım
Nr yapsak bıraktırsak mi ki acaba
Arkadaş 16 aylıkken kesti memeyi yine yemiyor yine yemiyor. İştahsız çocuk için birşey farketmiyor galiba.Bnm ki ağzına meyveyi hiç almadı canım
Nr yapsak bıraktırsak mi ki acaba
ohh guzelce tatılın tatına varAy valla
Eskiden böyle miydi ?
Okul kapandı rahat bi nefes aldım.2.dönem işe başladım da
Tatilin tadını çıkarıyorum
Duru iyice tatlı oldu bazen zorlasa da çok kwyifli gwçiyo zaman
Sen nasılsın sörr
9 kilo bence fena degıl. boyu uzamaya devam edıyor önemli olan o. aşırı zayıf degıl yani.82 cm 9kiloha birde 50grami var yanında
benım yedırme şeklim; mama sandalyesıne oturtuyorum. sevdıgı seyı acıyorum telefondanValla bazen hic bsy vermiyorum yoruldm artik surekli baska bisey yapyrm sebze yemegi yapyrm yemiyo corba yapiyorm yemiyo makarna yapiyrm yemiyo sonra bi suru bulasik daginiklik hem yemiyo hem bana is cikiyo deliriyorm
benımkı de gunde 2 kere kaka yapıyorYa benimkinde ise yaramiyo muz patates gunde 3 4 mutlaka kaka yapiyo hic bisey engel olmuyo yapmasinao yuzdende zyf zorla yedirdigm iki lokma seyde cikmis oluyo yani
diş çıkarıyor olabilir. yani yakın zamanda diş gelebılırKızlar oğlum hiçbir şey yemiyor ne yapmam gerekiyor
Bende oyle yapyrm biraz yiyo oyle oh yiyo be diyorm ki ağzından çıkarıyor hemen onune su koyuyorm bsylerde aciyrm izlesn diye dun cok guzel yedi bak ilk defa uzun uyudu gece yese uyanmicak sipabenım yedırme şeklim; mama sandalyesıne oturtuyorum. sevdıgı seyı acıyorum telefondan
o bakıyor ben sokuyorum agzına. telefon olmasaydı benımkı de yemezdı
Benmki 2 yapsa sukretcembenımkı de gunde 2 kere kaka yapıyor
Benmkide cok oynak ya erkek olmasına ragmen bi oynuyo nasl benden gordugu hareketleri yapıyo her gun sarki acarim son ses oda alistiohh guzelce tatılın tatına var
ben şeker suratla ugrasıyorum. cok konusuyor ve sarkı soyluyor her sanıye. ne soyledıgı anlasılmıyor ama hangı sarkıyı soyledıgı melodısınden anlasılıyor zillinin. bir de çok oynak bişi. kapı gıcırtısına bıle oynuyor.
gündüz memeyı kestım bugunden ıtıbaren. salca surdum yanasmadı bile. yatacagı zaman banyo yaptırıp yıkadım gögsumu, gösterdiğim zaman havalara uctu. acayıp bı sevınme tepkısı gösterdı
ÇısrrıııkkkSelammmm,Arda ah ah benimki de ayni. Benbi haftadir emzirme araligini uzatmaya calisiyorum,saatte uc dort kez emmek istiyordu,zaten emmesinin yaninda hep oyun yapio,memedeyken konusyor benimle falan. Simdi biraz uzadi max 2.5saati gorduk. Masallah birakacagi yok bunlarin. Emdigi icin gece uykusu da duzgun degil
Doktor bi sorun yok dedi ama hormonlar felan gayet normal yumurtaliklarinda iyi calisiyo dedi ama blmyrm artik nolcak
Benim esimde tam tersi biraktirmiyo ben birakmak istyrm izin vermiyo ben iki gun denedm cok zordu ama gunduz hic emmemisti gecede bi kere kalkmstiEvet hepsi normal dedi ama normalse neden olmaz bir anlasam :) esimde yeter yoruluyorsun biraktiralim dedi bir gece denedik ama cilginlar gibi agladi durduramadi pes dedi birakti. Deliler gibi bana kostukaybettik.
Bana çok fena geliyor valla. Sortlari 6-9 ay aldım bu yaz. Bikini 6-9 ay büyük geldi9 kilo bence fena degıl. boyu uzamaya devam edıyor önemli olan o. aşırı zayıf degıl yani.
Çısrrıııkkk
Özlemişim hepinizi ☺
Duru da şu an yeni doğan gibi
Kuzenimin 6 aylk bebeğinden daha çok emiyo
Bazen çpk yoruluyorum ve sıkılıyorum ama şunun şurasında ne kafar emziricrz daha
Tadını çıkartmak laxım ☺☺
Benim esimde tam tersi biraktirmiyo ben birakmak istyrm izin vermiyo ben iki gun denedm cok zordu ama gunduz hic emmemisti gecede bi kere kalkmsti
Niye böyle oldular acaba yaa. Bir açıklaması vardır herhalde. Bizde de aynı durum. Bebeklige geri döndüler sanki. Birşeye dalarsa unutuyor canı sıkılırsa meme diye yapışıyor. Birde 5dk sonra diğerine geçmek istiyor.Amann senin esin de herkesinkindenfarkli cikti,bizimkiler aciyor yeter yazik diyor seninki cocugun aklina sokmus :) ne guzel hic emmemis hic aramamis gunduz. Bakalim biz ne zaman gorururz o zamanlari. Ama ben sinir koymak istedim ya farkinda,gelirken boyle mahsun bakislarla geliyo kucagima,hayir dedigimde hemen tripte...bazen uzatmiyo bazen cok agliyo.. dedimya max 2.5saati gorduk ama genelde 1.5saatte bir emiyo
Ne kadar duskun olduğunu biliyo ya kiyamiyo arda elini göğsümden cekmez oynar oyle bi birini emer bi birini canim ben salca sürdüm dedm ki oglum bak cıs olms aciyo emme olur mu artk buyudun dedim emmedi istemedi bile arada bi actirip bakti geri kapattrdiAmann senin esin de herkesinkindenfarkli cikti,bizimkiler aciyor yeter yazik diyor seninki cocugun aklina sokmus :) ne guzel hic emmemis hic aramamis gunduz. Bakalim biz ne zaman gorururz o zamanlari. Ama ben sinir koymak istedim ya farkinda,gelirken boyle mahsun bakislarla geliyo kucagima,hayir dedigimde hemen tripte...bazen uzatmiyo bazen cok agliyo.. dedimya max 2.5saati gorduk ama genelde 1.5saatte bir emiyo
Niye böyle oldular acaba yaa. Bir açıklaması vardır herhalde. Bizde de aynı durum. Bebeklige geri döndüler sanki. Birşeye dalarsa unutuyor canı sıkılırsa meme diye yapışıyor. Birde 5dk sonra diğerine geçmek istiyor.
Tabi kiyamadigi icin yapiyor,anliyorum:) bu arada oyle biseler surmeyin diye okumustum anne ile bebek arasindaki guven duygusunu mu zedelermis nedir,o tarz.. ins tekrar kolay unutur seninki,sen ne zaman istersen tabiNe kadar duskun olduğunu biliyo ya kiyamiyo arda elini göğsümden cekmez oynar oyle bi birini emer bi birini canim ben salca sürdüm dedm ki oglum bak cıs olms aciyo emme olur mu artk buyudun dedim emmedi istemedi bile arada bi actirip bakti geri kapattrdi
kiz ben 3 yasina kadar emmisim. meme meme sarkisi yapmisim. artik annem biraktirayim diye camur surmusTabi kiyamadigi icin yapiyor,anliyorum:) bu arada oyle biseler surmeyin diye okumustum anne ile bebek arasindaki guven duygusunu mu zedelermis nedir,o tarz.. ins tekrar kolay unutur seninki,sen ne zaman istersen tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?