2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar sizinde kasiklariniz agriyo mu benim kemiklerimde batio sanki gogsmn altinda..dun baya mdem bulandi hic bise yiyemiyorum cok sinirli biri olmusum esim dio melek gitti aksi nalrt bi kadin oldun surekli basim donuo bise yiyemiyorum zaten benim yumurtaya peynire pekmeze fln alerjim var olumcul bi allerji kucuklukten gelme hayatim boyunca yasak zor bi hamilelik gecircegimi biliyoduk ama bu kadarini bukadar erken beklememistim

kizlar sizinde kasiklariniz agriyo mu benim kemiklerimde batio sanki gogsmn altinda..dun baya mdem bulandi hic bise yiyemiyorum cok sinirli biri olmusum esim dio melek gitti aksi nalrt bi kadin oldun surekli basim donuo bise yiyemiyorum zaten benim yumurtaya peynire pekmeze fln alerjim var olumcul bi allerji kucuklukten gelme hayatim boyunca yasak zor bi hamilelik gecircegimi biliyoduk ama bu kadarini bukadar erken beklememistim

Canım benimde kasıklarım ara ara çok ağrıyor, benim bir parçam oldu kasık ağrıları :)) Bebişim iş başında diyorum :)))
Yiyemediğin şeylerdeki açığı kapatman için bol bol süt iç ceviz fındık ye balık ye :)

Otoooo bir sürü yeni annecikler katılmış aramıza gelin sarılalım :))) :KK19::KK19: :))
Allah analı babalı büyütsün herbirinizin bebişini :))
amin pinkperest cim burda olmak çok güzel ya pozitif enerji veriyor insana sarılalım şöle bi güzel ohh :KK19::KK68::KK68:

Cnm çok istiyorum kılmayı ama eğilmek falan bu dönemde sakıncalı ya oyüzden sordum. ..ama çok doğru nasip eden Allah sonuçta şükrumu etmem şart
sağlığını ve de bebeğin sağlığını öncelikli tut canım benim gerekirse bi arkadaşımız da demiş oturarrak kıl yada iyi oldugun günlerde kaza edersin..
Hayirli ugurlu olsun canim
Benimde aklima hic ocak annesi olacagm gelmemisti.kis bebegi de zor gercekten.bir sure evden cikamicaz sanirim.ama olsun.veren rabbime sonsuz sukurler olsun dimi..insallah hepimiz kucagmza alirz bebislermizi:)
ayy çok tşk ederim canım yaaa seninkide hayırlı uğurlu olsun canım
nasipse senin tahmini doğum nezaman?
ama senin takvimin yok ,ben bu takvimi görür öyle özenirdim ki bi hamile kalsamda şunu koysam diye,denemeler yapardım :oops:şimdi bile durup dakikakalrca seyrediyorum kızlar ya:KK45:

Kizlar beta 2386 olmus carsamba 333 du iyi yukselmis dimi???
Bende ocak annesiyim sanirim:)))
Cuma kese icin cagirdi doktorum

Hayirli ugurlu olsun canim
Benimde aklima hic ocak annesi olacagm gelmemisti.kis bebegi de zor gercekten.bir sure evden cikamicaz sanirim.ama olsun.veren rabbime sonsuz sukurler olsun dimi..insallah hepimiz kucagmza alirz bebislermizi:)

aslında daha güzel bence soğuğu sevmediğimden..bebişlerimiz havalar güzel olana dek büyür biz de baharda yazda bol bol gezeriz ne güzel..hep derler sanki öyle anımsıyorum en rahatı kış bebeği diye

Hoşgeldin canim aramiza olsun yaza kadar bebisimiz buyur isimiz daha kolay olur rahat rahat gezeriz :anneadayı:

hoşbulduk canım seninde bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucagına al inş..
evet ben de aynısını düşünüyorum yaza artık üç kişi gezeriz :))

Kizlar hepinize gunaydin bulantim hic yok erken uyaniyorun acikiyorum en onemlisi ise gaz sorunu yasiyorum hic boyle olmazdim karnim sisiyor sancilaniyorum. Gaz problemi yasayan var mi benden baska :oops:
benim de uyku düzenim bozuldu hsonu bile erken uyanıyorum...gaz bende de var ama şükür şimdiye dek çok zorlamadı ..rahatsız edici boyutta değil ama normal canım tabi..ben de sık acıkıyorum ve midem kazınıyor..

Çok tşk ederm canım sağlıklı olması bizim için her seydn önemli iki tane kese gördü :) kesin değil ama bakalm 2 hafta sonra gidince netleşir heralde kalp atışı için o zman çağırdı bende de hiç belirti yok bulantı göğüs hassasiyeti filn sabah cok erkn uyanıyorum midem kazınıyor bir iki gündür o kadar bi de adet öncesi kasıkta batma olur ya o var

çok sevindim hayırlı uğurlu olsun ..ikiz olması da nasıl ayrı bi heyecandır senin adına acaip sevindim rabbim kucagına almayı nasip etsin sağlıkla

amin pinkperest cim burda olmak çok güzel ya pozitif enerji veriyor insana sarılalım şöle bi güzel ohh :KK19::KK68::KK68:

sağlığını ve de bebeğin sağlığını öncelikli tut canım benim gerekirse bi arkadaşımız da demiş oturarrak kıl yada iyi oldugun günlerde kaza edersin..

ayy çok tşk ederim canım yaaa seninkide hayırlı uğurlu olsun canım
nasipse senin tahmini doğum nezaman?
ama senin takvimin yok ,ben bu takvimi görür öyle özenirdim ki bi hamile kalsamda şunu koysam diye,denemeler yapardım :oops:şimdi bile durup dakikakalrca seyrediyorum kızlar ya:KK45:

Kizlaar ben geldimm:) canm bes haftalikmisim.benm hesabma gore 5+3 daha cok yeni dye takvim yapmadim cnm.bi gorelim dedim once.daha kimseye soylemedik.dr dan geliyorum.kesemizi gorduk.yolkuda var.bebis baglanmis dedi dr.cok hafif kendisi de belli oluyor.fasulye seklinde kesemiz kizlar.genelde erkek oluyormus fasulye seklindeki kese.dancincim sennde hayirli ugurlu olsun tatlim saolasin.dr rapor verdi bana bes gun evde yat.bol su ic dedi.ac kalsanda bebis beslenir.cok yemeye takma dedi.balik yicem ceviz yicem ugrasma dedi kizlar bilginize..

Canim gel dedi ama doktor uzakta esimde cuma izne cikiyor gidicez insallah...senin durumun nasil
Dungece uykudan uyandirdi kasiktan karnima dogru agri normal sanirim sende yasiyomusun

merhaba arkadaşlar
umarım hepimiz ocak annesi oluruz ve sağsalim kucağımıza alırız
henüz dr a gitmedim
ama bu yaptığım 4. gebelik testi

güzel Allahım tamamına erdirirse ilk hamilelik
çok şaşkın ve bi o kadar da heyecanlıyım
ayaklarım yerden kesildi desem az kalır

yine de içimde ki acaba ları sonbuldurmak için aranızdayım

tekrardan merhaba hepinize

Eklentiler

• FullSizeRender.webp
    FullSizeRender.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 73
Canim gel dedi ama doktor uzakta esimde cuma izne cikiyor gidicez insallah...senin durumun nasil
Dungece uykudan uyandirdi kasiktan karnima dogru agri normal sanirim sende yasiyomusun
Bana da oluyor.herkeste bahsediyor cnm.dr da dedki heryerin agriyablr.kolun omzun kasiklarin hic endiselenme dedi.bende keseyi gordum bugun cok sukur :KK73: ins hersey yolunda gider.bes gun raporluyum simdi.dr gezinme calisma dedi cnm :KK72:

Bana da oluyor.herkeste bahsediyor cnm.dr da dedki heryerin agriyablr.kolun omzun kasiklarin hic endiselenme dedi.bende keseyi gordum bugun cok sukur :KK73: ins hersey yolunda gider.bes gun raporluyum simdi.dr gezinme calisma dedi cnm :KK72:
Dinlen bol bol canim Rabbim kalp atisini duymayida nasip etsin hepimize...
Hafif kasik agrilari var onlar normal evet ama bu siddetli olunca korktum sagol canim
Mide yanmasi var bide cabuk acikma resmen kaziniyo midem sabahlari :)))

merhaba arkadaşlar
henüz dr a gitmedim

Mrb cnmmmm.hayrili ugurlu olsunnn.ne gzl net bi test sanirim baya bekledin.fena halde hamilesin:)

Dinlen bol bol canim Rabbim kalp atisini duymayida nasip etsin hepimize...
Hafif kasik agrilari var onlar normal evet ama bu siddetli olunca korktum sagol canim
Mide yanmasi var bide cabuk acikma resmen kaziniyo midem sabahlari :)))
Bikac kere siddetli benmde oldu.ama hemen gecti.cok mu suruyor senn.biyerde okumustum su an icimzde bir insaat basliyormus bence agri sizi dogaldir.ben cok acikmiyorum ama mide yanmasi oluyor:) amin ins on gun sonra duyariz dedi dr cagrdi kalp atislari icin cnm.

merhaba arkadaşlar
henüz dr a gitmedim

Canim tebrik ederim sağlıkla kucagina al insallah

Bikac kere siddetli benmde oldu.ama hemen gecti.cok mu suruyor senn.biyerde okumustum su an icimzde bir insaat basliyormus bence agri sizi dogaldir.ben cok acikmiyorum ama mide yanmasi oluyor:) amin ins on gun sonra duyariz dedi dr cagrdi kalp atislari icin cnm.
Dogum gununu sormustum sanrm bir ocak gozukuyor benm cnm seninki?

Back
X