- 4 Mayıs 2015
- 122
- 106
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #1.201
Canim tebrik ederim sağlıkla kucagina al insallah
aminnnnn hepimiz inşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim tebrik ederim sağlıkla kucagina al insallah
Canm sana yazcaktm hatlar karsmis kendime yazmsm.dogum 1 ocak gozukuyor senin ney acabaDinlen bol bol canim Rabbim kalp atisini duymayida nasip etsin hepimize...
Hafif kasik agrilari var onlar normal evet ama bu siddetli olunca korktum sagol canim
Mide yanmasi var bide cabuk acikma resmen kaziniyo midem sabahlari :)))
Benide alın aranıza sanırım hamişim![]()
ben de cuma gideceğim kese için canım ,ne güzel ya yanında aynı heyecanı bekleyen birilerinin olması..Ayyy hadii hayırlısıyla gör bebişini cnm bende cuma gidicem inşaAllah![]()
inş sağlıkla onuda duyarsın canım hayırlı uğurlu olsun..ben acaip tatlıcı bi insandım..günlük mukahhak yerdim ya sütlü ya şerbetli yada çikolata..aynen şimdi ben de yemiyorum canım çekmiyor..acaip ete düştüm bende bir de yeşilllik/salata..bence oyüzden çok normal..Arkadaslar 6. haftadayim keseyi gorduk cok şükür de haftaya kalp atislari duyulur inşallah :). Bir sorum vardi. Cikolata ve tatli gibi seyler canim istemiyor da cok eksili seyler canim istiyor. Istahim çok açık ,mide bulantim yok şimdilik. Zaten kiloluyum. Normal mi sizce???
ayyy acıyormuki ya stres yaparım ben bak şimdiKızlar bebeğin kalp atışlarını duymaya gittiğimizde doktor smear testide alacak benimki söylemişti hazırlıklı gidin![]()
canım inş görmüşsündür keseyi ,msj ları okumaya yenibaşladım ama belkide sen sonucunu yazmışsındır bile..Benimde ilk bebisim dustu yarin randevum var.keseyi gorcem.ama kotu bisi dicek diye korkuyorum he p.
![]()
inş hayırlısıyla katılırsın aramıza tabi edeceğim senin için..Sevgili hamile anneler, ben de bu gruba dahil olmayı çok istiyorum.
hamilelerin duası kabul olur bana dua eder misiniz?
hayırlısı olsun moralini sakın bozma canım,hayırlısıyla bi sonraki ay olur inş canım dua edeceğim..hayirli geceler ocak anneligi olmadi nasip subata herkese hayirli dogumlar
gerçekten hamilelik okadar etkiliyoki insanı bi duygusallık pıtpıt akıveriyor gözyaşlarım,bi sinirlilik hemen celalleniyorum herseye bi alınganlık ...inş yakın zamanda uyum sağlarız seninde dedğin gibi vurdumduymaz oluruz canım..Çok teşekkür ederim bebişim iyi geldi bana nasihatınİnşallah bende alışırım vurdum duymaz olmak istiyorum bu süreçte pek alınganım çünkü bu aralar
![]()
Bugunde yaptım test :) hamişim hamiş
ayy çok sevindim haydi hayırlı uğurlu olsun canım
(Bat a 3 gün var)
kizlar sizinde kasiklariniz agriyo mu benim kemiklerimde batio sanki gogsmn altinda..dun baya mdem bulandi hic bise yiyemiyorum cok sinirli biri olmusum esim dio melek gitti aksi nalrt bi kadin oldun surekli basim donuo bise yiyemiyorum zaten benim yumurtaya peynire pekmeze fln alerjim var olumcul bi allerji kucuklukten gelme hayatim boyunca yasak zor bi hamilelik gecircegimi biliyoduk ama bu kadarini bukadar erken beklememistim
Kizlaar ben geldimm:) canm bes haftalikmisim.benm hesabma gore 5+3 daha cok yeni dye takvim yapmadim cnm.bi gorelim dedim once.daha kimseye soylemedik.dr dan geliyorum.kesemizi gorduk.yolkuda var.bebis baglanmis dedi dr.cok hafif kendisi de belli oluyor.fasulye seklinde kesemiz kizlar.genelde erkek oluyormus fasulye seklindeki kese.dancincim sennde hayirli ugurlu olsun tatlim saolasin.dr rapor verdi bana bes gun evde yat.bol su ic dedi.ac kalsanda bebis beslenir.cok yemeye takma dedi.balik yicem ceviz yicem ugrasma dedi kizlar bilginize..
merhaba arkadaşlar
umarım hepimiz ocak annesi oluruz ve sağsalim kucağımıza alırız
henüz dr a gitmedim
ama bu yaptığım 4. gebelik testi
güzel Allahım tamamına erdirirse ilk hamilelik
çok şaşkın ve bi o kadar da heyecanlıyım
ayaklarım yerden kesildi desem az kalır
yine de içimde ki acaba ları sonbuldurmak için aranızdayım
tekrardan merhaba hepinize
hoşgeldinn..hayırlı uğurlu olsun canım..
hoşgeldinn..hayırlı uğurlu olsun canım..
Bir gün buralara bakacağım hiç aklıma gelmezdi.. :) MERHABALAAAAAAAAAARRRRRRR![]()
Merhaba kizlaarrr, topige yeni gelen hamislere hayirli olsunn, rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin..
Aaaaaaaaa harikaaa bir haberrr buuuKizlar bugun doktora gittim 2 tane kese gorundu.ikiz olabilir yani.10 gun sonra bidaha gidicem kesin netlesecek.cokkk şaşkinimm.
3 ocak tatlim benimkide bakalim artik hayirli saglikli olsunda :))Dogum gununu sormustum sanrm bir ocak gozukuyor benm cnm seninki?
Aa hayırlı olsunnnnnnAaaaaaaaa harikaaa bir haberrr buuubeta yuksekçiydi senin
benim de 7 nisan bir de bana sor...canım ya cuma günü erken değil mi kese görmek için
benim son adet tarihim 1 nisan
zaman durdu sanki
vakit geçmiyor yaffffff
Yok canim betaya hic baktirmamistim.sadrce kanda pozitif oldugu cikmisti.bugun ilk defa gittim doktora.biraz garip oldum Allahin gucune gitmez insallah.Aaaaaaaaa harikaaa bir haberrr buuubeta yuksekçiydi senin
benim de 7 nisan bir de bana sor...