2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar
umarım hepimiz ocak annesi oluruz ve sağsalim kucağımıza alırız
henüz dr a gitmedim
ama bu yaptığım 4. gebelik testi

güzel Allahım tamamına erdirirse ilk hamilelik
çok şaşkın ve bi o kadar da heyecanlıyım
ayaklarım yerden kesildi desem az kalır

yine de içimde ki acaba ları sonbuldurmak için aranızdayım

tekrardan merhaba hepinize

Hosgeldin canim aramiza masallah Allah tamamina erdirsin :nazar::anneadayı:

Canım benimde kasıklarım ara ara çok ağrıyor, benim bir parçam oldu kasık ağrıları :)) Bebişim iş başında diyorum :)))
Yiyemediğin şeylerdeki açığı kapatman için bol bol süt iç ceviz fındık ye balık ye :)
sagol kuzim ole yapayim bende benim batio kemiklerim artk bn ck zayifim 1.70boyum 40kilom var duser diye korkuyorum o yuzdn pirpirikliyim size soruyorum hep

kaçarı yok alışıcaz agrılara bebişler rahat etsin büyüsünlerde :KK39: ben cuma gideceğim canım kese için işte bakalım nolcak..

tatilin iyisi kötüsü olmaz tabi iyi olmuş bu minik mola senin için tadını çıkar bebişle canım..:anneadayı:
ben de çok hevesleniyorum hamile giyimlerine biyandanda utanırım diye düşünüyorum..
evlenince çok kilo aldım zaten(8 aylık evliyim),8 kilo fazlalıkla hamile kaldım:110: herkes buara sorup duruyor hamilemisin diye,yook diyorumm:KK12: bol giymek bebk için de bizim içinde rahat olur tabi..
Evett bebisimle yatiyoruz evimisde yaa.iyi gelir zaten yorulmustum senenin yorgunlugu var ustumde.su an coktan tatil planlari yapmam gerekirdi.hatta ayarlamstm.program degisto.her sene muhakkak tatil yaparim bakalm bu sene nasip olacak mi... esimde ultrason goruntusunu anneme gostermek istemedi.utaniyomus:-) insan bazen bi garip oluyor dedgn dogru.bende isyerinde utandm anladilar:) evde eski tulumumu buldumm bol yumusacikk cok sevindimm ya.en azindan pantalon bakarken giyerimmm.kac kilosun peki su anda.bende 4-5 kilo aldm:( ama son iki ay abur cuburdan.topukluda giyme dedi dr .gecenlerde giymistim:) iyi ki soyledi valla.bazen severim gesmeye giderken.ama bebis icin hem bol giyinmek hem guzel hissetmek gerek.simdi sac boyatamiyorum diye fon cektiriyorum mesela.cidden moral oluyo:)

gerçekten hamilelik okadar etkiliyoki insanı bi duygusallık pıtpıt akıveriyor gözyaşlarım,bi sinirlilik hemen celalleniyorum herseye bi alınganlık ...inş yakın zamanda uyum sağlarız seninde dedğin gibi vurdumduymaz oluruz canım..

kasık agrısı artık normal bişeymiş gibi hissetmemeye çalışıyorum ,agrıyor tabi..arada batmalar..çok sık wc ye gitmeler...ben cuma kese için gittiğimde dr uma diyetisyene gitme fikrini danışıcam yapabilirsem inşallah hamilelik beslenme programı uygulamak istyrm,biraz kilolu hamile kaldım oyüzden dikkat etmeliyim çok moralim bozuk bu anlamda..bence canım sen de dr unun önerisiyle alerjin olmadıgı alternatif gıdalarla beslenirsin...pekmez yerine kuru üzüm yada kuru erik yiyebilirmisin acaba..

çok sagol canım..
ayyy çookkk sevindim bak minik fasulyecik görünmüş darısı başımıza ya...hayırlı olsun ..

dr neden rapor verdi,nerde çalışıyordun oyüzdenmi?
sagol canom benimde tam tersi bende cok fazla zayifim 170boyum 40kilom var rahatsz oldugumdan ama dokyora sorcam bende sende sor kuzum keseden cinsiyet mi belli oluyo bende atsam anlar misin bebisim

Kizlar bugun doktora gittim 2 tane kese gorundu.ikiz olabilir yani.10 gun sonra bidaha gidicem kesin netlesecek.cokkk şaşkinimm.
Canmmm cok sasirdim sevindim super bi haber buuu.bende bugun keseyi gordum.beni de on gun sonra cagrdi dr um.kalp atisi duyariz dedi.normal yolla mi oldu cnm ikiz.

sagol kuzim ole yapayim bende benim batio kemiklerim artk bn
ck zayifim 1.70boyum 40kilom var duser diye korkuyorum o yuzdn pirpirikliyim size soruyorum hep

Yaaaa çok kıskandım seni ne güzel inceciksin :))) Şanslııı cadı seni. Bende 80 kiloyum:( Dobişko olucam diye korkuyorum benimde boyum uzun ama zayıf anne olmak çok daha avantaj doğum için unutma bunu minnoşum :))

Ya ben 1 hafta 1 litre su içmiyorumdur çok korkuyorum bu nedenle :(((
Saçlarım platin sarısı(boya) ne yapıcam bilmiyorum hamilelikte kezban gibi gezmek istemiyorum :-):-):-):-)
Ya ben hep derdim ki inşallah ikiz olur diye çok dua bile etmişimdir :) Ama tek kese gözüküyor bende 5 gün sonra bu arada doktora gidicem kalp atışı için devlet hastanesi 14. de gel dedi özele 9. da gidicem inşallah duyarım kalp atışlarını :)

Kızlar bu arada bu hafta sonu bizim ilk anneler günümüz olacak nasıl hissediyorsunuz:KK22::KK22::KK22::KK39:

Yaaaa çok kıskandım seni ne güzel inceciksin :))) Şanslııı cadı seni. Bende 80 kiloyum:KK43: Dobişko olucam diye korkuyorum benimde boyum uzun ama zayıf anne olmak çok daha avantaj doğum için unutma bunu minnoşum :))
benim penisiline suna buna bisuru alerjim var kuzum doktor isimizin biraz zor oldugunu soledi beim gitmedgim diyetisyen kalmamisti kilo almak icin icmedigim olac ama alamadim biturlu doktorum cok zayif bi insanin kilo aalmasi normal bi insanin kilo vermesinden daha zor oldugunu solemisti kemiklerim batiyo fln hatta bana hamile kalamaz fln demislerdi ama Allah buyuk tabi bana diyetisyen cok su icme demisti bide cok fazla meyve yeme ben cnku yemek yemez meyve yerdim cok su icerdim bunlar zayiflatiyormis bizim buralarda bir dirhem et bin yip orter derler valla bebegim bende hamileyim kilo alcam diye cok seviniyorum insallah bulantilarim biterde alirim

Back
X