- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #12.281
Günaydın kızlar bugün Dr kontrolünü var bakalım 5 haftadır görmedim kuzumu belki cinsiyetini de söyler meraktan olucam bi kızım var bklim d3gisik mi olacak yoksa kızıma arkadas mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bunu bende gordm cinsiyeti belli olunca yapacagim bende :)Kızlar bebeğin cinsiyeti belli olsa babaannemiz bize bunu örmeye başlayacak :)
![]()
Hayırlısı olsun.Günaydın kızlar bugün Dr kontrolünü var bakalım 5 haftadır görmedim kuzumu belki cinsiyetini de söyler meraktan olucam bi kızım var bklim d3gisik mi olacak yoksa kızıma arkadas mi
canim bunu bende gordm cinsiyeti belli olunca yapacagim bende :)
tamam canim :) renkli halleride var int de gormustum ama bende tavsani beyaz yapip digerini mavi yada pembe yaparm diorum yada yaptrrim bizimkilerden birine bayagi ince is gibi duruo sikilabilirimde :)Bebeğim harika oluyor valla, kayınvalidem kızına yaptı pembesini göründüğünden de minnoş oluyor :) Bayrama gittiğimde gerçeğinin fotoğrafını atarım sana da örnek olur :)
Gözün aydın inş.hepimizin ki sorunsuz olurkizlar cok sukur 2li tarama testimde sorun yok :)
ben şimdi bu rahatlıkla 1 paketi yutuyomuşumKorkma bebişim doktor bana da parol yazdı 3-5 gün önce için ferah olsun![]()
Ben her gün en az iki tane yiyorum xanım.cevizz yiyebilen vaarmı benim zoor yiyorum
gözün aydın darısı benim başıma. hemen sonuçlandımı peki?kizlar cok sukur 2li tarama testimde sorun yok :)
Çok sevindim canım.darısı teste henüz gitmeyenlerin başınakizlar cok sukur 2li tarama testimde sorun yok :)
ben şimdi bu rahatlıkla 1 paketi yutuyomuşum
kız napim ya her tarafım dayak yemiş gibi ağrıyo. burdurda yaşıyorum. gelin misafirim olun antalyaya kaçarız denize gireriz.:))) Bak getirtme bizi oraya :)
Gözün aydın canım darısı biz yaptirmayanlara inşallahkizlar cok sukur 2li tarama testimde sorun yok :)
Burdur nasıl bir yer kız eşim orayı yazacaktı sonradan sağlık kurumları sıkıntılı diye yazmamistikkız napim ya her tarafım dayak yemiş gibi ağrıyo. burdurda yaşıyorum. gelin misafirim olun antalyaya kaçarız denize gireriz.![]()
sakınnn. burası köyün biraz büyüğü. bi tek devlet hastanesi var. ısparta yakın ben oraya gidiyorum doktora. benim memeleket eskişehir. ama antalyada yaşıyodum. 1 senedir bu köydeyim işim dolayısıyla aklı olan varsa burda yaşamazBurdur nasıl bir yer kız eşim orayı yazacaktı sonradan sağlık kurumları sıkıntılı diye yazmamistik
Kızlarrr rüyamda doktora gidiyorum, bakıyor bebeğim büyümüş hareketli veeeee pipi görüyorum, erkek mi o diyorummm evet diyor, bir oğlun olacak diyooor ben ağlaaa ağlaaa çok mutlu oluyorum ve hemen buraya gelip kocaman harflerle KIZLAAAARRR OĞLUM OLUYOOOOR yazıyorumyaa. Ben dayanamayıp doktora gidicem sanırım
![]()