2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

E

Evet önce ultrasonda ense kalinlagina ve gelişimine baktı. Daha sonra kan verdim.4 gün sonra sonuç çıktı. Tekrar görüştük doktorla.
erkek denılıp kız cıkan cok. yıne de aradan bıraz gecmesı lazım. bana da 2 kere kız dedı
ama ben hala güvenmıyorum
16-17. haftaya bır gelelım bakalım ne dıyecek :=)

Aa kilo içinmi başka bi nedeni var mı ?
Tatlım karbonhidrat var ya kilon için hem bebeğe faydası yok. Benim hamilelelik biraz sorunlu şeker falanda çıktı 3 ayrı bölümden doktora gittiğim için yenecek içecek şeyleri resmen ezberlettirdiler bana. Mesela günde 2 Şişe sade soda içirtiyolar bunu duymuşmuydun?

Kızlarrrr ben doktora geldim yahuu ağrım çokk şimdi ben doktora akıntım var desem alttanmı bakar yoksa idrara mı bakar çabukkk yazınnnnnn heler
gebelıkte akıntı cok normal bişi canım
her seyı de söylemeyıverın doktora. sonra bır bakmıssın aynı anda bin tane ilaç kullanıyorsun

Soda içiyorum ama 1 şişe içebiliyorum. Yok haşlanmış sebzemide yerim. Aşırı kilom yok ama dikkat ediyorum tabbi. Ama yeri geldiğinde 4 tabak makarna yemişliğimde var yani. :) bazı günler dengeleyemiyorum kendimi. Resmen karbonhidrat istiyor vücudum :))

Diyet makarnalar var böle rengi esmer ondan ye bari kız ben öğlenleri bi tabak yiyom sebzelisinden.

neden 2 şişe ben sevdiğim için hergün bitane içiyorum da ne faydası varmış

Diyet makarnalar var böle rengi esmer ondan ye bari kız ben öğlenleri bi tabak yiyom sebzelisinden.
Ahahahaha. Makarna dediğin esmer olmaaaaz! Haklısın valla. Dikkat etmek lazımda aşırıya kaçmadığımı düşünüyorum. 4 tabak makarna hariç Doğumdan sonrası içinde spor salonuna yazılıcam bakalım.

erkek denılıp kız cıkan cok. yıne de aradan bıraz gecmesı lazım. bana da 2 kere kız dedı
ama ben hala güvenmıyorum
16-17. haftaya bır gelelım bakalım ne dıyecek :=)
Doğru söylüyorsun bende çok erken olduğunu düşünüyorum.daha çok küçükler .şu gebelik takviminde yazdigi doğruysa 5-6 cm.nasil belli olur ki 1 aya kadar netlesir inşallah. Kontrolumde 1 ay sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…