2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

eminönü canım pasajlar var sırf bebek eşyaları içeri girdinmi herşeyi alır çıkarsın hem fiyat olarakta daha uygun oluyor

msg38 elin degmisken bizimkinede bi el ativer be teyzesi :)

Eklentiler

• 20150627_100753.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 60
benim kanama olmuştu sonra kanama durdu.en son doktora gittiğimde kanama alanı görünüyordu aktif değildi.bir zarla kapatılmış.Doktorum bir dahaki gelişinde o alanı tamamen görmeyebiliriz dedi.Sen yatıp dinlenmeye devam et.kanaman lekelenmen yoksa aktif bir alan yoktur.hiç korkma. kıpır kıpır olıyor sıpalar :) ağrın rahim büyümesinden dolayı olabilir.çok şiddetli olmadığı sürece bir sorun yok

Eşim polis canım ben ebeyim eşim özel harekatta batıya da gitsek yanımda kalmıyor bari doğuya gideyimde birlikte olalım. 1 aydır yoktu geçen hafta geldi agustos başında tekrar gidecek 1 aylığına
ooooo aramizda ebe varmis artik kurtulamazsin bizden :)))

Ay canım benim moral oldun ya çok Sağol. Ya evet oynaşıp duruyo bu sıpalar içerde Allah'ım onları bize bağışlasın

kızlar benimde bebis sagdaydi en son doktra gidincr sola gecmis smdi sol kasigm ağrıyor sanki icerden cekiyorlar kopartcaklar gbi bi agri smdi evi supurdum dinleniyorum gecen gnku olaydan sonra doktora gttm ama hala icim rahat degil pskolojik sanırım aslnda bebisimi hissediyorum canki pitpit bisiler oluyor sol tarafmda boyle hissediyormusunuz

yaws benim doktor çocuğun kafasının çeperini çekti verdi eşimde dalga geçiyor bebişimin kafa tası diye seversin diye bildiğiniz bir halka :) @msg38 seni bir tık üste taşıyalım diyelimki msg38 kafa çeperinden bile cinsiyet tahmini yapıyor.

Kızlar merhaba çok vakit bulup da katılamıyorum aranıza ama hangi ilaçları kullanıyorsunuz şuanda? Doktorum folik asiti bıraktırdı. Decavit verdi kullanımıyla alakalı da birşey söylemedi sanırım vitamin ilacı ama eczacı kafamı karıştırdı, doktorunuz kullanma talimatıyla ilgili birşey dedi mi diye sorunca.. Kullan var mı acaba günde 1 kez tok içiyorum doğru mudur?

Bende yaklaşık bir aydır Decavit ve Omega 3 kullanıyorum. Decavitte zaten folik asit var. Her sabah kahvaltıdan sonra 1 tane içiyorum Decavit'i

Owww bi erkek geliyorr hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına
Ama msg38 de bi baksın fotoya o erkek derse kesindir

Ay canım benim moral oldun ya çok Sağol. Ya evet oynaşıp duruyo bu sıpalar içerde Allah'ım onları bize bağışlasın
ne demek canım ya yaşadığın korkuyu çok iyi biliyorum bende yaşıyorum ama kafanı dağıtmaya bak böyle böyle bitecek bu günlerde inşallah.hangi şehirdeydin canım sen

ne demek canım ya yaşadığın korkuyu çok iyi biliyorum bende yaşıyorum ama kafanı dağıtmaya bak böyle böyle bitecek bu günlerde inşallah.hangi şehirdeydin canım sen
Burdur canım antalyaya yakın. Doktorum Isparta'da. Burası küçük bi yer fazla Seçenek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…