- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #14.141
Hoşgeldin canım.sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahMerhabalar tatli annisler bende araniza katildim ocak annesi olarak hepinize saglikli mutlu gebelikler dilerim
eminönü canım pasajlar var sırf bebek eşyaları içeri girdinmi herşeyi alır çıkarsın hem fiyat olarakta daha uygun oluyorBesiktastami çıks uzak....aaa bişe dicem karşıda çok güzel bebek alışveriş yerleri varmış biliyomusunuz nereler olduğunu benim ark hep karşıdan almıştı herseyi hemde bi geleyimde detaylı ogreneyim ondan
msg38 elin degmisken bizimkinede bi el ativer be teyzesi :)%100Kiz canım seninki
Burda kac haftalık canım kıza benziyor
Kim ben mii ne zaman kim dedi ne dedi
Canım ben kayseriliyim ama tayin dolayısıyla malatyadayim şimdilik eylülde tunceliye gidiyoruz.pink beni dövmeye geliyor saygı değer arkadaşım cimcimin yüzünden pink bana saldırdı halbuki şurada hanım hanımcık oturuyordum
benim kanama olmuştu sonra kanama durdu.en son doktora gittiğimde kanama alanı görünüyordu aktif değildi.bir zarla kapatılmış.Doktorum bir dahaki gelişinde o alanı tamamen görmeyebiliriz dedi.Sen yatıp dinlenmeye devam et.kanaman lekelenmen yoksa aktif bir alan yoktur.hiç korkma. kıpır kıpır olıyor sıpalar :) ağrın rahim büyümesinden dolayı olabilir.çok şiddetli olmadığı sürece bir sorun yokKızlar benim içim hiç rahat değil. Cuma 2 li için doktora gittiğimde kanama alanı var dinlen Demişti doktor. Bu cuma kontrole gidicem. Evde dinleniyorum. Bide pruloton iğne vurdurdum ne olur ne olmaz diye. Kanama ne alemdedir sizce? İçim içimi yiyo bebeğe bişey olacak diye. Alttan gelen herhangi bir lekelenmem falanda yok. Napcsğımı bilemedim. Hafifte sağ kasığımda Ağrı var
ooooo aramizda ebe varmis artik kurtulamazsin bizden :)))Eşim polis canım ben ebeyim eşim özel harekatta batıya da gitsek yanımda kalmıyor bari doğuya gideyimde birlikte olalım. 1 aydır yoktu geçen hafta geldi agustos başında tekrar gidecek 1 aylığına
Ay canım benim moral oldun ya çok Sağol. Ya evet oynaşıp duruyo bu sıpalar içerde Allah'ım onları bize bağışlasınbenim kanama olmuştu sonra kanama durdu.en son doktora gittiğimde kanama alanı görünüyordu aktif değildi.bir zarla kapatılmış.Doktorum bir dahaki gelişinde o alanı tamamen görmeyebiliriz dedi.Sen yatıp dinlenmeye devam et.kanaman lekelenmen yoksa aktif bir alan yoktur.hiç korkma. kıpır kıpır olıyor sıpalar :) ağrın rahim büyümesinden dolayı olabilir.çok şiddetli olmadığı sürece bir sorun yok
Bende yaklaşık bir aydır Decavit ve Omega 3 kullanıyorum. Decavitte zaten folik asit var. Her sabah kahvaltıdan sonra 1 tane içiyorum Decavit'iKızlar merhaba çok vakit bulup da katılamıyorum aranıza ama hangi ilaçları kullanıyorsunuz şuanda? Doktorum folik asiti bıraktırdı. Decavit verdi kullanımıyla alakalı da birşey söylemedi sanırım vitamin ilacı ama eczacı kafamı karıştırdı, doktorunuz kullanma talimatıyla ilgili birşey dedi mi diye sorunca.. Kullan var mı acaba günde 1 kez tok içiyorum doğru mudur?
Owww bi erkek geliyorr hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağınaKızlarrrrr çıktım doktorun yanından akıntıyı söyledim kokulu değilse aşırı değilse sorun yok normal şuan ilaç için çok erken dedi.....bu arada bebişim erkekmişşşşş idrar sonucunu bekliyorumm
Hmm tamam o zaman bir sorun yokmuş peki çok teşekkür ederim canım..Bende yaklaşık bir aydır Decavit ve Omega 3 kullanıyorum. Decavitte zaten folik asit var. Her sabah kahvaltıdan sonra 1 tane içiyorum Decavit'i
Owww bi erkek geliyorr hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına
Ama msg38 de bi baksın fotoya o erkek derse kesindir
ne demek canım ya yaşadığın korkuyu çok iyi biliyorum bende yaşıyorum ama kafanı dağıtmaya bak böyle böyle bitecek bu günlerde inşallah.hangi şehirdeydin canım senAy canım benim moral oldun ya çok Sağol. Ya evet oynaşıp duruyo bu sıpalar içerde Allah'ım onları bize bağışlasın
Ahahahahah koptum kızOglumda kendi kendime dogurdum sayılır doktor karşıma geçti sandalyeye oturdu çıkımda çocuğu aldı ama sağolsun yoksa onu da yapacaktım
Benden duymuş olma @msg38 diye bi cinsiyet uzmanı var topikte 12 haftalık usg fotonu at arkana yaslanAaa aramızda cinsiyet tahmini yapan mı var? Benim de doktorum henüz söylemedi yaaa( Meraktan çatliyiciiimmm
Hayırr. Davul gibi gerildim. Allahtan geçti.Çokmuu yedinnn nolduuuu
Burdur canım antalyaya yakın. Doktorum Isparta'da. Burası küçük bi yer fazla Seçenek yok.ne demek canım ya yaşadığın korkuyu çok iyi biliyorum bende yaşıyorum ama kafanı dağıtmaya bak böyle böyle bitecek bu günlerde inşallah.hangi şehirdeydin canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?