2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Banada saçma gelmekle birlikte ilginç geldi.ilk 2 sinde yüzük ileri geri sallandı. 2 oğlum var.3.de dairesel hareketler çizdi. Bide kaç yaşında evlencegin yada evlendigini bilen yüzük testi varmış. O daha şaşırtıcı 2 defa denedim 18 de duruyor.

merak işte
insanız napalım :=)

adamını secemıyorlar işte. halbukı adamından anlamaları lazım
cinsiyet ne olursa olsun kabulu olacagını.
hadi devlet neyse
özele ne oluyor dimi ama?
Kesinlikle. Ben arada devletede gidiyorum bebişi özlediğim zaman. Onların makine ne kadar kötüde olsa ilgileniyolar hepside doç. Hiç unutmam özele gitmiştim bigün 3 Kişiyi birden alıp içeri yatırdı herif hepimize baktı arkada çok sıra var diye. Bidada gitmedim ona. İlgili doktorlar çok Hoşuma gidiyo.

benimde rus ve cin takvmnde kiz surrendern dedigi teorilerde erkek cikti ben hep erkek hissediyorum allahtan hayirlisi bakalm daha ogrenemedim bayramdan once gtsemmiii yoksa bayramdan snraki haftayami biraksam bilemedim

o cılkını cıkarmıs. şikayet etmek lazım aslında. sonucta bırden fazla kişi almaması lazım
belkı sen rahat edemıyorsun, dimi ama?

aa cikolatali turk kayfesi oluyor ozaman seninki bende deneyeyim bakayim nasi olucak :) yorum icinde Tesekkur ederiz teyzesi ☺
çok güzel oluyor ben su yerine maden suyu koyuyorum.eğer çok şekerli istemezseniz bitter sarelle var oda çok güzel oluyor deneyin tavsiye ederim

MazlumuGetirinBana senin methini çok duydum sevgili hemşerim. Benim bebis nedir sence?
Erkek canım bu bebek bence
Kim uğraşıyor seninle ya ben test ettim onayladım kız seninki

benimde rus ve cin takvmnde kiz surrendern dedigi teorilerde erkek cikti ben hep erkek hissediyorum allahtan hayirlisi bakalm daha ogrenemedim bayramdan once gtsemmiii yoksa bayramdan snraki haftayami biraksam bilemedim
Canım 2li taramayı yaptırdıysan bayramdan sonra git bence.daha garanti ti olur cinsiyet için. Kafan karışmam erken haftalarda yanılma payı çok oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…