- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #14.361
ne saçma bişi. özel mı?Git git canımm :)) benimki prensip olarak sölemiomuş saff yerim senin prensibini dicem olmucakk :)))
Yok canım olmuyor tabi damak zevki ben toz şeker de ekliyorum daha tabi beni küçük fincan kesmiyor büyükle yapıyorumnutella mıı, nasıl oluyo kii çok merak ettim, çok tatlı olmaz mı yaa?
neden? sonuc ne olursa olsun insan merak edıyorBu arada ben 2 li test yaptırmadım.
sürahiyle iç bariYok canım olmuyor tabi damak zevki ben toz şeker de ekliyorum daha tabi beni küçük fincan kesmiyor büyükle yapıyorum
aa cikolatali turk kayfesi oluyor ozaman seninki bende deneyeyim bakayim nasi olucak :) yorum icinde Tesekkur ederiz teyzesi ☺Ay canım çekti şimdi ben fincanı ocağa koyup pisiriyorum fincanin içine de bir kaşık nutella koyuyorum enfes oluyor
Banada saçma gelmekle birlikte ilginç geldi.ilk 2 sinde yüzük ileri geri sallandı. 2 oğlum var.3.de dairesel hareketler çizdi. Bide kaç yaşında evlencegin yada evlendigini bilen yüzük testi varmış. O daha şaşırtıcı 2 defa denedim 18 de duruyor.olabilir canım. gebelık düşündüğüm zaman kız cocuk için ne arastırmalar yapmıstım ben :=)
insanız yanı. ama tabii tekrar söyluyorum, önce hayırlısını sonra kız evlat dıledım hep :=)
o yuzuk testını hıc anlamadım
saçma geldı :=)
Bu üniversite hastanesinde ama özeline gidiorum canım..amann dedim sölemezsen başka doktor mu yokk :)) hem bu gittiğim onun 4te1i fiyatına hemde 3ve4 boyutlu bakıone saçma bişi. özel mı?
özelse de ki '' prensıbıne başlatma, bosuna para vermıyoruz sıze''
merak işteBanada saçma gelmekle birlikte ilginç geldi.ilk 2 sinde yüzük ileri geri sallandı. 2 oğlum var.3.de dairesel hareketler çizdi. Bide kaç yaşında evlencegin yada evlendigini bilen yüzük testi varmış. O daha şaşırtıcı 2 defa denedim 18 de duruyor.
Kesinlikle. Ben arada devletede gidiyorum bebişi özlediğim zaman. Onların makine ne kadar kötüde olsa ilgileniyolaradamını secemıyorlar işte. halbukı adamından anlamaları lazım
cinsiyet ne olursa olsun kabulu olacagını.
hadi devlet neyse
özele ne oluyor dimi ama?
Yok çıkmadı Perşembe cuma çıkar,ben de merak içindeyimSenle 2 gün var aramızda. Senin kan sonuçların çıktımı?
hee dogruBu üniversite hastanesinde ama özeline gidiorum canım..amann dedim sölemezsen başka doktor mu yokk :)) hem bu gittiğim onun 4te1i fiyatına hemde 3ve4 boyutlu bakıo
benimde rus ve cin takvmnde kiz surrendern dedigi teorilerde erkek cikti ben hep erkek hissediyorum allahtan hayirlisi bakalm daha ogrenemedim bayramdan once gtsemmiii yoksa bayramdan snraki haftayami biraksam bilemedimBu arads Çin takvimi rus takvimi veSurrender söylediği bir test vardı kızlar 3 erkekler 4 ekleniyordu neyse bu testlerin hepsinde kız sonucu çıktı ve beta hcg 74 çıktı oda sözde kız ama benim bebis erkek inanmiyoz artık hicbiseye sadece kendime ve doktora guvencem ben tam kız çocuk hastasıyım ama hamile oldugumu ogrendigimden beri hep erkek diyodum anneler hissedermis
Canım bilseydin zaten korunmazdık ki hiçbirimiz koyverirdik giderdiOda oyüzden sölemio canımm ayy dedim yaa manyakmıyım benn :)) ameliyat oldum bende bebeğimiz olsun die tüpler tıkalıydı , bileydimm çocuk düşünene kadar boşuna korunmaZdımm
o cılkını cıkarmıs. şikayet etmek lazım aslında. sonucta bırden fazla kişi almaması lazımKesinlikle. Ben arada devletede gidiyorum bebişi özlediğim zaman. Onların makine ne kadar kötüde olsa ilgileniyolarhepside doç. Hiç unutmam özele gitmiştim bigün 3 Kişiyi birden alıp içeri yatırdı herif hepimize baktı arkada çok sıra var diye. Bidada gitmedim ona. İlgili doktorlar çok Hoşuma gidiyo.
çok güzel oluyor ben su yerine maden suyu koyuyorum.eğer çok şekerli istemezseniz bitter sarelle var oda çok güzel oluyor deneyin tavsiye ederimaa cikolatali turk kayfesi oluyor ozaman seninki bende deneyeyim bakayim nasi olucak :) yorum icinde Tesekkur ederiz teyzesi ☺
Tüm testlerim ücretsiz :)) ama banane ona randevu alınca ödeme yapıorum sonuçta :))hee dogru
sana cogu sey ucretsız oluyordu dımı
Erkek canım bu bebek benceMazlumuGetirinBana senin methini çok duydum sevgili hemşerim. Benim bebis nedir sence?
Kim uğraşıyor seninle ya ben test ettim onayladım kız seninkibi sen
bir de görümcem. çok sevınırsınız.
o da çok kız ıstemıs erkek olmus. sürekli bana erkek olacak der durur.
MazlumuGetirinBana kuzum ne ıstıyor bunlar benden
kız olcak dimi
sen de baktın . hem de o görüntü ikilinin ölçüm görüntüsüydü.
e doktorum da kız dedı. bu gıdısımde de pek emındı
Canım 2li taramayı yaptırdıysan bayramdan sonra git bence.daha garanti ti olur cinsiyet için. Kafan karışmam erken haftalarda yanılma payı çok oluyor.benimde rus ve cin takvmnde kiz surrendern dedigi teorilerde erkek cikti ben hep erkek hissediyorum allahtan hayirlisi bakalm daha ogrenemedim bayramdan once gtsemmiii yoksa bayramdan snraki haftayami biraksam bilemedim
Hangi değere göre yorum yapcaklar çok merak ediyom. Benimkide cuma çıkacak. Benim saf aids değerinide istemişYok çıkmadı Perşembe cuma çıkar,ben de merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?