2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya internette artık 13. haftadan itibaren cinsiyetin tamamen oluştuğunu ve kolayca ayırt edilebildiği yazıyor ben tam 13+6da gidicem 14 yani. Belli olur heralde. Giderken çikolata yiyip su içip öyle giricem.

Kesinlikle bebişle ilk karşılaşmalarını görmeyi o kadar istiyorum ki.. ben bebişi hiç sakınmayı düşünmüyorum yanlış mı düşünüyorum acep
Tüyünden Sak'ın canım ilk Başlarda. Bide yalnız bırakma alışsınlar birbirlerine. Nette öyle videolar varki nasıl özeniyorum onlara. Ayrıca bebeklere karşı çok hassaslar

12. Haftada baktı canım
Tamam gayet normal bence .... Daha doğrusu internette yazılanlara göre.... Beşlide senin böyle bir durum karşısında ne tepki vereceğini merak edip sormuş da olabilir,maksat muhabbet olsun diye risklerden söz eden doktorlarda var. Yüzde birlik bir ihtimali takıp düşünmek yerine 99olumlu olanı düşün.. Ben de sonuç bekliyorum içime bazen vesvese geliyor ama rahatlatmaya çalışıyorum kendimi

Kızlar şu avuç içinde Alyans testini yapan oldumu? Artık neyde ne ariycagimi şaşırdım sıkıntıdan bütün testleri uyguluyorum.
olabilir canım. gebelık düşündüğüm zaman kız cocuk için ne arastırmalar yapmıstım ben :=)
insanız yanı. ama tabii tekrar söyluyorum, önce hayırlısını sonra kız evlat dıledım hep :=)
o yuzuk testını hıc anlamadım
saçma geldı :=)

Git git canımm :)) benimki prensip olarak sölemiomuş saff yerim senin prensibini dicem olmucakk :)))
Neymiş onun prensibi. Benim bildiğim kadarıyla hani bazı adamlar varya erkek çocuk olacak illa diye. Kız olduğunu söylersek aldırmadınlar diye sölemiyomuş bazı doktorlar. Ulan dicem 6 senedir bebeğim olmadı tüp yaptık kız olursa aldırırmıyım ben hiç.

Senle 2 gün var aramızda. Senin kan sonuçların çıktımı?

adamını secemıyorlar işte. halbukı adamından anlamaları lazım
cinsiyet ne olursa olsun kabulu olacagını.
hadi devlet neyse
özele ne oluyor dimi ama?

AA belli oldu demek cinsiyet. cicim bana da doktor ilk erkek Demişti,ikili test yapılırken perinotolog bu kız bebek yüzde 80dedi. Şu an son durum bizde de kız ama ben hiçbirine inanamıyorum ANCA 4ayda net olduğunda inanırım))

Oda oyüzden sölemio canımm ayy dedim yaa manyakmıyım benn :)) ameliyat oldum bende bebeğimiz olsun die tüpler tıkalıydı , bileydimm çocuk düşünene kadar boşuna korunmaZdımm

hayvanda onun gibi sevince sonuç bu oldu. bakar tabi kocanı korumaya al
Ay Allah seni bildiği gibi yapsın doğru diyon ben onu nasıl mıncıklıyosam oda sevgisini haşince gösterir. O eşimle köpeğimin aradındaki sorun girmem Aralarına güçlü olan kazansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…