2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bitanede Dişi goldenım var bu rot. Erkek olan hergün burnunu dürtüyo. Golden göbeğimi kokluyo. Hissetmişlerdir. Seninkinin cinsi ne
benim minnak ya yorkshire terrier cinsi. Her yerimi kokluyo sonra yüzüme bakmıyo düğme burunlum

Eklentiler

• IMG_20150429_153208.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 60
benim minnak ya yorkshire terrier cinsi. Her yerimi kokluyo sonra yüzüme bakmıyo düğme burunlum
Ay ben onu yerim yaaa ıssırırım o düğme burnunu içime sokasım geldi. Çok tatlı maşallahhh. Hissetmiştir hamile olduğunu kokunu almıştır. Ne hisli yaratıklardır varya. Pabucunun dama atılacağını düşünüp hain planlar içine girmiştir bile

2 gün bayram ederimmmm dans ederim şarkı söylerim alkislarim daha niler niler
bi sen
bir de görümcem. çok sevınırsınız.
o da çok kız ıstemıs erkek olmus. sürekli bana erkek olacak der durur.

@msg38 kuzum ne ıstıyor bunlar benden
kız olcak dimi
sen de baktın . hem de o görüntü ikilinin ölçüm görüntüsüydü.
e doktorum da kız dedı. bu gıdısımde de pek emındı

İlk doktor erkek olabilir demişti, ikinci gittiğimde belli değil hiçbir şey diyemem dedi. Antalyadaki de pipiş yok dedi
Vahhhh yawrummmm ortada kaldı git biran önce tam belli olmuştur artık benim oluşmuş senin kesin kesin dir haydiiii bekletme bizi o değilde ben bu yawru mun resmini nasıl kiyip degistircem

Kesinlikle bebişle ilk karşılaşmalarını görmeyi o kadar istiyorum ki.. ben bebişi hiç sakınmayı düşünmüyorum yanlış mı düşünüyorum acep

Vahhhh yawrummmm ortada kaldı git biran önce tam belli olmuştur artık benim oluşmuş senin kesin kesin dir haydiiii bekletme bizi o değilde ben bu yawru mun resmini nasıl kiyip degistircem

Ahahaahahahahah 14. de gidicem bebeğööööm ben, doktor amcası bu sefer kızımın kukusunu göstercek bana bende buraya yükleyeceğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…