2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

3 temmuzda baktılar yaşıyodu ama değer çok düşük çıkmış.
Canım bence stres yapmadab doktoruna ulaşmayı bekle. Kötü bişey olduğunu sanmıyorum ben. Bu kadar kısa zamanda düşmez. Üzüntü ve sıkıntı çok zararlı hamilelikte evham yapma. Benim doktorum test sonuçlarını bana göstermiyor bile böyle streslere girmiyim diye.eminim bizim bilmediğimiz başka bişey vardır. Senin anladığın gibi değildir.

İnşallah canım ya bekleyeyim ben biraz. Birilerinin değerleriyle karşılaştırmamız Lazım.

Normal gibi görünüyo hatta bebeğin de erkek olabilir :) biraz araştır ben şimdi ikili test ve bhcg yazdım kk'da konuşmuş bayanlar. Çıktı hemen.

ya sonuca doktor baktı mı bişey olsaydı söylerdi doktor bence boşa evham yapıyorsun canım, bende başka şey yüzünden yapmıştım çok evham kendimi tükettiğimle kaldı canım
Kendimizi tükete tükete tükencez herhalde. Perşembe randevumda hastanenin sayfasına bi bakayım çıktı mı acaba die bunlar
Normal gibi görünüyo hatta bebeğin de erkek olabilir :) biraz araştır ben şimdi ikili test ve bhcg yazdım kk'da konuşmuş bayanlar. Çıktı hemen.
ay bende bakayım hemen

arkadaşlar doğru söylüyor canım benşmde düşüktü 50nin altındaydı ama kaçtı unuttum ve doktor büyük ihtimal erkek dedi

Sizin ne çıktı 2 li tarama testinizdeki değerler?
canım boşuna stres yapıp durma sana da bebişine de yazık. bu bakılan normal bhcg değil serbest bhcg yani FBHCG diye geçer ve bu değerle normali karıştırıp karşılaştırma benim de 14 çıkmıştı sakin ol ve lütfen şu tahlilleri doktorun mimiklerini yorumlama

Stres yapma makinesi gibiyim yattığım yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…