- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #14.641
Bak ben de senin için cinsiyet tahmininde bulunuyorum;yok kız başka maharetim olsa da deme zaten
Üzülmeyin,stres yapmayın. Biraz baktım da iki farklı hcg değerinden bahsediliyor.Ümit fakirin ekmeğidir boşver sal.
bende erkek olduğunu düşünüyorum canım içime öyle doğuyor o yüzden gebeliğimi öğrendiğimden beri pek heyecanım yok 12 haftada gittiğimde doktora cinsiyet bile demedim bu gidişimde de kendi demediği sürece sorasım yok açıkçası hayırlı evlat olsun inşallah ama kız çok istiyorum benBak ben de senin için cinsiyet tahmininde bulunuyorum;
Senin bebek Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretlerine göre erkek.
Herüfün ay boyunca yokmuş bazen,o yüzden kız olamaz. Daha detaylı anlatmaya utandım
Okuyun okuyun. Ben de seneye 2. Üniversite için sınava hazırlanıcam. Kendi mesleğimle de alakalı olacak bölüm. Yani fotoğrafçılık. Bebekle evdeyken 2.üniversiteyi de aradan çıkarıcam.Ben tıp okuyup kadın doğumcu olmaya kara verdim. Desteklerinizi bekliyorum kızlar. 5 senede alt ederim ben bu okulu. Sonra gelsin hatunlar
free bhcg ile diğer hcg değerini karıştırmayın kızlar o yüksek olanlar bhcg değeri 2li testte bakılan free bhcg değeri senin değerde normal benimde 20.3 çıkmıştı doktor gayet iyi dediSizin ne çıktı 2 li tarama testinizdeki değerler?
Erkekmi olcak şimdi bizimkilerfree bhcg ile diğer hcg değerini karıştırmayın kızlar o yüksek olanlar bhcg değeri 2li testte bakılan free bhcg değeri senin değerde normal benimde 20.3 çıkmıştı doktor gayet iyi dedi
Okuyak valla ne kaybederiz ki?Okuyun okuyun. Ben de seneye 2. Üniversite için sınava hazırlanıcam. Kendi mesleğimle de alakalı olacak bölüm. Yani fotoğrafçılık. Bebekle evdeyken 2.üniversiteyi de aradan çıkarıcam.
hiç sevmem avokadoyuAvakado , yeşil elma sıkıp için avakado Çok faydalı
AVAKADO
- Yüzde 40 lif içerir. Folik asit, potasyum, vitamin C ve B6 bakımından zengin.
- Anneye faydası: Kabızlık sorununu çözer. Bulantılarını azaltır.
- Bebeğe faydası: Beyin ve sinir gelişimini sağlar.
buraya cok az takıldıgın belli :=) çoğumuzun devam edıyorMerhaba,,14.hafta bulantılarim hala devam ediyor bir ayı gecti ymek kokuları hala kotu, sizinde bu haftada olup devam eden var mi
bir şey olsaydı eger ayrıntılıda bakan doktor soylerdı. usgden sonra kan verılıyor çünkü. endişe etme canımKızlar acil bişi sorcam size. 2 li tarama testinde bhcg Değeri kaç olmalı?
bende erkek olduğunu düşünüyorum canım içime öyle doğuyor o yüzden gebeliğimi öğrendiğimden beri pek heyecanım yok 12 haftada gittiğimde doktora cinsiyet bile demedim bu gidişimde de kendi demediği sürece sorasım yok açıkçası hayırlı evlat olsun inşallah ama kız çok istiyorum ben
33 yaşında biraz garip olacak ama olsun :)Okuyak valla ne kaybederiz ki?
Ay köpek çiftliği de açın ben bakarım köpişlere ölürüm ben onlara33 yaşında biraz garip olacak ama olsun :)
Napıp edip bu bölümü okumak istiyorum.
Benim deli herif emekli olduktan sonra köpek çiftliğinden falan bahsediyo.
İkimiz de fotoğraf işine yatkınız. Beraber stüdyo açmak daha mantıklı.
orası belli olmuyor ama genelde erkekte düşük oluyormuş değer.ama yüksek olup erkek düşük olup kızda olan var Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin hepimize inşallahErkekmi olcak şimdi bizimkiler
Annemin hamileliği de sıkıntılı ve uzun sürmüş, karnı çıkmışmış baya, hala bulanıyormışAilende uzun süren varsa uzun sürebilir canım, annenin hamileliği nasılmış? Benim bir ark. 14 haftalık hala devam ediyor bulantısı endişelenme inşallah bir an önce düzelir
benim arkadaşın sınıfında 66 yaşında teyze vardı 33 yaş genç bir yaş(kendinede pay çıkarıyor)33 yaşında biraz garip olacak ama olsun :)
Napıp edip bu bölümü okumak istiyorum.
Benim deli herif emekli olduktan sonra köpek çiftliğinden falan bahsediyo.
İkimiz de fotoğraf işine yatkınız. Beraber stüdyo açmak daha mantıklı.
Öyle tabiki canım benim.orası belli olmuyor ama genelde erkekte düşük oluyormuş değer.ama yüksek olup erkek düşük olup kızda olan var Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin hepimize inşallah
Ben de seviyorum ama başarılı olacağini düşünmüyorum. Benim ki holding batıran cinstenAy köpek çiftliği de açın ben bakarım köpişlere ölürüm ben onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?