2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bak ben de senin için cinsiyet tahmininde bulunuyorum;
Senin bebek Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretlerine göre erkek.
Herüfün ay boyunca yokmuş bazen,o yüzden kız olamaz. Daha detaylı anlatmaya utandım
bende erkek olduğunu düşünüyorum canım içime öyle doğuyor o yüzden gebeliğimi öğrendiğimden beri pek heyecanım yok 12 haftada gittiğimde doktora cinsiyet bile demedim bu gidişimde de kendi demediği sürece sorasım yok açıkçası hayırlı evlat olsun inşallah ama kız çok istiyorum ben

Ben tıp okuyup kadın doğumcu olmaya kara verdim. Desteklerinizi bekliyorum kızlar. 5 senede alt ederim ben bu okulu. Sonra gelsin hatunlar
Okuyun okuyun. Ben de seneye 2. Üniversite için sınava hazırlanıcam. Kendi mesleğimle de alakalı olacak bölüm. Yani fotoğrafçılık. Bebekle evdeyken 2.üniversiteyi de aradan çıkarıcam.

hiç sevmem avokadoyu
zaten zor bişiler yiyorum
bebiş avokado yemeyıversın
Merhaba,,14.hafta bulantılarim hala devam ediyor bir ayı gecti ymek kokuları hala kotu, sizinde bu haftada olup devam eden var mi
buraya cok az takıldıgın belli :=) çoğumuzun devam edıyor
Kızlar acil bişi sorcam size. 2 li tarama testinde bhcg Değeri kaç olmalı?
bir şey olsaydı eger ayrıntılıda bakan doktor soylerdı. usgden sonra kan verılıyor çünkü. endişe etme canım
herkesın degerı farklı cıkabılır. kimsenın degerıyle de kıyaslama kendı degerını

her seyın hayırlıısı olsun
allah, hakkımızda hayırlısı olanı verıyor cunku

Ay köpek çiftliği de açın ben bakarım köpişlere ölürüm ben onlara

benim arkadaşın sınıfında 66 yaşında teyze vardı 33 yaş genç bir yaş(kendinede pay çıkarıyor)

Ay köpek çiftliği de açın ben bakarım köpişlere ölürüm ben onlara
Ben de seviyorum ama başarılı olacağini düşünmüyorum. Benim ki holding batıran cinsten
Koç Holding'i teslim et. 3. gün iflas bayrağını çeker.
Aslında düşündüm de stüdyoma onu hiç ortak etmiyim. Evde gazete okusun,kahvede pişbirik oynasın emekli olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…