2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nice mutlu yıllar dilerim . cinsiyeti öğrenirsen hemen haber ver bize :)
of benim daha zamanım var yaa, siz cinsiyetleri sölemeye basladıkca banada sabırsızlık geliyor :)

Doktora görw canım.-3 oynuyo benimki adete göre
Bende öyle hesaplıyorum ama hamile bi arkadasım öyle olmaz doğum haftası sat.a göre hesaplanır deyince kafam karıştı. Benim de ilk olarak sat.tan 4 gün geride başladı gün gün ilerledi en son sat.a göre 4 gün ileri gitti. E öyle olunca da ikili taramaya erken mi gittim diye panikledim. Sorucam doktora bakalım haftasonu sat mı önemli usg mi diye.

ben 2 hafta antıbıyotık kullandım dişim iltihaplandıgında ,. ateş ,iltihap gibi seyler bebege daha cok zarar verıyor . oyuzden kafana takıp kendini üzme bosuna ,

Avakado , yeşil elma sıkıp için avakado Çok faydalı

AVAKADO

• Yüzde 40 lif içerir. Folik asit, potasyum, vitamin C ve B6 bakımından zengin.
  • Anneye faydası: Kabızlık sorununu çözer. Bulantılarını azaltır.
  • Bebeğe faydası: Beyin ve sinir gelişimini sağlar.

Karincalanma degilde yan yatip elimi koydugumda dalgalanma gibi elinin altinda birseyler oynuyor gibi zaten ozellikle durup dinledigimde hissedebiliyrm yururken ve ya normal zamanda degil
hareket etmesini hissetmemiz için sanırım daha çok erken 16 hafta olsun hissedelim bebişlerimiziiii=)

Arkadaşlar doğum günümü kutlayan tüm Arkadaşlara teşekkür ederim...
Biz doktor amcamızdan geldik harmony testimizi verdik ense kalınlığımız 1.26 çıktı burun kemiğimiz iyi... Bebeğimiz kıpır kıpırdı izlemelere doyamadım nasıl özlemişim belli değil
Fakat melesef doktor amcamız cinsiyeti konusunda hiç bir şey demedi erken hayal kurmayın dedi çünkü kesin değil dedi
Amaaaa bennnnn çokkkk merak ediyorum mm

doğum günün kutlu olsun. doktorunda hediyeni verir inşallah

sende haklısın iç diyolarsa iç o zaman bebişe bişey olmasın.
Canım senin için doktora bugün sordum ense kalınlığı 2 çıkan bir arkadaşım var normal mi dedim 2.50 ye kadar normal kabul ediyoruz dedi... Birde kanama odağı var dedim doktor sende de vardı dedi progestron verdim sana ben ve sürekli yatmanı istemiştim dedi ve şuanda iyisin dedi muhtemelen Arkadaşının doktoruna aynı şeyleri önermiştir dedi... Kormasın gebeliklerde bu Tür şeylerle kArşılaşılabiliyor dedi.. Ve bol su içsin dedi... Canım tekrar gecmiş olsun bol bol dinlen benimde kanama odakların vardı 3 farklı yerde ve 2 ay sürekli yattım sadece yemeklerimi Yaptım çok şükür şimdi kalmadı ama yinede doktor Yürüyüşe izin vermiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…