2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen 2 saat gezdim bişey sinmedi içime tunik bakim bakalım bide hiç bu kadar zor alışveriş yaptığımı hatırlamıyorum :)
lcw de guzel beyaz bluzler var canim sile bezinden gibi. hatta int sayfasndada var ben alirsam onu alirim diyorm rahat oluolar oncedende bol seyler giydigmden smdi okdr gobusumde olmadgndan kiyafetlerm oluo bi pant aldm ben. bide kot bluz aldm lcw den guzel seyler var bak istersen

Baktım canım ya ben azcık cinsim karşıdan görüp bu benim demem lazım. Tramvaydan indiğimi biliyorum bi gömlek için görünce benim olmalı dedim :)

Normaldir canim kafana takilacak birsey yok benimki de1130 ml 0.85 mom dun gittim doktora kotkulacak bisey yok rahat ol

Arayıp da bulamadığın çoğu şeyi orada bulabiliyosun cidden. Ama ilk yıkamada yamulup çaputa dönüyo sinir oluyorum.
Uzun zamandır uğramadım sırf bu yüzden.
Şuan ne alemde?

Baktım canım ya ben azcık cinsim karşıdan görüp bu benim demem lazım. Tramvaydan indiğimi biliyorum bi gömlek için görünce benim olmalı dedim :)
:) tabi herkese hitap eden ssyler farkli ben o tarz bol ve sile bezi bluzlri sevdigmden ilgimi cekmisti sicakta rahatta oluolar ama herkese gore degisio tabisi :)

göbek mi bebek mi nası ayırıyosunuz ya benim de sanki çıktı biraz ama göbek de vardı emin olamıyorum
Benim göbüş ilk hamileliğimde 16.haftada belirginlesmisti
Şimdi ise hiç abartmiyorum ilk gebeligimdeki 5 aylık gibi tabiki bebiş olduğunu düşünmüyorum kilo da vardı tuzlu ye su iç odem yaptı beni goren direk kaç aylık diyo 3 demeye utanıyorum çünkü herkes en az 5 aylık diyo

Bende sabahları 3 aylık akşamları 6 aylık hamile oluyorum canım Sanırım çok su içip şişiyorum.
Çok zayıfım ben hamile olduğumu öğrenmeden karnım şişmeye başlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…