2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hava okadar sıcak ki ev serin geliyo onlara Yatıp uyuyorlar paşalar

Kızlar yaaa ikili test sonuçlarını alanlar şu papp-a değerleriniz ne çıktı? Benim 2332 ml. 0,89 mom yazıyo ama sanki yüksek gibi geldi. Diğer herşey normal görünüyo riskler fln ama bu kafama takıldı randevum c.tesi.

Yok canım benimkide 1812 çıktı dün gösterdim doktora 1812 kişiden 1 i down sendrolu yani düşük risk dedi rahat ol

Aynı şeyi düşünüyorum bende inş bu hafta sonu çıkıp bakıcam ama elbise almayı düşünüyorum hem göbişi kapatır hem de bu sıcaklarda serin serin oh mis
kaç tane elbise denedim cıkk olmadı bende öyle düşünerek gitmiştim ama benim göbüş elbiseyle falan kapancak gibi değil canım :)

Evet bende 2 gün önce Kafayı yiyodum bu niye yüksek çıktı diye. Mom ve pappa beraber yorumlanıyo. Doktorun Cumartesi anlatır sana

fazla kilo alma kız şeker çıkar bakar dikkat et yeme
yok canım ya pantolonlarım falan hep aynı göbüş bildiğin 6 aylık ilk haftalarda belli olmaya başladı benim

Göbekler erken mi çıktı yaw benimki resmen sırtıma yapıştı
Dün arkadaşlarım bayağı şaşırdı beni görünce. Bildiğin göbek çıkmış.
Eşim gece almaya geldi. Arabada bana karşıdan bakmış. "Yaw senin göbeğin çıkmış" dedi :))
Benim için de tuhaf kızımda hiç yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…