2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen benimde canım 5 aylık diyelim bari nazar değimesin :)

Lcw de en son bişey yoktu yani bana göre hamiş tişörtü çoktu bi de cok acik renk ince kot vardı sonbahar da inşallah iyi şeyler gelir burda ayriyetten gebe mağazası yok
Siz netten mi baktiniz

Ay dimi ya ben rahat bi insanken herşeyi takar oldum kafama. Hayırlısıyla doğurayım seneye bi daha doğurmayı hedefliyorum
Bende canım önce bu bebişi bi kucağımıza alalım sonra allah sağlık versin arka arkaya 2 tane daha yapmayı düşünüyoruz yaş geçmeden Çok çocuk istiyoruz bakabilceğimi bilsem 4-5 olur yani Şahsen abim evden çok erken ayrıldığı için okul sebebiyle tek çocuk gibi büyüdüm. Kardeş çok başka bişi oyüzden rabbim nasip ederse bi kaç tane olsun bebişler arkadas gibi büyüsün

Been de hep tek cocuk gibiydim ve kardesimle aramda yas farki cok. O yuzden hem yaslari yakin olsun hem de en az 3 olsun istiyorum. Gozum yese 4 bile derdim hem mutevazilik yapmayalim, vatanin milletn bizim gibi kulturlu annelerden olan cocuklara ihtiyaci var

Ben bu USG fotoları nda bı kafayı seçebili yorum alt kısım ayaklı göbek kordonumu pipi mi kuku mu .3.çocugu mu alcak kucağıma anlamıyorum hiç.bende merak ediyorum senin gıbı
Kafalar zaten kocaman olduğundan herkes önce aaa kafası diyo ama bizi kafa değil bacak arası ilgilendiriyor bizde bi hoşuz gerçekten umarım şu meraktan kurtuluruz canım

Lcw de en son bişey yoktu yani bana göre hamiş tişörtü çoktu bi de cok acik renk ince kot vardı sonbahar da inşallah iyi şeyler gelir burda ayriyetten gebe mağazası yok
Siz netten mi baktiniz
bursadakindede bisi yoktu pant baska yerden almstm hicbisi yoktu bebekli tsirtte giymek istemiyorum. ama gecen gn vardi degisik seyler int sayfasndada var magazada aratinca nerde oldgnu goruosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…