- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #15.841
Eki Görüntüle 1580568
Benim kız çocuklarını yatırdı. Hadi bakem siz de uyuyun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1580568
Benim kız çocuklarını yatırdı. Hadi bakem siz de uyuyun..
evet, çok fazla yürürsen oluyor canım.
o yuzden fazla yorulmaman lazım...ben doktora bıle söylemedım :=) çünkü çok fazla yürüdüğünde veya ayakta durdugunda oluyor. o yuzden onlara dıkkat edersen ılaca da gerek kalmaz
daha önceden doktor vermişmiydi ki sen basladın ?
yaaaVermez mi sabah akşam kafam güzel gezdim iki ay :))
Yok o herkesi yatırır,sonra uyur.uykusu mu geldi yoksa
kendiside erkekmiş herhalde o bayanın yoksa onunda babasına erkek yakışırdıKızıma hamileyken eşimin bayan arkadaşlarından biri kızımız olacağını duyunca "hadi ya başkomiserime erkek yakışırdı" demişti.
Hayatımda duyduğum en dandik sözlerde ilk 1'e oynar bu..
Valla benim ilk önce gözler kararıyor, sonra dilim dolanıyor ki onu birden bastıran uykuya bağlıyorum. Sonra da uyuyordum zaten. Bir de okulda kötü oluyorum diye üçünü saat üçten sonra içiyordum sen düşün artık... :))yaaa
o hissi mi verıyor insana?![]()
hiç kullanmadım ben ondan sordumValla benim ilk önce gözler kararıyor, sonra dilim dolanıyor ki onu birden bastıran uykuya bağlıyorum. Sonra da uyuyordum zaten. Bir de okulda kötü oluyorum diye üçünü saat üçten sonra içiyordum sen düşün artık... :))
normal doğum çatır çatırsa sezeryanda kıtır kıtır olur o zaman''çatır çatır'' da neyse![]()
ikisi de bırbırınden fecinormal doğum çatır çatırsa sezeryanda kıtır kıtır olur o zamankıtır kıtır kesecekler
![]()
yürüyüşü hemen bırak vücudun uyarıyor seni canımBugün fark ettim ki yürüyüşten sonra lekelenmem oluyor ve bu durum çok sinirimi bozuyor;( Kendi kendime progestana başladım bugün tekrar. Sizce tesadüf müdür yoksa yürüyüş mü tetikliyordur?
Geçen olduğunda doktorumu aradım, resmen kızdı " Böyle şeylerin olabileceğini söylemiştim." dedi. O sebep aramadım bugün doktoru.
Dogru, bende ne gelmez reglmis diyodum o esnada.. Bana kalsa beklerdim bir kac ay daha.. Esim uyardi hamile gibi davraniyosun diyerekhissettırır tabıı kı.. hem dur bakalım daha 10. haftandasın
biraz zaman gecsın ara ara vuracaktır kasık agrıları :=)
benim en çok kasık agrılarım hamılelıgımı öğrenmeden önce olmustu![]()
Canım geçmiş olsun bence sabah doktorunu ara durumu izah et. Devam etmiyosa kanama korkma ama ihmal de etme.benim de kanamam oldu bi gece hastanede yattım düşük önleyici tedavi oldum.ve hala progesteron iğnesi oluyorum.Kızlar merhaba size bir şey soracağım nolur beni cevapsız bırakmayın:
Az evvel (gece 2.30da) tuvalete kalktim çamaşırım da kan lekesi vardı. Peceteyle baktım başka gelmedi zaten geleli epey olmus leke kurumuştu. Ben sabah olunca acile mi gideyim yoksa pazartesi kendi doktoruma mi gideyim bilemedim kararsiz kaldım. Çok korkuyorum napsam akıl verin![]()
Canim senin gibi igne oluyorum bende bisey olmaz kendi doktoruna gitKızlar merhaba size bir şey soracağım nolur beni cevapsız bırakmayın:
Az evvel (gece 2.30da) tuvalete kalktim çamaşırım da kan lekesi vardı. Peceteyle baktım başka gelmedi zaten geleli epey olmus leke kurumuştu. Ben sabah olunca acile mi gideyim yoksa pazartesi kendi doktoruma mi gideyim bilemedim kararsiz kaldım. Çok korkuyorum napsam akıl verin![]()
Tövbe tövbe... Erkeği napıyoruz ki?Cehalet böyle bir şey işte.. ben de kız istiyorum dedigimde kızı napacaksın diyen tipler var..
Bendende geldi iki kez cok korktum tabi apartopar dr gittik bakti bisey yok dedi kesenin etrafinda catlama yirtilma vs. Ama kanama ihmale gelmez hemen gidip gostermelisin. Devami gelmediyse de korkma doktorum bana pacalardan akarcasina gelirse ve cok agrin olursa tehlikeli dedi.Kızlar merhaba size bir şey soracağım nolur beni cevapsız bırakmayın:
Kızlar merhaba size bir şey soracağım nolur beni cevapsız bırakmayın: