2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım ben değilim hashimoto olan gebeler daha çok yatardi bulantısı cok olan gebelerde tsh bakılır direk.çabucak gecer insallah
Aa sen ebeymissin ne guzel :)
Benimde ilac icmeden vermstm 4 cikti...Belkide ilacin dozu yukselse gecer bulantilarim....
Peki 9 ay suren varmiydi canim

Canım geçmiş olsun bence sabah doktorunu ara durumu izah et. Devam etmiyosa kanama korkma ama ihmal de etme.benim de kanamam oldu bi gece hastanede yattım düşük önleyici tedavi oldum.ve hala progesteron iğnesi oluyorum.

Canim senin gibi igne oluyorum bende bisey olmaz kendi doktoruna git

Cevap için tşk ederim canlar. Yarin doktoruma gidecegim. Daha sonra hic gelmedi kahverengi bile gelmedi. Sadece normal sarı akıntım devam ediyor. Başından beri vardı bu akıntım. Doktora bu sarı akıntıyi diyorum progestan kullanmaya devam diyor.

Aranızda sürekli beyaz ya da sari ama heegun devam eden akıntısı olan var mı? Bende neden kesilmiyor bu meret off

Bende de çok var sarı ve beyaz akinti. Bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı kullandım ama gene oldu. Doktorum günde en az iki litre su dedi. Su çok gerekli

Bende de çok var sarı ve beyaz akinti. Bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı kullandım ama gene oldu. Doktorum günde en az iki litre su dedi. Su çok gerekli
Valla bir buçuk litre anca icebiliyorum guya su iceyim diye oruç tutmuyoz ama ne gezer gene icemiyorum yaa içim almıyor doktor da bana sıkı sıkı tembih ediyo bol su iç diye her zaman icemiyorum yaaa erik kompostosu yaptim biraz onu içebildim işte ama o da bitti hemen ayy anne olmak daha başında zor ha

Niye ki? Kesilmesi mi lazım akıntının?
Ben kendimi bildim bileli akıntım vardır. Kokulu ve yeşil falan olmadığı sürece sıkıntı olmaz diye biliyorum.
Bekarken de aynı şeyleri söylemişti doktor. Şimdi de aynı.

Nur hala toparlanamadı sanırım. Sonraaa alekta movik movik onuda bayaaadır görmüyorum. Eksildik mi yahuuu
Bulantılarla ugraşıyorum. Bi ara geçer gibi oldu sonra yine başladı.
serum da fayda etmedi zofran verdi dr.
Sanırım 9 ay kusacam ben.
8 kilo verdim.
Buralarda ne var ne yok merak ediyorum cinsiyetleri ögrenenleri. Biz bakmayacaz sanırım cinsiyete eşim süpriz olsun diyor.

Aynen canım şu içmek bana da zor geliyor. Bazen düzgün içiyorum akıntım da düzeliyor sanki genede içmeye çalışalım :))))

Aaa olur mu hiç oğlun olunca tutup pipisini koparıyorsun öyle deme
Anacım Kayserilisin var mı sizde bu kadar erkek aşkı?
Bizim bu taraflarda çok :)
Eşimin dünya umrunda değil zaten. Ama ailesini bilemiycem. Söylemiyek şimdilik en iyisi. Bayrama,düğünlere gitmiyoruz. Bizle ilgili bütün planlarını bozduk. 2. Bi şok daha yaşamasınlar

Bir oğlum olsun soyum sürsün isterler ama erkek düşkünlüğü yoktur canım tersine 1 oğulları olsada kıza düşkündür genelde bizim taraf.erkeği sadece soyun devamı diye isterler ama illa oğlum olacak diye arka arkaya dogurmaz kimse.babannemin arka arkaya 7 oğlu olmuş kızı bulana kadar doğurmuş kadın. Oğlu olmayana değilde kızı olmayana yazık derler bizim orda

Aynen bendede sut kesigi gibi akinti vardi 12.haftadan beri doktor kasinti yanma yoksa ilac kullanmaya gerek yok mantar vardir dedi.Su cok iciyorum ama hala devam ediyor....

Cinsiyet konusunda konuşmaya hep çekindim,korktum. Ama bu bebeği kızım için istedim yalan söyleyemem. Ona yoldaş olacak diye. Kardeşlik duygusunu tatsınlar istedim. Yoksa öldürseler bu işe kalkışmazdım.
O açıdan bakınca iyi oldu Allah'ın gücüne gitmesin de..
Tek endişem kız olursa riskin artması. Eşimin ailesi her ne kadar kendilerine kondurmasa da genetik bu durum. Kesinlikle eminim. Teyzesinin torunu aynı ameliyatı oldu. Görümcemin başında da var eğrilik.
Allah'ım önce sağlık,sıhhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…