- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.861
Aa sen ebeymissin ne guzel :)Yok canım ben değilim hashimoto olan gebeler daha çok yatardi bulantısı cok olan gebelerde tsh bakılır direk.çabucak gecer insallah
Gunaydin canim herkese mutlu sabahlarGünaydın kızlar
Canım geçmiş olsun bence sabah doktorunu ara durumu izah et. Devam etmiyosa kanama korkma ama ihmal de etme.benim de kanamam oldu bi gece hastanede yattım düşük önleyici tedavi oldum.ve hala progesteron iğnesi oluyorum.
Canim senin gibi igne oluyorum bende bisey olmaz kendi doktoruna git
Bendende geldi iki kez cok korktum tabi apartopar dr gittik bakti bisey yok dedi kesenin etrafinda catlama yirtilma vs. Ama kanama ihmale gelmez hemen gidip gostermelisin. Devami gelmediyse de korkma doktorum bana pacalardan akarcasina gelirse ve cok agrin olursa tehlikeli dedi.
canım bende de gelmişti, doktora gittim ama tahriş olmuştur dedi, gerçi tahriş olucak bir durumda olmadı, sonra bebeğe baktı bişey yoktu bebekte, devamı gelırse sorun, sen genede git gerçi belkide gitmişsindir doktora :))
Bende de çok var sarı ve beyaz akinti. Bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı kullandım ama gene oldu. Doktorum günde en az iki litre su dedi. Su çok gerekliCevap için tşk ederim canlar. Yarin doktoruma gidecegim. Daha sonra hic gelmedi kahverengi bile gelmedi. Sadece normal sarı akıntım devam ediyor. Başından beri vardı bu akıntım. Doktora bu sarı akıntıyi diyorum progestan kullanmaya devam diyor.
Aranızda sürekli beyaz ya da sari ama heegun devam eden akıntısı olan var mı? Bende neden kesilmiyor bu meret off
Valla bir buçuk litre anca icebiliyorum guya su iceyim diye oruç tutmuyoz ama ne gezer gene icemiyorum yaa içim almıyorBende de çok var sarı ve beyaz akinti. Bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı kullandım ama gene oldu. Doktorum günde en az iki litre su dedi. Su çok gerekli
Niye ki? Kesilmesi mi lazım akıntının?Cevap için tşk ederim canlar. Yarin doktoruma gidecegim. Daha sonra hic gelmedi kahverengi bile gelmedi. Sadece normal sarı akıntım devam ediyor. Başından beri vardı bu akıntım. Doktora bu sarı akıntıyi diyorum progestan kullanmaya devam diyor.
Aranızda sürekli beyaz ya da sari ama heegun devam eden akıntısı olan var mı? Bende neden kesilmiyor bu meret off
alekta movik movik canım nerelerdesinn.
Bulantılarla ugraşıyorum. Bi ara geçer gibi oldu sonra yine başladı.Nur hala toparlanamadı sanırım. Sonraaaalekta movik movik onuda bayaaadır görmüyorum. Eksildik mi yahuuu
Aaa olur mu hiç oğlun olunca tutup pipisini koparıyorsun öyle demeTövbe tövbe... Erkeği napıyoruz ki?
Evlat işte ötesi var mı?
Yok canım o kadar sürmez ilacın dozunu tekrar görüş normale dönünce kesilir belki bulantıAa sen ebeymissin ne guzel :)
Benimde ilac icmeden vermstm 4 cikti...Belkide ilacin dozu yukselse gecer bulantilarim....
Peki 9 ay suren varmiydi canim
Valla bir buçuk litre anca icebiliyorum guya su iceyim diye oruç tutmuyoz ama ne gezer gene icemiyorum yaa içim almıyordoktor da bana sıkı sıkı tembih ediyo bol su iç diye her zaman icemiyorum yaaa erik kompostosu yaptim biraz onu içebildim işte ama o da bitti hemen ayy anne olmak daha başında zor ha
Anacım Kayserilisin var mı sizde bu kadar erkek aşkı?Aaa olur mu hiç oğlun olunca tutup pipisini koparıyorsun öyle deme
Bir oğlum olsun soyum sürsün isterler ama erkek düşkünlüğü yoktur canım tersine 1 oğulları olsada kıza düşkündür genelde bizim taraf.erkeği sadece soyun devamı diye isterler ama illa oğlum olacak diye arka arkaya dogurmaz kimse.babannemin arka arkaya 7 oğlu olmuş kızı bulana kadar doğurmuş kadın. Oğlu olmayana değilde kızı olmayana yazık derler bizim ordaAnacım Kayserilisin var mı sizde bu kadar erkek aşkı?
Bizim bu taraflarda çok :)
Eşimin dünya umrunda değil zaten. Ama ailesini bilemiycem. Söylemiyek şimdilik en iyisi. Bayrama,düğünlere gitmiyoruz. Bizle ilgili bütün planlarını bozduk. 2. Bi şok daha yaşamasınlar
selamlar, ben geldim
yine her zamanki gibi ne berbat bi gün
12-14 haftadan sonra iyileşme oluyo diyolar bi de :))selamlar, ben geldim
iyileşme bile olsa12-14 haftadan sonra iyileşme oluyo diyolar bi de :))
Aynen bendede sut kesigi gibi akinti vardi 12.haftadan beri doktor kasinti yanma yoksa ilac kullanmaya gerek yok mantar vardir dedi.Su cok iciyorum ama hala devam ediyor....Bende de çok var sarı ve beyaz akinti. Bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı kullandım ama gene oldu. Doktorum günde en az iki litre su dedi. Su çok gerekli
Bugun azicik bulandı benim geciyo galiba tü tü masallahselamlar, ben geldim
Tamam canim tsekkur ederim cvplarin icinYok canım o kadar sürmez ilacın dozunu tekrar görüş normale dönünce kesilir belki bulantı
Cinsiyet konusunda konuşmaya hep çekindim,korktum. Ama bu bebeği kızım için istedim yalan söyleyemem. Ona yoldaş olacak diye. Kardeşlik duygusunu tatsınlar istedim. Yoksa öldürseler bu işe kalkışmazdım.Bir oğlum olsun soyum sürsün isterler ama erkek düşkünlüğü yoktur canım tersine 1 oğulları olsada kıza düşkündür genelde bizim taraf.erkeği sadece soyun devamı diye isterler ama illa oğlum olacak diye arka arkaya dogurmaz kimse.babannemin arka arkaya 7 oğlu olmuş kızı bulana kadar doğurmuş kadın. Oğlu olmayana değilde kızı olmayana yazık derler bizim orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?