- 21 Şubat 2012
- 153
- 125
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.821
Aa aa, babana da sen yakışmamışsın ama kısmet.. Deseydin. Dengesiz yaKızıma hamileyken eşimin bayan arkadaşlarından biri kızımız olacağını duyunca "hadi ya başkomiserime erkek yakışırdı" demişti.
Hayatımda duyduğum en dandik sözlerde ilk 1'e oynar bu..
Çok normal :) hatta şanslısın bence keyfini sürSelamm Ocak anneleri ben Şubat annelerinden :) size bir sorum olacaktı, ben Şanslı anne adaylarındanım pek ağrım sızım ve mide bulantım olmadı.. Ama arada kasıklarımda batma olurdu oda 10. Hafta itibariyle durdu sayılır.. Bu normal mi yoksa endişelenmelimiyim
Herkesin bulantısı rahatsızlıgı olmak zorunda degil canim, keyfini çikarSelamm Ocak anneleri ben Şubat annelerinden :) size bir sorum olacaktı, ben Şanslı anne adaylarındanım pek ağrım sızım ve mide bulantım olmadı.. Ama arada kasıklarımda batma olurdu oda 10. Hafta itibariyle durdu sayılır.. Bu normal mi yoksa endişelenmelimiyim
Şiddetle sana Katılıyorum... Normal doğum yapınca Çatır Çatır doğurdum diye böbürlenmeler var, herkes ister normal yapmak ama bedenim ve psikolojim buna müsait değilse hiç de kasamam :)öyle kadınları da sevmıyorum ben. tamam anne olacagız
içimizden insan cıkaracagız ama, önce benım saglıgım sonra bebiş önemlı bana göre.
ben iyi olmazsam bebek nasıl olacak?
herkes uzerıne alınmasın ama aşırı derecede normal doguma takıntılı olan ıcın soyluyorum; kadın normal yapamayacak dıye aglıyor ya.. neymıs o ılk anı görmelıymıs.. ee olmuyor işte tehlıkedesın, neyın pesindesın sen, kıme neyi ıspat edeceksın arkadasım?
ben mesela buyuk konusmak ıstemıyorum ama normal benım harcım degıl. ve bundan sonra kımseye sezeryan dusundugumu soylemeyecegım çünkü büyük konusturuyorlar insanı.
bakalım ben o anı kaldırabılecek mıyım? ne yani sadece bebegın oradan cıkması mı önemli, anne önemlı degıl mı?
canının kıymetını bılmeyen annelere cok kızıyorum. ileride dogum anı anlatacaklar dıye kendılerını ne hale sokuyorlar.
Selamm Ocak anneleri ben Şubat annelerinden :) size bir sorum olacaktı, ben Şanslı anne adaylarındanım pek ağrım sızım ve mide bulantım olmadı.. Ama arada kasıklarımda batma olurdu oda 10. Hafta itibariyle durdu sayılır.. Bu normal mi yoksa endişelenmelimiyim
''çatır çatır'' da neyseŞiddetle sana Katılıyorum... Normal doğum yapınca Çatır Çatır doğurdum diye böbürlenmeler var, herkes ister normal yapmak ama bedenim ve psikolojim buna müsait değilse hiç de kasamam :)
Çok normal :) hatta şanslısın bence keyfini sür
Çok teşekkürler kızlar.. Sadece batmalar filan olmalı gibi sanki.. Yada çok hissetmiyorum, regl öncesi ağrısından bile hafif bir ağrı oluşuyor, varla yok arasında gidip geliyor neyse ben biraz evhamlanıyorum galibaHerkesin bulantısı rahatsızlıgı olmak zorunda degil canim, keyfini çikar
ara sıra kasık agrısı ve bulantı dısında benım de sorunum yok.Selamm Ocak anneleri ben Şubat annelerinden :) size bir sorum olacaktı, ben Şanslı anne adaylarındanım pek ağrım sızım ve mide bulantım olmadı.. Ama arada kasıklarımda batma olurdu oda 10. Hafta itibariyle durdu sayılır.. Bu normal mi yoksa endişelenmelimiyim
Benim gibi birilerinin olması çok sevindirdi beniHayirli olsun. Ben de senin gibiyim cok sukur endiselenmene gerek yok :)
Yaa rahim genişlerken hissettirmezmi yani.. Gerçi vücudumdan 3,5 kilo dermoid kist alındığındada doktorum, hiçmi farketmediniz demişti pek bir vurdumduymazlık bende canımara sıra kasık agrısı ve bulantı dısında benım de sorunum yok.
ne olacaktı ki canım başka, anayız ya hani illa acıdan ölmemız mı lazım
hissettırır tabıı kı.. hem dur bakalım daha 10. haftandasınYaa rahim genişlerken hissettirmezmi yani.. Gerçi vücudumdan 3,5 kilo dermoid kist alındığındada doktorum, hiçmi farketmediniz demişti pek bir vurdumduymazlık bende canım
He daha çocuk büyüyünce "senin için saçımı süpürge ettim" diyecen.ara sıra kasık agrısı ve bulantı dısında benım de sorunum yok.
ne olacaktı ki canım başka, anayız ya hani illa acıdan ölmemız mı lazım
evet, çok fazla yürürsen oluyor canım.Bugün fark ettim ki yürüyüşten sonra lekelenmem oluyor ve bu durum çok sinirimi bozuyor;( Kendi kendime progestana başladım bugün tekrar. Sizce tesadüf müdür yoksa yürüyüş mü tetikliyordur?
Geçen olduğunda doktorumu aradım, resmen kızdı " Böyle şeylerin olabileceğini söylemiştim." dedi. O sebep aramadım bugün doktoru.
bak onu derimHe daha çocuk büyüyünce "senin için saçımı süpürge ettim" diyecen.
Hakkını ver hakkını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?