2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba
Bende uzun zamandır takip ediyorum.
ALLAH bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Kilo almak biraz ürkütüyor. Zaten ideal kilomun biraz üstünde hamile kaldım. Inşallah çok almam.

Selamm Ocak anneleri ben Şubat annelerinden :) size bir sorum olacaktı, ben Şanslı anne adaylarındanım pek ağrım sızım ve mide bulantım olmadı.. Ama arada kasıklarımda batma olurdu oda 10. Hafta itibariyle durdu sayılır.. Bu normal mi yoksa endişelenmelimiyim

Kızıma hamileyken eşimin bayan arkadaşlarından biri kızımız olacağını duyunca "hadi ya başkomiserime erkek yakışırdı" demişti.
Hayatımda duyduğum en dandik sözlerde ilk 1'e oynar bu..
Aa aa, babana da sen yakışmamışsın ama kısmet.. Deseydin. Dengesiz ya

Çok normal :) hatta şanslısın bence keyfini sür

Herkesin bulantısı rahatsızlıgı olmak zorunda degil canim, keyfini çikar

Şiddetle sana Katılıyorum... Normal doğum yapınca Çatır Çatır doğurdum diye böbürlenmeler var, herkes ister normal yapmak ama bedenim ve psikolojim buna müsait değilse hiç de kasamam :)

Hayirli olsun. Ben de senin gibiyim cok sukur endiselenmene gerek yok :)

Merhabalar ben 2013 Mayıs annesiyim Nilay duru adında bir kızım var inşallah ocak 2016 annesi de olacağım 13 +2 haftalik hamileliyim duru da hamileligim çok kötü geçmişti bu kızimda daha iyiyim . Sezeryanla doğum yaptım pişman da değilim ama yapabilen normal doğum yapsın gaz sancısı oluyor çünkü ama kızımın herseyiylede ilgilenmistim şimdiden doğumu düşünüp gerilmeyin benim doktorum müzik açmıştı bana belden aşagisi uyuştu kızım doguncada hemen hemşire gogsume koydu çok güzeldi. Herkese Rabbim bebeklerini kucağına almayi nasip etsin

Çok normal :) hatta şanslısın bence keyfini sür
Herkesin bulantısı rahatsızlıgı olmak zorunda degil canim, keyfini çikar
Çok teşekkürler kızlar.. Sadece batmalar filan olmalı gibi sanki.. Yada çok hissetmiyorum, regl öncesi ağrısından bile hafif bir ağrı oluşuyor, varla yok arasında gidip geliyor neyse ben biraz evhamlanıyorum galiba

ara sıra kasık agrısı ve bulantı dısında benım de sorunum yok.
ne olacaktı ki canım başka, anayız ya hani illa acıdan ölmemız mı lazım

merhaba bende subat annesi olucam ikinci bebegim cinsiyet tahmini yapan varmi tabi once saglikli olsunlarda bi tane oglusum var migde bulantim cok hergun olmasada iki uc gunde bir kusmam oluyo gercktn zor geciyo surekli sag kasigimda batma oluyo oturup kalkinca fln kisaca zor geciyo bu arada bizde 10 haftalik olduk..

ara sıra kasık agrısı ve bulantı dısında benım de sorunum yok.
ne olacaktı ki canım başka, anayız ya hani illa acıdan ölmemız mı lazım
Yaa rahim genişlerken hissettirmezmi yani.. Gerçi vücudumdan 3,5 kilo dermoid kist alındığındada doktorum, hiçmi farketmediniz demişti pek bir vurdumduymazlık bende canım

Bugün fark ettim ki yürüyüşten sonra lekelenmem oluyor ve bu durum çok sinirimi bozuyor;( Kendi kendime progestana başladım bugün tekrar. Sizce tesadüf müdür yoksa yürüyüş mü tetikliyordur?
Geçen olduğunda doktorumu aradım, resmen kızdı " Böyle şeylerin olabileceğini söylemiştim." dedi. O sebep aramadım bugün doktoru.

Yaa rahim genişlerken hissettirmezmi yani.. Gerçi vücudumdan 3,5 kilo dermoid kist alındığındada doktorum, hiçmi farketmediniz demişti pek bir vurdumduymazlık bende canım
hissettırır tabıı kı.. hem dur bakalım daha 10. haftandasın
biraz zaman gecsın ara ara vuracaktır kasık agrıları :=)
benim en çok kasık agrılarım hamılelıgımı öğrenmeden önce olmustu

evet, çok fazla yürürsen oluyor canım.
o yuzden fazla yorulmaman lazım...ben doktora bıle söylemedım :=) çünkü çok fazla yürüdüğünde veya ayakta durdugunda oluyor. o yuzden onlara dıkkat edersen ılaca da gerek kalmaz

daha önceden doktor vermişmiydi ki sen basladın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…