2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Vermez mi sabah akşam kafam güzel gezdim iki ay :))

hiç kullanmadım ben ondan sordum
çok yorulunca ve yürüyünce oluyor, onu anladıktan sonra doktora söylemeye gerek görmedım

yürüyüşü hemen bırak vücudun uyarıyor seni canım

Dogru, bende ne gelmez reglmis diyodum o esnada.. Bana kalsa beklerdim bir kac ay daha.. Esim uyardi hamile gibi davraniyosun diyerek .. Pek hamile kalicagimi ummuyodum sanirim

Kızlar merhaba size bir şey soracağım nolur beni cevapsız bırakmayın:

Az evvel (gece 2.30da) tuvalete kalktim çamaşırım da kan lekesi vardı. Peceteyle baktım başka gelmedi zaten geleli epey olmus leke kurumuştu. Ben sabah olunca acile mi gideyim yoksa pazartesi kendi doktoruma mi gideyim bilemedim kararsiz kaldım. Çok korkuyorum napsam akıl verin

Canım geçmiş olsun bence sabah doktorunu ara durumu izah et. Devam etmiyosa kanama korkma ama ihmal de etme.benim de kanamam oldu bi gece hastanede yattım düşük önleyici tedavi oldum.ve hala progesteron iğnesi oluyorum.

Canim senin gibi igne oluyorum bende bisey olmaz kendi doktoruna git

Bendende geldi iki kez cok korktum tabi apartopar dr gittik bakti bisey yok dedi kesenin etrafinda catlama yirtilma vs. Ama kanama ihmale gelmez hemen gidip gostermelisin. Devami gelmediyse de korkma doktorum bana pacalardan akarcasina gelirse ve cok agrin olursa tehlikeli dedi.

canım bende de gelmişti, doktora gittim ama tahriş olmuştur dedi, gerçi tahriş olucak bir durumda olmadı, sonra bebeğe baktı bişey yoktu bebekte, devamı gelırse sorun, sen genede git gerçi belkide gitmişsindir doktora :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…