2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Progestan biraz fazla akinti yapıyor bende jel olarak kullandim 12.haftaya kadar akintim asıriydi.Doktor normal dedi.Onu kestim akintim sut kesigine dondu mantar olmus ama onada ilac vermedi bol sivi onerdi sadece.

Kız olsa da sorun edeceklerini sanmıyorum canım hoş etseler kaç yazar onlara ne.genelde cocuktaki iyi olan özellikleri benzetirler diğerlerini kondurmaz kimse kendine toplum olarak genelimiz böyle malesef.bunda bir sorun olmaz inşallah canım iyi şeyler düşün

Kızlar annanemiz bugün bebişe yatak odası Takım'ı almış hediye gerçi daha cinsiyeti bile belli değil ama o bizden daha Heyecanlı ilk torun olduğu için.... Aslında acele etme sonra belki hayal kırıklığına uğratsın çok erken diyorum ama dinleyen kim şimdide bebek arabalarını araştırıyor

Eklentiler

• image.webp
    36 KB · Görüntüleme: 127
  • image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 112
  • image.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 118
İyi günlerde kullanın canım

selam herkese ya geçen hafta arada kasık batması faln oluyodu bu hafta hiç olmuyo rahatım ağrı batma falan yok bayadır normal mi sizcee
olsa niye oldu olmasa niye yok paranoyak olmak böyle bişey işte

akıntılarınız genelde ne renk kızlar?
Benim de sarı ve yoğun oluyor yaa uf puff

Sürekli olmasi beni cok rahatsiz ediyor. Günlük kullansam kaşıntı yapıyor kullanmasam surekli camasir değiştirme fe sıkıntı oluyor. Bitmesini bekledigim ilk sey bulantılarim ikincisi de bu akinti sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…