2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende korse alirim diyorum ozel korseler varmis diye duydum yada kusak.ama sezeryan olursa sezeryan icin farkliymis galiba arkadasim demisti sezeryandan 2 3 gun sonra kullanmistim diye.

Kizlar ben yeni hamileyim sizin bilginiz i almak istedim adryimi ik igun gecti gititm kanda1212 cikti normalmi yuksekmi bu deger tekrar baktirmadim .sali glkeseyi gormeye gidicem ama heycanliyim tecrubesi olanlar yarimci olabilirmi

Kizlar ben yeni hamileyim sizin bilginiz i almak istedim adryimi ik igun gecti gititm kanda1212 cikti normalmi yuksekmi bu deger tekrar baktirmadim .sali glkeseyi gormeye gidicem ama heycanliyim tecrubesi olanlar yarimci olabilirmi
2 güne rağmen çok iyi çıkmış değerin canım birkaç güne kese bile görünür maşallah

Hayırlı olsun:))) doktor kan testinden 10 gün sonra kese için çağırmıştı beni sonra, 15 gün daha sonra kalp atışı için çağırmıştı.

Kızlar size demeyi unuttum rüyamda elma yiyordum çok tatlıydı.uyandım rüya tabirine baktım rüya sahibinin çok güzel bir kız evladı olur yazıyor ve aklıma nereden geldiyse kalktığımdan beri ağzımda Gülce ismi var sürekli tekrarlayıp duruyorum anlamı da gül gibi güle benzeyen demekmiş. Ayyy kızım mı olacak acaba çok heyecanlandım

CanımUOTE="msg38, post: 41760005, member: 311235"]Kızlar size demeyi unuttum rüyamda elma yiyordum çok tatlıydı.uyandım rüya tabirine baktım rüya sahibinin çok güzel bir kız evladı olur yazıyor ve aklıma nereden geldiyse kalktığımdan beri ağzımda Gülce ismi var sürekli tekrarlayıp duruyorum anlamı da gül gibi güle benzeyen demekmiş. Ayyy kızım mı olacak acaba çok heyecanlandım[/QUOTE]
Canım benumde esim rüyasında elma yiyormus hemde kırmızı ben daha hamile değildim tabur senibki gibi kiz olacağını söyledi ve şuan bebisimiz kizzz:))

Canım kese için hemen gitme UOTE="glyahmet, post: 41759975, member: 408909"]Kizlar ben yeni hamileyim sizin bilginiz i almak istedim adryimi ik igun gecti gititm kanda1212 cikti normalmi yuksekmi bu deger tekrar baktirmadim .sali glkeseyi gormeye gidicem ama heycanliyim tecrubesi olanlar yarimci olabilirmi[/QUOTE]
Canım kese için hemen gitme çünkü kan degerlerin yukselsede kese daha yeni yeni oluşuyor bende ogrendikten iki üç gün sonra gitmiştim doktor daha olusum aşamasında bişey soyleyemiyorum demişti uc gün sonra tekrar gel dediginde hayırlı olsun kese oluşmuş demişti

Canım benumde esim rüyasında elma yiyormus hemde kırmızı ben daha hamile değildim tabur senibki gibi kiz olacağını söyledi ve şuan bebisimiz kizzz:))[/QUOTE]
hadi gozunuz aydin :) bende heyecanlandim bak elma gormek istiyorum bendeeee :) saka bi yana saglikli olsunda :) MazlumuGetirinBana isimde cok guzelmis ismiyle yasasin cimcime :)

[/QUOTE]
Canım benumde esim rüyasında elma yiyormus hemde kırmızı ben daha hamile değildim tabur senibki gibi kiz olacağını söyledi ve şuan bebisimiz kizzz:))[/QUOTE]
Hadi ya daha çok heyecanlandım şimdi

Canım benumde esim rüyasında elma yiyormus hemde kırmızı ben daha hamile değildim tabur senibki gibi kiz olacağını söyledi ve şuan bebisimiz kizzz:))
hadi gozunuz aydin :) bende heyecanlandim bak elma gormek istiyorum bendeeee :) saka bi yana saglikli olsunda :) MazlumuGetirinBana isimde cok guzelmis ismiyle yasasin cimcime :)[/QUOTE]
İsim de enteresan daha önce hiç duymadım ama rüyamda görmüş olabilirim bayağı uzun bir ruyaydi çünkü her anını kesik kesik hatırlıyorum. Uyandım aklıma geldi bir de soyadımız Güzel. Gülce Güzel de uyumlu oluyor

Çok güzel bir isim bizim lisede vardı tanıdığım bir gülce✌evet çok güzeldi

Süpermiş sağlıklı güzel günlerde kullanın inşsllah

Çok güzel bir isim bizim lisede vardı tanıdığım bir gülce✌evet çok güzeldi
İnşallah hayırlı sağlıklı bir kızdır çok heyecanlandım gerçekten. Bir oğlum var ve cooookkk istiyorum.Gülce ismini ilk defa duydum ama sabahtan beri sanki onu çağırıyorum gibi seslenip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…