- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.921
ye ye bisi olmaz ben daha ilk haftafa yemistim esimden gizlibi sıkıntı olmaz heralde ben de yesem ya
bende korse alirim diyorum ozel korseler varmis diye duydum yada kusak.ama sezeryan olursa sezeryan icin farkliymis galiba arkadasim demisti sezeryandan 2 3 gun sonra kullanmistim diye.kızlar doğumdan sonra karın nasıl toparlanır bilen var mı, hani kuşak falan sarıyor kimi karnına onu bilen var mı, zaten bi arkadaş konu açmış bununla ilgili ama benimde bazen aklıma geliyor, gerçi o günleri görebilecekmiyiz o da ayrı
amin inşallah. allah kolayklık versın hepımıze
evet en cok ben anayım şuan
çünkü 2 aydır bıtmek bılmeyen bulantılar ve kusmalar yasadım. en çok ben anayım
ayyBende çoookkk fazla anayım hiç kesilmedi bulantım, korkuyorum 9ay sürecek
Bende aynıyım canım malesef iyiydim kaç gündür ya çok kötü oldum eşim nöbete gitti parfüm sıkmış bide odaya girdim daha beter oldumBen yine bulanmaya başladım. Kimin gözü vardı? Çabuk söylesin valla kızmıycam
2 güne rağmen çok iyi çıkmış değerin canım birkaç güne kese bile görünür maşallahKizlar ben yeni hamileyim sizin bilginiz i almak istedim adryimi ik igun gecti gititm kanda1212 cikti normalmi yuksekmi bu deger tekrar baktirmadim .sali glkeseyi gormeye gidicem ama heycanliyim tecrubesi olanlar yarimci olabilirmi
Hayırlı olsun:))) doktor kan testinden 10 gün sonra kese için çağırmıştı beni sonra, 15 gün daha sonra kalp atışı için çağırmıştı.Kizlar ben yeni hamileyim sizin bilginiz i almak istedim adryimi ik igun gecti gititm kanda1212 cikti normalmi yuksekmi bu deger tekrar baktirmadim .sali glkeseyi gormeye gidicem ama heycanliyim tecrubesi olanlar yarimci olabilirmi
Canım benumde esim rüyasında elma yiyormus hemde kırmızı ben daha hamile değildim tabur senibki gibi kiz olacağını söyledi ve şuan bebisimiz kizzz:))[/QUOTE]CanımUOTE="msg38, post: 41760005, member: 311235"]Kızlar size demeyi unuttum rüyamda elma yiyordum çok tatlıydı.uyandım rüya tabirine baktım rüya sahibinin çok güzel bir kız evladı olur yazıyor ve aklıma nereden geldiyse kalktığımdan beri ağzımda Gülce ismi var sürekli tekrarlayıp duruyorum anlamı da gül gibi güle benzeyen demekmiş. Ayyy kızım mı olacak acaba çok heyecanlandım
hadi gozunuz aydin :) bende heyecanlandim bak elma gormek istiyorum bendeeee :) saka bi yana saglikli olsunda :)Canım benumde esim rüyasında elma yiyormus hemde kırmızı ben daha hamile değildim tabur senibki gibi kiz olacağını söyledi ve şuan bebisimiz kizzz:))
Çok güzel bir isim bizim lisede vardı tanıdığım bir gülce✌evet çok güzeldiKızlar size demeyi unuttum rüyamda elma yiyordum çok tatlıydı.uyandım rüya tabirine baktım rüya sahibinin çok güzel bir kız evladı olur yazıyor ve aklıma nereden geldiyse kalktığımdan beri ağzımda Gülce ismi var sürekli tekrarlayıp duruyorum anlamı da gül gibi güle benzeyen demekmiş. Ayyy kızım mı olacak acaba çok heyecanlandım
Süpermiş sağlıklı güzel günlerde kullanın inşsllahKızlar annanemiz bugün bebişe yatak odası Takım'ı almış hediye gerçi daha cinsiyeti bile belli değil ama o bizden daha Heyecanlı ilk torun olduğu için.... Aslında acele etme sonra belki hayal kırıklığına uğratsın çok erken diyorum ama dinleyen kim şimdide bebek arabalarını araştırıyor
İnşallah hayırlı sağlıklı bir kızdır çok heyecanlandım gerçekten. Bir oğlum var ve cooookkk istiyorum.Gülce ismini ilk defa duydum ama sabahtan beri sanki onu çağırıyorum gibi seslenip duruyorumÇok güzel bir isim bizim lisede vardı tanıdığım bir gülce✌evet çok güzeldi
Valla ev çok kötü kokuyo sanki. Böğürüp durdum :) Her odada sprey var halbuki.Bende aynıyım canım malesef iyiydim kaç gündür ya çok kötü oldum eşim nöbete gitti parfüm sıkmış bide odaya girdim daha beter oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?