2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı olsun inşallah.
Hoş olurdu minik bi kız :)

Su içmezsek daha kötü bırakmamamiz lazım hic

Bende de bazen süt kesigi gibi geliyor. Ama bazen düzeliyor sonra bazen yine öyle oluyor. Hic anlam veremedim evet bol su icmek lazim ama o da zor ya

benimde var canim cok ayakta kalinca daha cok geliyor.doktor ilk haftalarda 1 hafta progestan kullandirtti. bırakınca yine basladi. normal diyor. sanirim adet olamiyoruz rahim kendini temizliyor. ben boyle düşünüyorum.

Olabilir tabi ama neden bazi hamilelerde oluyor da bazılarında olmuyor ki...

hadi gozunuz aydin :) bende heyecanlandim bak elma gormek istiyorum bendeeee :) saka bi yana saglikli olsunda :) MazlumuGetirinBana isimde cok guzelmis ismiyle yasasin cimcime :)
İsim de enteresan daha önce hiç duymadım ama rüyamda görmüş olabilirim bayağı uzun bir ruyaydi çünkü her anını kesik kesik hatırlıyorum. Uyandım aklıma geldi bir de soyadımız Güzel. Gülce Güzel de uyumlu oluyor[/QUOTE]
benim bi tanidigimin ismiydi daha dogrusu gül du ama gulce dedirtiyordu :) evet guzel olmus ismiyle geliyor bebisin annesi. Allah gonlune göre vermistir insallah. benimde ruyalarimda ikidir erkek bebek veriliyor kucagima ismi bile soylendi. daha hamile kalmadan oncede gormustum ozamanda ismiyle senin bu bebek demislerdi. sarisin beyaz tenliydi. ben beyaz tenliyim ama ikimizinde saclari kara nerden ciktiysa sari :) bende ondan midir bilmem ama hep erkek hissediyorum.

İnşallah hayırlı sağlıklı bir kızdır çok heyecanlandım gerçekten. Bir oğlum var ve cooookkk istiyorum.Gülce ismini ilk defa duydum ama sabahtan beri sanki onu çağırıyorum gibi seslenip duruyorum
Benimde dun kuyumculuk dersi hocamin kizi olmus adini da gulce koymuslar ayrica esimin teyzesinin torunu var onunda adi gulce cok guzel bir kiz seninde kizin olursa gercekten guzel bir isim bende dusunmuyor degilim ama simdilik irem isminde kararliyim eger kiz olursa :)

Arkadaşlar merhaba, icinizde ikili test sonucunda free beta HCG si yüksek çıkan var mi? Bu ne demek? Kötü bir şey mi, doktor sonuçların normal dedi telefonda ama aklım takildi

annişler iyi akşamlar çok kafama takıyorum ben bebişimi ya iyi mi nasıl diye siz de böyle misiniz
evet canim bende oyleyim ama oyle olmamin sebebi akdeniz anemisi tasiyicisi olmam. kanim düşüyor endişelendiriyor um ona yeterli kan gidiyormudur vs diye. Allah im hepimizin bebegini korusun insallah. Amin.

Kizlar bugun lcw den kot pantolon aldim ama surekli asagi dusuyor kendi bedenimi aldim ama durum kotu surekli cekip duracakmiyim siz nasil yapiyorsunuz hamile pantolonlarını bir beden kucuk mu aliyorsunuz

Kizlar bugun lcw den kot pantolon aldim ama surekli asagi dusuyor kendi bedenimi aldim ama durum kotu surekli cekip duracakmiyim siz nasil yapiyorsunuz hamile pantolonlarını bir beden kucuk mu aliyorsunuz
benim aldığım bi tane öyle göbek kısmı tam olmuyo düşüyo göbiş büyüdükçe olucak bence kilo almaya da başlarız yakın zaman da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…