2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar nasılsınız. Benim kusmalar çok şükür azaldı ama bulantı tam gaz. Bir de kasık ve karın ağrım da sürekli. Nasipse Çarşamba gidip hayır haberlerini bir alsam çok rahatlıyacam.
Sizler iyisiniz dimi? Öpüyorum sizi ve bebişlerinizi

gunaydin canim bizde iyiyiz kahvalti yapiyoruz cok sukur beni zorlayan bulanti ve kusmalarm olmadi ama benim 12.haftadan snra aksam yemeklernden sonra istifralarim ortaya cikti bakalm o nezaman biticek.alirsin canim insallah icini ferah tut hepimiz yaşıyoruz bu endiseleri ama meleklerimiz iyi cok sukur :)

Günaydın, en azından birseylerin bitiyor veya azalıyor olması güzel birşey, bende de kusma bitti Allahima sukurler olsun, bulantı da gun içinde arada yokluyor, inşallah 4. Ayla bitecek, zor bir sureçti bulanan lisanlar için, hem fizyolojini etkiliyor hem psikolojisini insanın, hamile olduğunu anlayamiyor insan,,,

Hayirli kandiller kızlar. Rabbim gonlumuzde olani hakkımızda hayırlı eylesin,hakkımızda hayırlı olani gönlümüze razı etsin. gece inanılmaz bir baş ağrısı çektim. Öyle böyle değil. Migrenim var zaten alışkınim baş ağrılarına ama kez değişikti. Nabız 90 üzeri tansiyonum düşüktü.nabzimiz hamilelikte kaç olmalı acaba?

Aynen folbiol ne alaka yaaa.
Mesela benim demir depolarim bos.
Hatta annem hastane yatmisti hemsireyle sohbet etmistik hem hashimoto hem akdeniz anemisi var dedim nasil yasiosun halsizlikle dedi dusunki ne halde degerlerim.Ama demir hapını onceden sadece regl doneminde icerdim kilo yapiyo diye e bide tiroidle gelen kilo hemen gitmiyo malesef.
Ama sen pekmez iciyorum diosun e yumurtada sebzedede demir varmis diye biliyorum onlardada aliosundur illaki.
Bence yine fakulteye git ama dahiliye doktoruna sonucta o prof oluyor.Folbiol isinide soylersin.Zaten o gerek gorurse yine hematolog bolumune yonlendirir canim.

Canım benim de nasıl yükseldi bilmiyorum ama zaten normalde de benim kanım aman aman düşük olmadı yani en fazla 10.4lerr kadar inerdi. İlk hamile kaldığımda 10.7di tekrar ölçüldü 11.2 çıktı. Yaptığım ekstra hiç bişi yok aslında hani keşke önersem sana. Ben evlenmeden önce fln da doktora gittiğimde akdeniz anemisi olduğum için folbiol verilirdi zaten. Belki o amaçla vermiştir hemotolog kadın. İnşallah kan verilmesine gerek kalmaz canım. Bakalım benim demir ne alemde dediğin gibi demir düşükse en azından ilacı var. Allah yardımcımız olsun canım yaaa bebeklerimizi korusun

Aynen bende talasemiym benimde hep 11 veya 11.5 arasi cikiyor kadinlarda kansizlik cok oluyomus ama iyi bi degermis sansliyiz canim :)
demirin kac benim 75ti en son... Ama hala gynoferona devam ediyorum
Demirime bidahaki kontrolde bakıcak canım ona göre vericek demir ilacı. İnşallah o da düşük çıkmaz da gerek kalmaz. Benim akrabalarımdan akdeniz olanların kanı çok düşük mesela 8lere inen var ama biz şanslıyız biraz sanırım

Bin aydan daha hayırlı Kadir gecemiz mubarek olsun kızlar..
Rabbim bu mubarek gunlerin hurmetine bizlere ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Dogumumuz kolay olsun sağlıkla kucagimiza alalim insallah yavrularimizi.

kan hapinin icinde demir olmuyor mu Musmutlu22
Bilmiyorum ki canım hiç kan hapı kullanmadım ben. Ama sen içini ferah tut ailenizde illaki vardır akdeniz anemisi olup çocuğu olan. Benim baba tarafında var mesela. O tarafından bi akrabanın 8lere iniyodu kanı ama maşallah sağsağlim doğurdu sağlıklı bi kızı var. Sen yinede doktora bi danış ve endişelenme o daha çok zarar veriyor bebişe

Benimde annemde var onun hep 10kusur cikiyo mesela canim.Cok sukur bu konuda rahatiz biz insallah demir hapina gerek kalmaz iyi cikar oda

dogru diosun yumurta ilk baslarda hergun yiodum sebzede cok yerim onlar yukseltti demek. troidden 2 3 kere suphelendiler bogazim sismis diye testlerde bisi cikmadi smdide yapildi sanirim onlar bisi yok diye biliyorum ama valla artik dr da guvenim kalmadi canim.
alla alla folbiol ne alakaki folik asit deilmi o acaba kana bi artisi mi var. bakicam smdi prospektusune evi silip supureyim dedim 1 saatte toz aldm hareketlerm cok kisitlandi. allahtan kilom yok gobegmde aman aman belli degil yoksa hareketlerim hepten yavaslayacak.evet canim siz sanslisiniz peki akrabalarn hamileyken ne yapti kaca kadr dustu kan degerleri...is arkadasim hamileyken hic ilac kullanmadi. kullanamiyormus. 7.ayinda kani 7ye dusmustu ilacla 8e cikardilar smdi ne bilmiyorum 21 inde sezeryanla alinacak bebegi.. onu dusunup icimi ferahlatiyorum en azndan ben ilacimida iciyorum takviyede aliyorum. artik her zaman oldugu gibi Alllah a emanetiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…