- 11 Nisan 2014
- 782
- 569
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.961
keşke ben de azıcık rahat olabilsembenım bazen aklıma bile gelmıyor.
kasmamak lazımkeşke ben de azıcık rahat olabilsem
Hadi ya o kadar çok mu bu isim ben yeni duydum günce diye film vardı ama gülce hic duymamıştım bakalım hayırlısı olsun çokta heveslenmeyim tabi hevesim kırılmasın sonra daha belli değil bizim cinsiyetBenimde dun kuyumculuk dersi hocamin kizi olmus adini da gulce koymuslar ayrica esimin teyzesinin torunu var onunda adi gulce cok guzel bir kiz seninde kizin olursa gercekten guzel bir isim bende dusunmuyor degilim ama simdilik irem isminde kararliyim eger kiz olursa :)
öyle aslında sakınmamak çok takmamak lazımkasmamak lazım
yoksa bebişler çok agresıf olurlar :=)
allah korusun ama kötü bişi olacaksa olur
her şeyin hayırlısı olsunöyle aslında sakınmamak çok takmamak lazım
ilk gebelik kayıpla sonuçlanınca ister istemez biraz endişe artıyor söyle bi hissetsek ne güzel olcak :)
Ben oğlumda almıştım lcwden pantolonu içinde ayrıca ayarlama yeri var onu yaptın mı canım yoksa penye olan karna gelen kısım mı büyük geldiKizlar bugun lcw den kot pantolon aldim ama surekli asagi dusuyor kendi bedenimi aldim ama durum kotu surekli cekip duracakmiyim siz nasil yapiyorsunuz hamile pantolonlarını bir beden kucuk mu aliyorsunuz
Senindemi bir kaybin oldu bende geçen sene kaybettim ve çok korkularim var iki kere acillik oldum sirf efhamim yüzünden ama çok şükür iyi olacagi varsa herşey olur ama kafamizi sakinlestiremiyoruz işte Allah a emanetler bol bol dua edelim bizde canım sağlıcakla kucagimiza alalım inşallahöyle aslında sakınmamak çok takmamak lazım
ilk gebelik kayıpla sonuçlanınca ister istemez biraz endişe artıyor söyle bi hissetsek ne güzel olcak :)
amin inşallah canım anne olmak endişe sahibi olmakmış aklımız onlarda, hep dua ediyorum ben de Rabbime emanetler sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSenindemi bir kaybin oldu bende geçen sene kaybettim ve çok korkularim var iki kere acillik oldum sirf efhamim yüzünden ama çok şükür iyi olacagi varsa herşey olur ama kafamizi sakinlestiremiyoruz işte Allah a emanetler bol bol dua edelim bizde canım sağlıcakla kucagimiza alalım inşallah
Kız ben de akdeniz anemisi taşıyıcısıyım geçen hafta kanıma bakıldı 11.2 çıktı şok oldumevet canim bende oyleyim ama oyle olmamin sebebi akdeniz anemisi tasiyicisi olmam. kanim düşüyor endişelendiriyor um ona yeterli kan gidiyormudur vs diye. Allah im hepimizin bebegini korusun insallah. Amin.
oooo masallah ben hayatim boyjnca 11 i gormedim en yuksek 10.6 di oda ilk hamile kaldigmda gecen ay 9.4 e dusmustu.demirim yuksek oldugu icin anemiye bagli kansizlik ilac kullanamiyorum fazla demir vucuda zarar.bende biri var o nasil acaba diye düşünüyordum sen missin o kisi.. valla canim bugun biraz baktm arastirdim senin demirin dusukse baze tasiyicilar demire bagli kansizlik yasiomus o yine iyi ben napicam.bilmiyorum. carsamba devlette randevum var bide ona sorucam bi hematologa gondersn beni diye direkt gidemiyorum. ozelde gitmistim hematologa salak kariya ben bebek düşünüyorum bi sikinti olurmu smdiden onlem alalim dedigimde bana forbiol vermisti ben onun 1 ay sonra folik asit oldgunu ogrendim.sanki onu istedim ondan ben. kalp carpintim cok artti sabah aksam ne zaman aklima gelirse pekmez yiyorum. doktor bu ay 2 unite kan nakli dedi ama oda ileride seker tansiyon hastaligi yapabiliomus iyice arastrmam sormam lazim. en buyuk endisemde bebege oksijen kanimizla gidiyormus ya ya kanim yetmezse bebegime oksijen gtmezse... allah korusun bundan cok korkuyorum aklima geldikce gozlerim doluyorKız ben de akdeniz anemisi taşıyıcısıyım geçen hafta kanıma bakıldı 11.2 çıktı şok oldumdoktor kan hapı vermedi bide demirime bakıcak eğer düşükse demir ilacı veririm dedi. Ama akdeniz anemisi taşıyıcısı için çok iyi bi değer dedi
Aynen bende talasemiym benimde hep 11 veya 11.5 arasi cikiyor kadinlarda kansizlik cok oluyomus ama iyi bi degermis sansliyiz canim :)Kız ben de akdeniz anemisi taşıyıcısıyım geçen hafta kanıma bakıldı 11.2 çıktı şok oldumdoktor kan hapı vermedi bide demirime bakıcak eğer düşükse demir ilacı veririm dedi. Ama akdeniz anemisi taşıyıcısı için çok iyi bi değer dedi
oooo masallah ben hayatim boyjnca 11 i gormedim en yuksek 10.6 di oda ilk hamile kaldigmda gecen ay 9.4 e dusmustu.demirim yuksek oldugu icin anemiye bagli kansizlik ilac kullanamiyorum fazla demir vucuda zarar.bende biri var o nasil acaba diye düşünüyordum sen missin o kisi.. valla canim bugun biraz baktm arastirdim senin demirin dusukse baze tasiyicilar demire bagli kansizlik yasiomus o yine iyi ben napicam.bilmiyorum. carsamba devlette randevum var bide ona sorucam bi hematologa gondersn beni diye direkt gidemiyorum. ozelde gitmistim hematologa salak kariya ben bebek düşünüyorum bi sikinti olurmu smdiden onlem alalim dedigimde bana forbiol vermisti ben onun 1 ay sonra folik asit oldgunu ogrendim.sanki onu istedim ondan ben. kalp carpintim cok artti sabah aksam ne zaman aklima gelirse pekmez yiyorum. doktor bu ay 2 unite kan nakli dedi ama oda ileride seker tansiyon hastaligi yapabiliomus iyice arastrmam sormam lazim. en buyuk endisemde bebege oksijen kanimizla gidiyormus ya ya kanim yetmezse bebegime oksijen gtmezse... allah korusun bundan cok korkuyorum aklima geldikce gozlerim doluyorAllah im sen ver sifami diye dua ediyorum ama cok korkuyorum bu ara bu korku ve endise daha cok sardi. aslinda ferrum fort benim.kan degrimi de artiriodu ama demiride artirio zaten demirim cikti 180 ust sinir 200mus galiba kagitta ole yaziodu
gunaydin canim benim hic okadar yukselmedi sizinki acaba demir dusuklugune bagli tasiyicilik mi.. benim en son verdigim kandaki demirim 161 (araligi 50_170) demir baglama kapasitesi 237 (araligi 250_450) demir yuksek oldugu icin hap kullanamıyorum. baktirmistim canim hatta kalpten bile suphelendik ailede olunca daha ozaman kardiyalog bana sen nasi yasiyorsun sana en az 4 unite kan vermek lazim demisti ama ustunde durmamistim salak gibi.Aynen bende talasemiym benimde hep 11 veya 11.5 arasi cikiyor kadinlarda kansizlik cok oluyomus ama iyi bi degermis sansliyiz canim :)
demirin kac benim 75ti en son... Ama hala gynoferona devam ediyorum
gunaydin guzel annecik napiosunuz bakalim bebisinle :)Günaydın annecikler <3
Kahvaltı ediyoruz teyzesi siz napıyorsunuz :)gunaydin guzel annecik napiosunuz bakalim bebisinle :)
bizde babayi gonderdik iseee smdi kahvalti yapicaz bu sabah cok aciktik :) afiyet olsun tatlislarimKahvaltı ediyoruz teyzesi siz napıyorsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?