- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.001
annem tasiyiciymis canim esjme diorum 3 tane dogurmus cocuk yasinda bisi olmamis Allah in izniyle bende dogururum.Bilmiyorum ki canım hiç kan hapı kullanmadım ben. Ama sen içini ferah tut ailenizde illaki vardır akdeniz anemisi olup çocuğu olan. Benim baba tarafında var mesela. O tarafından bi akrabanın 8lere iniyodu kanı ama maşallah sağsağlim doğurdu sağlıklı bi kızı var. Sen yinede doktora bi danış ve endişelenme o daha çok zarar veriyor bebişe
Amin cnm ins.allah isteyen herkese saglokli sihhatli evlatlar nnasip etsin bin aydan daha hayirli kadir gecemiz mubarek olsunBin aydan daha hayırlı Kadir gecemiz mubarek olsun kızlar..
Rabbim bu mubarek gunlerin hurmetine bizlere ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Dogumumuz kolay olsun sağlıkla kucagimiza alalim insallah yavrularimizi.
İnşallah canım. Ah şu günler bi geçse de alsak bebişlerimizi kucağımızaBenimde annemde var onun hep 10kusur cikiyo mesela canim.Cok sukur bu konuda rahatiz biz insallah demir hapina gerek kalmaz iyi cikar oda
Amin amin aminn kandilimiz mubarek olsun. Herkes birbirine dua etsin bu mubarek gunde Rabbim dualarimizi kabul etsinBin aydan daha hayırlı Kadir gecemiz mubarek olsun kızlar..
Rabbim bu mubarek gunlerin hurmetine bizlere ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Dogumumuz kolay olsun sağlıkla kucagimiza alalim insallah yavrularimizi.
Gobegimiz buyudukce dusmez herhalde bende oyle dusunuyorum onun haricinde cok rahat yumusacik :)benim aldığım bi tane öyle göbek kısmı tam olmuyo düşüyo göbiş büyüdükçe olucak bence kilo almaya da başlarız yakın zaman da
Aslinda o kadar cok degil ama bu aralar moda oldugunu dusunuyorum aksam atv de bir dizi vardi gunebakan diye orada da duydum gulce vardi bebce eger kiz olursa vaz gecmw guzel isim :)Hadi ya o kadar çok mu bu isim ben yeni duydum günce diye film vardı ama gülce hic duymamıştım bakalım hayırlısı olsun çokta heveslenmeyim tabi hevesim kırılmasın sonra daha belli değil bizim cinsiyet
Ayyy o gunler gelirmiki:) Coook heycanliİnşallah canım. Ah şu günler bi geçse de alsak bebişlerimizi kucağımıza
Hiç bilmiyorum canım ama bana her doktora gidişimde mutlaka folbiol verirdi gün aşırı kullan derdi. Ben folik asitle daha evlenmeden tanıştım yanidogru diosun yumurta ilk baslarda hergun yiodum sebzede cok yerim onlar yukseltti demek. troidden 2 3 kere suphelendiler bogazim sismis diye testlerde bisi cikmadi smdide yapildi sanirim onlar bisi yok diye biliyorum ama valla artik dr da guvenim kalmadi canim.
alla alla folbiol ne alakaki folik asit deilmi o acaba kana bi artisi mi var. bakicam smdi prospektusune evi silip supureyim dedim 1 saatte toz aldm hareketlerm cok kisitlandi. allahtan kilom yok gobegmde aman aman belli degil yoksa hareketlerim hepten yavaslayacak.evet canim siz sanslisiniz peki akrabalarn hamileyken ne yapti kaca kadr dustu kan degerleri...is arkadasim hamileyken hic ilac kullanmadi. kullanamiyormus. 7.ayinda kani 7ye dusmustu ilacla 8e cikardilar smdi ne bilmiyorum 21 inde sezeryanla alinacak bebegi.. onu dusunup icimi ferahlatiyorum en azndan ben ilacimida iciyorum takviyede aliyorum. artik her zaman oldugu gibi Alllah a emanetiz
Hic ayarlama yeri yok canim yurudukce asagiya kayiyor esnek tarzda bir pantolon bel kismida gevsek zaten ama kendi bedenimi aldimBen oğlumda almıştım lcwden pantolonu içinde ayrıca ayarlama yeri var onu yaptın mı canım yoksa penye olan karna gelen kısım mı büyük geldi
Gelcek allahın izniyle canım. Biz yeterki bebişlerimizi hem biyolojik hemde psikolojik olarak iyi besleyelim gerisi zaten allaha emanetAyyy o gunler gelirmiki:) Coook heycanli
Ya sanki hic buyumuyoGelcek allahın izniyle canım. Biz yeterki bebişlerimizi hem biyolojik hemde psikolojik olarak iyi besleyelim gerisi zaten allaha emanetGöbişlerimiz büyüdüğünde zaman daha çabuk geçicek gibi geliyo
içiyorum canim normalde de cok su icerdim simdi daha cok iciyorumHiç bilmiyorum canım ama bana her doktora gidişimde mutlaka folbiol verirdi gün aşırı kullan derdi. Ben folik asitle daha evlenmeden tanıştım yaniCanım bilmiyorun akrabayız ama iletişimimiz yok annem diyodu o kızın kanı çok düşük senin yine iyi diye. Hatta o da evlenmeden önce bayılıyomuş fln o derece düşük yani. Ama diyorum ya baba tarafında çok var akdeniz anemisi ve çok da doğum yapan var. Rahatla biraz canım allahın izniyle bişicik olmaz. Ha bu arada bol bol su iç o da bebeğe oksijen taşıyor diye biliyorum.
Ben esmerim ama bende de yok yani belli belirsiz var gibi sanki ama anlayamıyorumYa sanki hic buyumuyo
Bazi kizlar cizgi cikti diyo bende oda yok beyaz tenlym bellimi olmuyo acaba bilemedim
Hareketlerde 18.haftadan sonra hissediliyomus daha 3 haftam var sen kactasin
bende bedenimi almistim canim dusuyor yurudukce bide pant bollandi bebde gobek kisminin yanlarini diktim ole biraz duruo ama oturup kalkinca cekiyorum yine :)Hic ayarlama yeri yok canim yurudukce asagiya kayiyor esnek tarzda bir pantolon bel kismida gevsek zaten ama kendi bedenimi aldim
Ben hiç içmezdim ama enfeksiyon korkumdan alıştırdım kendimi 3tl.yr dayandım şükür. Bide bebeğin suyuyla bol su içmenin alakası vrmı acaba yaa?içiyorum canim normalde de cok su icerdim simdi daha cok iciyorum
benimde duz cizgi degilde sanki orda bisuru damarlar var bende beyaz tenliyim normalde de damarlarim belirgndi ama iice ciktilar ortayaBen esmerim ama bende de yok yani belli belirsiz var gibi sanki ama anlayamıyorumBenim karnım gündüz yok ama gece olunca neoluyosa oluyo maşallah 5 aylık sanki ve patlıcak gibi gergin oluyo. Benim 13 haftalık canım daha çoookk var bebişi hissetmeye
Hayir kilo problemim yok ama doktor 10-12 kilo alarak hamileligi tamamlamami istiyor sonucte onlar bana yarayacak seyler bebege faydasi yok o yuzden yeme dediKilo probleminiz mi var? Neden yasak?
ilk baslarda bol su icin diyordu ya doktorlar canım kese ve suyu icin. ama bilmiyorum arkadasim hic icmiyodu masallahi var bebeginde kendisininde heralde ilklerde bukadar insan ozen gosteriyor 2.3. cocuklarda kimse boyle degilBen hiç içmezdim ama enfeksiyon korkumdan alıştırdım kendimi 3tl.yr dayandım şükür. Bide bebeğin suyuyla bol su içmenin alakası vrmı acaba yaa?
Yada benim gibi daha önce düşük yapanlar ekstra pimpirikli oluyoilk baslarda bol su icin diyordu ya doktorlar canım kese ve suyu icin. ama bilmiyorum arkadasim hic icmiyodu masallahi var bebeginde kendisininde heralde ilklerde bukadar insan ozen gosteriyor 2.3. cocuklarda kimse boyle degil
Ben sormustum bebege oksijen gitmesini sagliyor dogum daha rahat oluyormus karin catlaklari olusmuyormusYada benim gibi daha önce düşük yapanlar ekstra pimpirikli oluyoBenim de bi arkadaşımın suyu azalmış aklıma takıldı ama illaki bol su içmenin faydası vardır diye düşünüyorum. Doktora sorulacak sorulara bir yenisi daha eklendi şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?