2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 15.haftadayim 2 saat ucak yolculugu zarar verirmi bebise? Bilgisi olan yada yolculuk yapan varmi?
Hiç bişicik olmuyor. Ben 3 saat 40 dakika uçtum. 11+ 2 idim. Hemen ertesi gün 1buçuk saat uçtum. 3 gün sonra 1buçuk saat daha uçtum . Ayrıca unutmadan :) benimki tüp bebek. Transfer sonrası 11.gün yine 3 saat 40 dk uçtum. Çok şükür hiçbişey olmadı. Gönlünü ferah tut.

İyi akşamşar kızlar bn 3 kilo vermişim hamile olalı ya yiyemiyorm fazla iştah kesildi resmn hele su hiç içemiyorm nedense

Slm kızlarrr Kadir Gecemiz mübarek olsun
Şu duayı mutlaka okuyalım
Kadir gecesi Peygamberimizin Okuduğu Dua :
" Allahhümme inneke afüvvun tuhibbü'l-afve fa'fü anni "
- Allah ' ım sen çok affedicisin, affı seversin, beni affet " Dua ile
Rabbim hepimizin yavrularını korusun herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah

İyi akşamşar kızlar bn 3 kilo vermişim hamile olalı ya yiyemiyorm fazla iştah kesildi resmn hele su hiç içemiyorm nedense
Bende oyleydım tatlım 3 gunde bır derum yıyodum cok sukur bulantılarım kesıldı gıbı yemek de yıyorum su da ıcıyorum bıraz daha sabret ben 1 ay boyunca su ıcememıstım sımdı ıcebılıyorum sabret ::)))

Kızlar yarın doktora gidiyorum hem patoloji sonucu çıkacak bol bol dua edin. İnşallah kötü bir şey çıkmaz şu mübarek gece de... Belki doktor amcası yarın cinsiyetimizi de söyler artık ...
yarın bende doktora gidiyorum.Rabbim güzel haberlerle dönmemizi nasip eder inşallah.Herşey güzel olacak canım hiç moraliini bozma temiz sonuçlarınıda alacaksın Allahın izniyle

Kizlar benimde bulantılarım kesildi ama gaz şikayetim hala devam ediyo soda içiyorum daha beter yapıyo. Hele Bi de sancı girdi mi vay halime

Wuuuu epey ucmussun masallah kuzum sanada miniginede:)
Insallah bende yarin aksam inince yazarim guzel haberleri :)

Hormonlardandir ben daha hiçbirşey kullanmıyorum ama tuylenme var
iyi o zaman sevindim vazeline devam ben kizimda roc un çatlak yağı vardı onu kullandim çatlak olmadı sürdüğüm yerlerde basenlerime surmemistim oralar catladi lierac aldım bana yaramadı kaşıntı yaptı bende boşa gitti param
benimki oyle aman aman yok ama tabiki eskiye gore var. dokulur dediler bakalim bekleyip gorecegiz :)
inşallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…