- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #1.701
Kızlar koca bir 0 negatif çıktı umudum bitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar koca bir 0 negatif çıktı umudum bitti
merhaba, bugün kese için doktora gittim, doktora girmeden bayağı bir kahverengi akıntım olduğunu farkettim, doktora söyledim progestan verdi, gün de üç kez ve bir hafta istirahat, kasıklarıma da ağrı giriyo ara ara, çok yorulmuşum bugün onun etkisi varmıdır, sonuçta dinlendikten sonra gene aynı tempoya devamböyle şikayetleri olan var mı?
Aaa niye.ise mi gidicek.onun isine gore ayarlasaydin ya cnmmHem keseyi gorucem hem kalp atisini duyucam insallahhh kuzum ilk kez gorucem ama esim yanimda olamicak o yuzden uzuluyorum![]()
Benimki negatif cikmis cnm.dr sistemden bakarsin sonuclari bekleme git demisti bana.heralde bagisikligim var diye dusundum bende.Güzel annisler aranizda test sonucu toksoplazma enfeksiyonuna bağışıklığı olmayan var mi ?
Bagisikligim yokmus.
Doktor bana cok dikkat etmen gerekiyor etler çok pisicek sebzeler cok yikanicak kediden uzak dur falan bi suru sey saydi. Simdiye kadar bu virus gecmemis insallah hamilellikte bulasmaz.
Canimcim benm lekelenmem yok ama dr kesede hafif kanama.gordugunu soyledi.bes gun rapor verdi.progestan verdi.bes gun sonra normal hayatina donersin dedi.uc gundur yatiyorum evde.hep aklima takiliyor.kesenin sekli nasil.arada benmde agrilarim oluyor.hamilelkte olurmus ama.merhaba, bugün kese için doktora gittim, doktora girmeden bayağı bir kahverengi akıntım olduğunu farkettim, doktora söyledim progestan verdi, gün de üç kez ve bir hafta istirahat, kasıklarıma da ağrı giriyo ara ara, çok yorulmuşum bugün onun etkisi varmıdır, sonuçta dinlendikten sonra gene aynı tempoya devamböyle şikayetleri olan var mı?
Teşekkür ederim canım, bakalım bu hafta durumum düzelir inşallah,,,Cok gecmis olsun canim yorulmanin tabi cok etkisi var hapini alir bol bol dinlenirsin. Hersey yoluna girer Allahin izniyle. Aramizda kahverengi akintisi olanlar var. Onlarda progestan kullaniyor. Pek ayakta durma yat uzan dinlen moralini yuksek tut bide bol su ic canim.
Kesenin şekli hakkında bir yorum yapmadı, herhalde kanama olsa birşey söylerdi, bakalım ben de dinlenicem ii olur inşallah herşey her anne adayı için,,Canimcim benm lekelenmem yok ama dr kesede hafif kanama.gordugunu soyledi.bes gun rapor verdi.progestan verdi.bes gun sonra normal hayatina donersin dedi.uc gundur yatiyorum evde.hep aklima takiliyor.kesenin sekli nasil.arada benmde agrilarim oluyor.hamilelkte olurmus ama.
Canm 1 sene oldu bebeğim dustu bundan önce aşılama yaptırdık bugünde tutmadı amin canmOlsun canim üzme kendini bu ay olmadiysa onumuzdeki aylar da olur.Umudun neden bitiyormus. Psikoloji cok onemli takma kafana stres yapma ki hemen olsun. Ben 8 ay sonunda hamile kalabildim doktor psikojik dedi. Boyle kafana takarsan surec uzar.Allah sana da tez zamanda bebis versin insallah..
Her dr ayri sekilde aciklama yapiyor.sonucta kan kesenin oralardan ya da rahimden geliyor cnm maalesef.umarim duzelir.hep yatman lazim cnm bol bol dinlen.Kesenin şekli hakkında bir yorum yapmadı, herhalde kanama olsa birşey söylerdi, bakalım ben de dinlenicem ii olur inşallah herşey her anne adayı için,,
Aaa niye.ise mi gidicek.onun isine gore ayarlasaydin ya cnmm
Selam taze anneler sat ım 1 nisan 28 nisanda testle çift cizgiyi gordüm . Bu üçüncü hamileligim bir 4yasinda oģlum var. Bir tane kimyasal gebeligim oldu6 ay önce . 5 gündür de lekeleme gibi kanamam var pztsi bthcg 722 cikti ama keseyi göremedi dr.um yarin tekrar gidicez tekrar bthcg yi ölçüp us ile bakicak ama öyle cok korkuyorumki tekrar ayni seyleri yasayacagim diye moralim cok bozuk ne olur dua edin ne dıs gebelik desin nede kimyasal![]()
On gun kontrol suresi var ya tekrar gidersin esinle o zaman canimEvet canim ise gidiyor cok doluymus doktor isine gore ayarlasak 2 hafta sonraya gun veriyorlar.![]()
On gun kontrol suresi var ya tekrar gidersin esinle o zaman canim
Canim allah yardimcimiz olsun.hepimiz ayni duygulari paylasiyoruz.rabbimin istedgi cana hicbisey mani olamaz.beklicez.Selam taze anneler sat ım 1 nisan 28 nisanda testle çift cizgiyi gordüm . Bu üçüncü hamileligim bir 4yasinda oģlum var. Bir tane kimyasal gebeligim oldu6 ay önce . 5 gündür de lekeleme gibi kanamam var pztsi bthcg 722 cikti ama keseyi göremedi dr.um yarin tekrar gidicez tekrar bthcg yi ölçüp us ile bakicak ama öyle cok korkuyorumki tekrar ayni seyleri yasayacagim diye moralim cok bozuk ne olur dua edin ne dıs gebelik desin nede kimyasal![]()
Canm 1 sene oldu bebeğim dustu bundan önce aşılama yaptırdık bugünde tutmadı amin canm