- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #1.661
bende yıyeyım barı :=)Cnm bebek gelişiminde önemliymiş 1 haftadır full yiyorum bende![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yıyeyım barı :=)Cnm bebek gelişiminde önemliymiş 1 haftadır full yiyorum bende![]()
Cnm bebek gelişiminde önemliymiş 1 haftadır full yiyorum bende![]()
Allah'ım nasip ederse bende ocak annesiyim kızlar :)
selam kızlar inşallah bir aksilik olmazsa ben de aranızdayım..kesemizi gördük ama daha kalp atışlarına vakit var
Hosgeldin hayirli olsunbendd haftaya cars duyucam nasip olursa.
![]()
Hayırlı olsun :)) kaçıncı haftadasunız.. :)selam kızlar inşallah bir aksilik olmazsa ben de aranızdayım..kesemizi gördük ama daha kalp atışlarına vakit var
Hamilelik takvimi var ama ? :))hamişlerin duası kabul olur bana da dua edin de bu ay aranıza katılayım![]()
son adet tarihime göre hazırladımHamilelik takvimi var ama ? :))
valla paylaşırsan çok sevinirimÇalıştığım kurumun sunduğu sigorta karşıladığı için sormadım, gittiğimde öğrenip paylaşırım buradan ...
Allah bu emeğini karşılıksız bırakmasın :) ben hem "Rabbi heb li mines salihin" diye dua ettim ve sanırım daha ilk aydan faydasını gördüm, pko lu olduğum halde.. :) nacizane tavsiyem :) duamdasın :)son adet tarihime göre hazırladım
ovülasyonu takip ediyorum![]()
Ye tabi cnm ihmal etmebende yıyeyım barı :=)
Şimdilik sorun yok bakalım nekadar yersek okadar iyi özelliikle gelişimi geriden gelen bebekler için yenilmesi gerekiyormuşBende yiyorum canim kabiz olmasak iyidir![]()
allah razı olsun canım,ben de çok dua ediyorum bütün hamişler sağlıcakla alsınlar kucaklarına bebeklerini inşAllahAllah bu emeğini karşılıksız bırakmasın :) ben hem "Rabbi heb li mines salihin" diye dua ettim ve sanırım daha ilk aydan faydasını gördüm, pko lu olduğum halde.. :) nacizane tavsiyem :) duamdasın :)
Muzdan nefret ederim Allah affetsin de :/ yok mu onun gibi başka yiyecekŞimdilik sorun yok bakalım nekadar yersek okadar iyi özelliikle gelişimi geriden gelen bebekler için yenilmesi gerekiyormuş
canimmm benimmm cok tesekkur ederim gittik doktora progestan verdi senin hamileluk once baslamis umarim bu zorluklarin once biterde rahat geecirirsin dedi 2 ihtimal var dedi birincisi duauk ihtimali ikinciside her 5kadindan birinde olur dedi esimde dusuk riski cok mu dedi doktorda kalp atisini duyana kadar bise diyemem ins bi sorun olmucak dediKıyamam bebeğim hareket etme çok tamam mı? Uzan
gittik bebegum progstan verdi iyiyiz simdicanım benim telaşlanmadan bekle eşini gelir elbet gidersiniz stres seni daha etkiler
Rabbim evladını sana bağışladın. Sağlıkla kucağına al inşallah..canimmm benimmm cok tesekkur ederim gittik doktora progestan verdi senin hamileluk once baslamis umarim bu zorluklarin once biterde rahat geecirirsin dedi 2 ihtimal var dedi birincisi duauk ihtimali ikinciside her 5kadindan birinde olur dedi esimde dusuk riski cok mu dedi doktorda kalp atisini duyana kadar bise diyemem ins bi sorun olmucak dedi
doktorda senin dediginin aynisini dedi sekerim ins diger aylar rahat olur dedi erken baslamis dediAh yaa :/ umarım ileriki ayların rahat olur canım z:/ hemen bi doktora görün bence ama ihmal etme sakın..